אז מה אתה שומע עכשיו....

RamiSun

New member
Magic Pie - Motions Of Desire

להקת פרוג חדשה מנורבגיה.... מזכירים קצת את הפלאוור קינגס, ספוקס ברד, טראנסאטלנטיק..... מעולים ברמות.

COMUS-FIRST UTTERANCE

אלבום ענק,מיוחד,אפל,לא שמעתם אף פעם משהו שדומה לזה עם סולן כזה.אחד מהאלבומי פרוגרסיב המיוחדים ביותר.

HelterSkelter1

New member
נשמע טוב טוב

הקטע מהאלבום שאפשר להוריד ב ProgArchives נשמע טוב מאוד. גם העטיפה יפה
בקיצר, הצלטרף לרשימת הקניות. תודה

תאמין לי לרגע לא תצטער , רק מה

תיהיה לך בעיה קטנה,אין סיכוי להשיגו בארץ,יצאה לי הנשמה עד שהשגתי אותו שנה ויותר חיכיתי עד שב"קצת אחרת" הצליחו להשיג לי אותו. הוא עלה לי 100 שקל וכל שקל שווה,זה מסוג הדיסקים שאתה מרגיש שקיבלת תמורה מלאה לכספך.

אנדרגראונד ריילרואד - מקור המודעות

The Underground Railroad - The origin of consciousness אלבום חזק. לא מושלם, ועדיין עבודה מרשימה.

cut2

New member
איך זה ביחס לאלבום הקודם?

עדיין יש את הרגעים המשמימים הלחנתית או שהם הצליחו להבשיל וליצור משהו שהוא באמת מעניין לאורך רוב (אם לא כל) הדרך?

האלבום דומה מאוד לקודם

לדעתי האלבום דומה מאוד לקודמו - על יתרונותיו וחסרונותיו. יש הרבה אקרובטיקה, יש אילתור פיוז'ני, יש קונטרה-פונקטים מטורפים, וסך הכל זה אף פעם לא משעמם. אני אוהב את מה שהם עושים, למרות שאי אפשר לשיר את זה וקשה מאוד לעקוב אחרי הקווים המהירים של הגיטרה והקלידים. מי שאהב את האלבום הקודם - אולי יאהב גם את זה. מי שלא אהב את הקודם - ימשיך לא לאהוב אותם, נראה לי. לא נראה לי שיש כאן מה "להבשיל" - זה מה שהחבר'ה רוצים לעשות, ולא איכפת להם אם לפעמים זה נשמע מוזר ושרירותי.

למעלה