אז מה אתה שומע עכשיו.....

Metheny

Member
אני יודע, אבל אני אוהב אותו

יש באלבום הזה כמה שירי פופ שכנראה לא אהודים במיוחד ע"י קהילת הפרוג, אבל בתור שירי פופ הם יותר טובים מהרבה שירים שאני מכיר. לפי דעתי הדיסק שאחריו, Stationary Traveller, הוא הכי דפוק, למרות שיש שם כמה פנינים.

jordan rudes

New member
DT - Octavarium

לקח לי זמן אבל זה דיסק ממש טוב (חוץ משירים 2 ו- 4) וכמובן: Green Day - American Idiot

Bardogo14

New member
היום

King Crimson - Lizard Robert Wyatt - Rock Bottom Getle Giant - Gentle Giant Gentle Giant - Octopus

JohnPaul

New member
King Crimson - Beat

Neal and Jack and Me, בתקליט. אתמול קיבלתי את הפטיפון בחזרה מתקופה ארוכה מאוד של תיקונים, והוא עובד. זה מזכיר לי: יש לי בעיה: אני שומע את הקולות של המחשב דרך מערכת סטריאו בכבל PL לRCA, כמובן. יש לי שתי כניסות במערכת של RCA, כלומר, 4 חורים (לבן אדום לבן אדום...), אך רק אחת מהכניסות (שני חורים) עובדת. עד כה השתמשתי בה בשביל המחשב, אך אתמול, כאשר חזר הפטיפון, אני משתמש בה בשביל הפטיפון. הבעיה היא, בנוסף לעניין שכניסה אחת לא עובדת, שאני שומע את הפטיפון מאוד חלש. אני בטוח שהבעיה היא במערכת, כי לפני שלקחתי את הפטיפון סופית ונפרדתי מכספי, ביקשתי מהמתקן שישים אותו לבדוק, ואכן הפטיפון עבד חזק וברור. תוכלו לאבחן את בעייתי ולתת לי פתרון? תודה.

cut2

New member
בטח חיבורים רופפים,

בעיית מגעים, ענייני אלקטרוניקה וכו'. תן את זה למישהו שיבדוק. אגב, לי יש כניסת RCA זוגית אחת בלבד, ואני פשוט מנתק ומחבר כל פעם, בין המחשב לפטיפון. מעיק, אבל...

יניבש16

New member
אם זה רסיבר ישן

אז יש לך שתי כניסות- aux ו phono. השנייה היא הכניסה המיוחדת לפטיפון וכנראה שיש שם פריאמפ מיוחד לכך שאמור להגביר את הסיגנל של הפטיפון, ואם זו הכניסה הדפוקה אצלך ואתה משתמש בכניסת ה aux, אז זו כנראה הסיבה שבגללה אתה שומע חלש את הפטיפון וחזק את המחשב. אני רק מנחש, אני לא מבין גדול...

JohnPaul

New member
כן אני כמעט בטוח שאתה צודק

וזה משהו די ישן של סוני... יש לך מושג כמה עולה לתקן את הדבר הזה?

יניבש16

New member
אני אענה לך כמו בעלי המקצוע

"צריך לפתוח ולבדוק, יכול להיות שזה רק מגעים וכאבלים וזה ייצא רק 100 שקל, ויכול להיות שזה יותר רציני וזה יכול להגיע ל300" ברצינות- תבדוק עם כמה אנשים לפני, כדי שלא תיפול על איזה רודף בצע רמאי.

JohnPaul

New member
כן זה קרה לי כבר

בזיון!! בחנות שאת שמה לא אזכיר לקחו לי על הארכת כבל RCA שמחובר לפטיפון 120 ש"ח: כמה שקלים על הכבל, כמה שקלים מע"מ, ו80 ש"ח רק על בדיקה!!!

RedCherry

New member
Echolyn- Suffocating the Bloom

מישהו יודע איפה אנייכול להשיג את האלבום המלא??? (בלי להשתמש בשיתוף קבצים... לא מרשים לי)

cut2

New member
תגידו,

גם לכם העטיפה של האלבום הזה ממש מזכירה את 'אמריקן ביוטי'?

RedCherry

New member
אני בן 15

ויש לי מחשב עם האחים שלי, והם לא רוצים שאני אשתמש בתוכנות כאלו כי זה מביא ווירוסים. מה לעשות... האתר הזה שנתת, הוא בטוח? מאיזו ארץ הוא?

למעלה