אז מה אתה שומע עכשיו....

האלבום שיש לי שלהם

THROUGH AND THROUGH עושה רושם של להקה רצינית ואינטלגנטית שעדיין לא הגיעה למיצוי הפוטנציאל שטמון בה,יש בדיסק רגעים חזקים ורגעים יותר מדיי חלשים(למשל הקטע הסוגר את האלבום שאורכו כ-20 דקות יכל להיות הרבה יותר מעניין).את האחרון לא שמעתי אך מהתרשמות של מה שנאמר פה עושה רושם שאין הרבה חידוש.אני מקווה שבעתיד הלהקה תוציא את האלבום שלה ואם לא אז חבל כי חסר כאן משהו,ויכולת אין ספק שיש לה.

לגבי האלבום השני

אחרי הרבה מאוד האזנות, אני חושב שהלהקה עושה דברים מאוד מעניינים, והאלבום השני אמנם חוזר על חלק מן הנוסחאות אבל עדיין יש בו הרבה הברקות שלא שמעתי אצל להקות אחרות. עכשיו אני מבין את הכיוון האמנותי שלהם בצורה יותר ברורה, ונראה שאיכפת להם יותר מלחנים מורכבים מאשר מהפקה גרנדיוזית או הצלחה מסחרית. הם באמת עושים מוסיקה בשביל עצמם.

Rubycon

New member
Art Zoyd - Les Esapces Inquiets.

החמישי מ 83. "העם חי טוב" כדברי שכני.

Ad H

New member
אתה יכול להרחיב קצת על האלבום?

מבין אלבומיה של הוקווינד אני מכיר רק את In Search of Space, ומאוד אהבתי אותו. כדאי להתעמק בפועלה של הלהקה עם אלבום זה, או שמא עם אחרים? ת'נקס.

יניבש16

New member
zappa- the yellow shark

אלבומו השלם והמגובש ביותר של זאפה לדעתי, וזאת למרות שרוק אולי לא תמצאו שם. מה שכן הקומפוזיציות והעיבודים שלו במיטבם פה, ממש כיף להאזין לכל הניואנסיים הקטנים והגאוניים שכל כך מאפיינים את מוסיקה שלו. המון השפעה מסטרוינסקי, אך לאוזניי הוא הרבה יותר נגיש והרבה יותר נוגע. מומלץ ביותר!!!

The West Star

New member
אההאהאהעכע!! מאיפה השגת את זה?!

אני מת לשמוע!!!! ואין את זה בגרסאת דיסק יחיד!!!

ehh

New member
Ganelin Trio

דיסק של הופעה חיה בגרמניה. אלים, כאוטי ומגניב.

Ad H

New member
Camel

Rain Dances Moonmadness בעיקר את ריין דנסס - קליל ביותר וכיפי. החלטתי שכדאי לקחת תקופת אתנחתה מדברים קשים יותר בפרוג...

למעלה