Peter Gabriel - Sledgehammer נו מישהו יכול לעזור לי עם הבעיה שלי?
M meandmeandme New member 14/7/05 #52 הממ.. פיטר גאבריאל עשה כמה דברים טובים אחרי שעזב את ג'נסיס, השיר הזה הוא לא אחד מהם .
M meandmeandme New member 15/7/05 #62 השיר הזה ספציפית בכלל בכלל לא עשה לי את..זה יותר מדי דביק בשבילי. אה ואם אתה כבר פה אתה יכול אולי להסביר לי למה לא משנה מתי אני הולך לישון אני קם ב5 בבוקר?!?
השיר הזה ספציפית בכלל בכלל לא עשה לי את..זה יותר מדי דביק בשבילי. אה ואם אתה כבר פה אתה יכול אולי להסביר לי למה לא משנה מתי אני הולך לישון אני קם ב5 בבוקר?!?
J JohnPaul New member 15/7/05 #63 כן באמת מה קרה? אחד מהשירים היותר סבבה שלו. אומנם זה לא כמו פיטר גבריאל 1-3, אבל זה פאנק-פופ (F) מאוד מהנה.
כן באמת מה קרה? אחד מהשירים היותר סבבה שלו. אומנם זה לא כמו פיטר גבריאל 1-3, אבל זה פאנק-פופ (F) מאוד מהנה.
Q Queen Cole New member 13/7/05 #32 ועכשיו אני שומעת... את האנשים אצלי בעבודה צועקים על אחרים בטלפון ומעלים ומורידים הצעת מחיר כזו או אחרת. ממש פרוג במיטבו. ~ אני צריכה לסמפל את זה.
ועכשיו אני שומעת... את האנשים אצלי בעבודה צועקים על אחרים בטלפון ומעלים ומורידים הצעת מחיר כזו או אחרת. ממש פרוג במיטבו. ~ אני צריכה לסמפל את זה.
S sixkiller2003 New member 13/7/05 #33 הרגע קמתי... כן כן החיים שלי יפים The Time Warp מתוך Rocky Horror Picture Show
R RamiSun New member 13/7/05 #45 Marillion - Misplaced Childhood איזה כייף. חחחח...זה מזכיר לי שרצינו להכין להקת קאוורים למריליון... עם שי דני וכל מיני....
Marillion - Misplaced Childhood איזה כייף. חחחח...זה מזכיר לי שרצינו להכין להקת קאוורים למריליון... עם שי דני וכל מיני....
O Osirus New member 14/7/05 #51 עכשיו שומע מתוך האלבום של Banco-Io Sono Nato Libero את השיר:La Citta' Sottileאחרי זה?אולי את Broken Record של Sweatshop Union
עכשיו שומע מתוך האלבום של Banco-Io Sono Nato Libero את השיר:La Citta' Sottileאחרי זה?אולי את Broken Record של Sweatshop Union
מ מורנא007 New member 14/7/05 #53 אני מחבב אותו ישנן יצירות טובות יותר, אבל זה בכלל לא רע. ביחוד הקטע In the begining.
T The West Star New member 14/7/05 #54 נגיד ככה [דבר ראשון כתבתי את החוויה הראשנה בעץ המקורי] אבל בכל זאת, אני נהנה, למרות שיש כמה קטעים מעצבנים וכמה לא טובים, אבל סה"כ זה אלבום מהנה, לא מחוכם כלכך, אבל מהנה. מתוך 5 כוכבים? 4 או 3.7
נגיד ככה [דבר ראשון כתבתי את החוויה הראשנה בעץ המקורי] אבל בכל זאת, אני נהנה, למרות שיש כמה קטעים מעצבנים וכמה לא טובים, אבל סה"כ זה אלבום מהנה, לא מחוכם כלכך, אבל מהנה. מתוך 5 כוכבים? 4 או 3.7