אז מה אתה שומע עכשיו..........

Guernica

New member
מה קשר אם יש לי את הליריקס?

בשביל זה יש את חוש השמיעה, אני יכול לקבל כיוון כללי, והבנתי בשמיעה הראשונה את רוב המילים. מה הקטע בשיר אם אתה לא מבין את המילים?!?! בקשר לרדיוהד, זה כבר טעם אישי.

Rudess

New member
גם לי יש חוש שמיעה מפותח

וליריקה מאד מעניינת אותי, אבל אוכל לשפוט אותה רק כשיהיה לי את החוברת מול העיניים.

Rudess

New member
I'm surprised

I thought you will not like this album but you surprised me and made my day! And yes, Octavarium indeed is a great song.

MajorWinters

New member
רמי...

המייג'ור מדרדר לשאלה רצינית: בתור אחד שהזמין את האלבום בפריאורדר של כמה חודשים, בציפייה לקבל אותו ולפתוח את האריזה והכל... להוריד עותק דלוף, לא יהרוס קצת את החוויה?

RamiSun

New member
ממש לא.

לדעתי חבל להמתיןזה לא כל כך עקרוני, אבל זה מאוד אישי. יש אנשים שרואים את זה כאקט של חילול הקודש...אני לא.

Rudess

New member
Well

Our situation is a bit difficult, since we're going to see them on 14th June, and the release is on the 7th June. Maybe for some people one hour of hearing is enough to write a review, but for fans who like to enjoy the show, we must know the songs very well, so we'll be ready to the concert.

יניבש16

New member
וואלה, צריך לנסות את זה

לשמוע את שניהם בו זמנית בטח ייצור אלבום אוואנגרדי מעניין

The West Star

New member
Mike Oldfield - Ommadawn

פשוט יפיפה

RamiSun

New member
Dream Theater - Octavarium

פעם שביעית ב-24 שעות האחרונות!!!! הצילו , שמישהו יוריד ממני את הדיסק מן הזה........ כי בכוחות עצמי.........אני לא מסוגל כנראה.

למעלה