אז מה אתה שומע עכשיו..........

ehh

New member
שבע? כל כך הרבה?

אתה בטוח שלא שלחו לך עותק בתור שוחד?

MajorWinters

New member
ברייטמן אתה לא בסדר

לתת לאלבום כמו סינס את הציון 6 זה ממש בושה

שיגיעו כבר לישראל

איזו חוצפה - פיל קולינס מגיע, הסקורפיונס מגיעים, אמרסון מגיע ודרים לא מגיעים?

אם אנחנו כבר בקטע של מספרים

אם פורטנוי מתכוון להמשיך את הסאגה הזאתשל לכתוב שיר על האלכוהוליזם שלו ועל תוכנית 12 השלבים, זה אומר שאנחנו נצטרך לשמוע את אותה המלודיה בעוד תשעה אלבומים נוספים של דרים תיאטר?

RamiSun

New member
חחחח

בסיקס דיגריז היו 3 שלבים בטריין 3 שלבים זה כבר 6...... אל תדאג.

Fatach

New member
DT - I walk Beside You

אלבום אכן מצויין!! השיר הנוכחי מזכיר לי את U2 קצת, לא ככה? האלבום לדעתי בעקרון פחות פרוגרסיבי מהקודמים, או יותר מיינסרימי, איך שתרצו (לרעה או לטובה)... אני חושב שאת I Walk Beside You ו The Answer Lies Within אני יכול בכיף להשמיע לחברי המיינסטרימיים והם יאהבו אותם ממש... לא יודע... Octavarium השיר אדיר!!

kurush

New member
האמת?

יותר טוב מ"רכבת ההפתעות", אבל לא בהרבה. השיר השני פשוט מזעזע - הם חייבים לשבור ללאברי אצבע בכל פעם שהוא מנסה לכתוב שיר, והשיר הרביעי נשמע כמו משהו ש-U2 היו רוצים להקליט מחדש
אבל השיר האחרון מצוין. באמת.

RamiSun

New member
לטעמי,

אלבום מעולה. אחד הטובים ביותר של דרים ובכלל

Guernica

New member
אלבום טוב, כן. מהטובים של דרים, לא.

האלבום בכל זאת, למרות שהוא מנסה לא להיות, כבד. אולי פחות מטריין, אבל עדיין שירים כמו "מקור כל הרשע" (בתרגום חופשי), יכולים להצטרף לאלבום טריין בלי שאף אחד ירגיש שינוי. כלומר, עדיין יש שירים מאד כבדים, יחסית לאלבומים "מהמאה" הקודמת שלהם. אומנם זה צעד לגיטימי, שמראה שדרים מנסה להיות "עדכנית" וגם ורסטילית, אבל זה לא הדרים שהכרנו. ובכל זאת, יש נקודות בשיר ובמיוחד שיר הנושא המדהים שפשוט מכים בך כמו מגף לפנים (תיאור "צבעוני", לא? :) ). הליריקה לצערי, עדיין על הפנים. חוץ מסינס וסיקס דגריז, אף פעם לא ממש התרשמתי מהליריקה שלהם, ככה שלא ציפיתי בקטגוריה הזאת להרבה. רואים השפעות ברורות מלהקות כמו מיוז, וחבל. זה לא שאני לא אוהב את מיוז, אבל אני חושב שחבל שזה הלהקה שדרים הושפעה ממנה בכמה מהשירים. זה גם חבל, כי אם כבר מיוז, אז למה לא ללכת "לשרושים" ולשלב קצת רדיוהד. כשחושבים על זה, לא היה מזיק קצת רדיוהד לדרים. זה בדיוק מה שחסר להם בתקופה הזאת כדי לשמר את הסאונד שלהם. עבודת הבאס של מיונג, מדהימה, וגם של פורטוני. אבל פטרוצי מאכזב מאד. זה אפילו לא שאלה של סולו טוב או לא טוב, יש שירים שאין פשוט סולו! קצת מאכזב לא? איפה הסולאים חצי-מלודיים-מלאי-רגש-וחצי-פלצניים-אבל-עדיין-מצליחים-לרגש שלו? יותר מדי גם יש השפעות ו"חזרות" וניסיונות של דרים לחקות חומרים קודמים שלהם. חבל. בכל מקרה, האלבום כיף לשמוע וממש טוב, אבל ביחס לרפרטואר המרשים של דרים, הוא מאכזב.

Rudess

New member
Do you have the lyrics?

Because I don't think that anyone have them. Radiohead in DT music? No THANKS :)

למעלה