אז מה אתה שומע עכשיו.....

יניבש16

New member
yes- האלבום הראשון

אני ממש אוהב את זה! נאיביות סיקסטיזית מתוקה, הרמוניות קוליות מבית הספר של קרוסבי-סטילס-נאש והביטלס, ורמזים ראשונים למפלצת הפרוג שהולכת לצאת מהגור הנחמד הזה. ממש כיף.

epitaph

New member
וגם...

יש למילים קצת משמעות ומאגר די מרשים של שירי אהבה למי שמעוניין. השני פחות טוב לדעתי, למרות שמאוד אהבתי את שיר הפתיחה שלו.

Fatach

New member
Ludwig Van - Cello Sonata No1 In F

איזה עצבני הוא נראה בבוקלט... משהו...

XCLASS

New member
לא פרוגרסיב אבל מתקרב באורך....

אני לא יכול להפסיק לשמוע את : THE ALLMAN BROTHERS BAND-WHIPPING POST מההופעה בפילמור.20 דקות של מוסיקה מצוינת .

trilliane

Well-known member
מנהל
A Love Supreme - John Coltrane

קניתי לפני יומיים. האזנה שלישית, ואני עדיין לא ממש נהנית ממנו. אני מתחילה לקבל תחושה שהוא פשוט לא כוס הג'אז שלי...

RamiSun

New member
Dream Theater -Awake

בדרך לעבודה....לצורך התעוררות קוסמית, וגם להפיק קצת פרצופים תמוהים של נהגים אחרים בפקק.

yonia3334

New member
...

"וגם להפיק קצת פרצופים תמוהים של נהגים אחרים בפקק" גדול! אין כמו הפרצופים...

Nadavcat

New member
סתם לדעת רק....

זה רק אני חושב ככה ? שאנשים בכוונה רושמים פה אלבומים פחות מוכרים ??? כי אחרת מה ? כבר אף אחד לא שומע את ה"קלאסיים" ?? ככה זה נראה...

עמית ע

New member
לא בכוונה

נחמד פעם בכמה זמן לתת האזנה לקלאסיים ששמעתי לפני 10-12 שנה, אבל ביום-יום אני שומע דברים חדשים. למה לדרוך במקום?

Nadavcat

New member
השלשול הזה...

הוא להמלצות ????? לפי הכותרת.. ל א ! ואין שום "דריכה במקום" בלשמוע דברים ישנים שאתה מכיר ממזמן...

אוי ואבוי

חס וחלילה שנפר את קדושת הכותרת! תגידו, מה נסגר פה? אנשים מפחדים לפתח דיון בתוך שרשור המה אתה שומע הזה, ועכשיו גם אסור להמליץ, כי הכותרת אומרת משהו קצת אחר? תשמע, אם השרשור הזה נועד אך ורק על מנת לציין בפני אחרים מה אתה שומע באותו הרגע ותו לא, אז זה השרשור הכי מטומטמם וחסר תכלית ביקום. מה בדיוק התועלת בניימדרופינג חסר כל הסברים? מה זה עוזר למישהו בחיים לדעת שאתה שומע פינק פלויד בשעה 15:43 ביום שלישי?

עמית ע

New member
המלצת הרופאים: קח אימודיום

מתוך 100 אלבומים ששמעתי בחודשים האחרונים, אולי אחד היה מ-"הקלאסיים". אין מה לעשות, את הקלאסיים טחנתי כשהייתי נער, והיום אין לי עניין לשמוע אותם שוב. אני גם לא קורא מחדש את חסמב"ה ולא צופה בשידורים חוזרים של "עניין של זמן". החיים קצרים מדי בשביל לחיות אותם בשידור חוזר.

למעלה