אז מה אתה שומע עכשיו.....

Rubycon

New member
לא פגשתי הרבה שמכירים

לא שלא פגשתי כלל, אך לא הרבה. בתור אחד שלמד בבי"ס שמחייב 5 יחידות בצרפתית ומכיל יותר מעשרה מורים לצרפתית, רק אחד מהם מכיר את מאגמה. הוא סטלן, בן 60+, ו... צרפתי - אז יש לו סיכוי כלשהו. אבל זה לא אומר כלום. ורק כדי להשלים את הסריה הבלתי-נתפסת של 3 מאגמות ב"אז מה אתה שומע עכשיו", np / magma / wurdah itah - מאגמה צפופה, מועשרת, מסה קריטית. לא הרבה מחזיקים ממנו כמו מ Hhaï (לא רואה אותו ממטר) או הקומנדו (מתקרב לקרסוליו). Kohntarkosz לא רחוק. אמצע הקרשנדו, Fur Dihhel Kobaia. ואנדר טופ ובלאסקיז כל אחד מחזיק את הרית'ם בדרכו שלו - ואנדר נשמע כמו סנר של גרטש שקיבל חיים, טופ נשמע כמו טרול שמנגן על ג'אזבס בפאז ולבלאסקיז יש קוצר נשימה.

NP - The Who - Tommy

תראה, קודם כל הפורום הזה כולל מגוון מאוד גדול של אנשים, שחלקם הגדול (למשל עמית עמלי) שומעים פרוג כל כך הרבה זמן שהם כבר מזמן התקדמו מעבר לג'נסיס יס וקרימזון. וכן, אני בטוח שמידי פעם (לעיתים רחוקות) הם מרעננים את זכרונם באיזו יצירה קלאסית, אבל חייבים להתקדם לאנשהו. יש כל כך הרבה מוסיקה טובה ויהיה קשה להגיע אליה אם כולם ימשיכו לשמוע את אותה מוסיקה שוב ושוב. והנה רק בשבילך הכנסתי לפליי ליסט שלי קלאסיקה (ואפילו לא פרוג....)... אז הנה, דיסק אחד באן פי שכולם מכירים..... ועכשיו נשאל מה זה נתן למישהו, כולם מכירים את הדיסק, מניחים שיש אנשים רבים ששומעים אותו, וכו'. כלומר הת'רד הזה גם נועד ליצור ניים דרופינג של אמנים פחות מוכרים, ולא רק לשקף חזות סטטיסטית של פופולריות אמנים (אם בכלל).

cut2

New member
אה,

איזה יופי

trilliane

Well-known member
מנהל
רכשתי אותו ממש השבוע ../images/Emo98.gif

וכבר הספקתי להאזין לו כמה פעמים.

Metheny

Member
Pink Floyd - Wish You Were Here

הנה, בשביל ההוא שאמר שלא שומעים קלאסיקות. היום שמעתי את הדיסק הזה פעם ראשונה.

Blade2

New member
vanilla fudge - thoughts

לפני כמה ימים "גיליתי" את האלבום שלהם Renaissance ומאז זו כבר הפעם השישית שאני שומע אותו. הם מאוד מעניינים לדעתי, אווירתיים כאלה...

Dancin Fool

New member
rush-moving pictures

נכון שיש להם אלבומים הרבה יותר פרוגים אבל אין על האלבום הזה

NP - Area - Are(a)zione

ויווה איטליה, מוי כיף!!! (רק כדי שלא יווצר רושם שאני שומע רק קלאסיקות רוק דביקות
)

Fatach

New member
Petrucci (from G3) - Glasgow Kiss

מגניב... רק עכשיו גיליתי שהקטע הזה כבר היה קיים גם אז... וגם Damage Control...

Fatach

New member
Beatallica - The Thing That Should.

The Thing That Should Not Let It Be... למי שלא מכיר: זה להקה שמנגנת שירי ביטלס בסגנון מטאליקה (לסולן יש קול דומה לזה של הטפילד באופן מפחיד!)... בשיר הזה למשל הם לקחו את הסולו של FADE TO BLACK ושינו אותו לגמרי (לדעתי סולם אחר, אבל בכל מקרה מזהים, וזה מגניב)... רעיון גדול.... ממש מגניב :)

למעלה