אז מה אתה שומע עכשיו....

HelterSkelter1

New member
אני מניח שאתה מכיר את האלבום...

אז אולי תסביר לי - האם שתי הרבעיות ניגנו בו זמנית, ביחד, או שאלו הקלטות נפרדות לגמרי, שהודבקו אחת על השנייה?

אכן מכיר, ואפילו יש לי את המקורי

ובעטיפה רשום - "These performances by the Ornette Coleman's Double Quartet are heard here exactly as performed in the studio, without any splicing or editing" מזה לטעמי ניתן להבין שזה נוגן בו זמנית. בכל מקרה אלבום מעולה וממולץ מאוד לאנשים שלא חייבים סדר מופתי במוסיקה שלהם.

HelterSkelter1

New member
האמת שדווקא ציפיתי למשהו יותר מופרע

וקיבלתי משהו דווקא די מסודר, יותר מסודר ממה שציפתי, והרבה פחות עמוס ממה שחשבתי שזה יהיה. בכל זאת לא חופשי לגמרי
. וחוצמזה גם לי יש את המקורי, אז בלי רמיזות כאלה ואחרות בבקשה
. קראתי בכמה מקומות אינפורמציה סותרת בעניין, ולכן זה לא היה ברור לי. (המוכרים בטאואר נוכלים... לא היה עליו מחיר, אז אחד מהם אמר שזה 49. באתי לקופה, ופתאום הופ - פתאום זה 79. שיתביישו הקאפיטליסטים האלה!).
NP - Jethro Tull - Minstrel in the Gallery

תקשיב, אחרי שאתה שומע

ריו וכאלה זה די חביב ומסודר, אבל חבר שלי הגדיר את זה ברגע של הלם כ - "זה חופשי מידי, תעביר לדיסק הקודם". ודווקא אהבתי אותו מאוד למרות שהוא לא כזה מופרע. דווקא רמזתי על עצמי שבערך 20% מהדיסקים שלי הם מקוריים (ואולי פחות). אני קניתי אותו בתו ה - 8 ב 20 ש"ח פחות, מה שמראה ששווה ששוה ליסוע לירושלים ולקנות יותר בזול 4 דיסקים.

trilliane

Well-known member
מנהל
התו השמיני פתחו חנות בנתב"ג החדש

יש אחת בדיוטי פרי שפתוחה 24 שעות, ועוד אחת בקניון עצמו (נגישה לכולם) שפתוחה בשעות סטנדרטיות. כשביררנו טלפונית (מול החנות בי-ם) את שעות הפתיחה בנתב"ג, הם אמרו "24" ושכחו לציין שה-24 מתייחס רק לחנות בדיוטי (ואנחנו לא ידענו שיש גם וגם). אתמול בערב נסענו במיוחד כדי לקנות שם דיסקים, הגענו לחנות בערך ב-22:30 וכל מה שנותר לנו היה לבהות בתוגה דרך הסורגים בדיסקים עם מדבקות מבצע זוהרות...
לפחות טיילנו בטרמינל 3 החדש, גדול מפואר ומנצנץ. נ.ב. חניה בעלות 13 ש"ח לשעה ראשונה, 6 ש"ח לכל שעה נוספת.

RamiSun

New member
ידוע לך מה שעות הפתיחה בחנות בחוץ?

היה שם שלט או משהו? כי זה נשמע מעניין לקפוץ שם...

trilliane

Well-known member
מנהל
הלוואי שידעתי בעצמי... לא היה שלט

התקשרתי עכשיו ל-144 (כיוון שזה טלפון חדש שלא מופיע בשום מקום, לא חייבו אותי על זה) הטלפונים של סניף נתב"ג (לא ברור אם זה שבקניון או זה של הדיוטי): 03-9796303/4 ניסיתי להתקשר עכשיו (בתקווה שהם אולי פתוחים בשבת) ולא ענו לי
אולי הם פותחים במוצ"ש, אבל זה כבר לא יעזור לי היום כי אני הולכת להופעה. אוף!

sixkiller2003

New member
אה.... הרימסטר....

אני מחפש אותו כבר מלא זמן... שום חנות בצפון לא מוכרת אותו ה'פרג'ייל' כן אבל close to the edge לא...

שם-טוב לוי - בשביל הנשמה

אלבום אינסטרומנטלי, עיבודים שמרניים ובסך הכל דיסק חמוד מאוד. שווה שלושים שקל, לא יותר

באמת אפשר לשים ככה מחיר על מוסיקה?

על האלבום של Thinking Plague היית ממליץ לשלם 200 שקל, למשל?

על מוסיקה אי אפשר לשים מחיר

אבל על אלבום פיזי, שהוא מוצר פלסטיק הנמכר בשוק הכפוף לכוחות הביקוש וההיצע, בהחלט אפשר לשים מחיר. בדיוק כפי שמוכרים תינוק לאימוץ בכמה עשרות/מאות אלפי דולרים, כך אפשר גם לתמחר דיסק. אגב - כל הדיון הזה תיאורטי. הדיסק באמת עולה 30 שקל.

כל עסקנו הוא בתיאוריה פה, לא?

למה אפשר לשים מחיר על יצירת אומנות פיזית שנמצאת בתוך מסגרת, לפעמים מחיר של מאות אלפי דולרים, ואילו מוצרי הפלסטיק שעליהם צרובה המוסיקה יש איזשהו מחיר ממוצע? טוב, כמובן שהתשובה לכך ברורה, אבל זה עדיין מוזר משהו.

RamiSun

New member
אתה משווה פה תפוחים עם עגבניות

תמונה ממוסגרת מדובר בעבודת יד ואילו בדיסק מדובר ביצור המוני

אנלוגיה בעייתית

"למה אפשר לשים מחיר על יצירת אומנות פיזית שנמצאת בתוך מסגרת, לפעמים מחיר של מאות אלפי דולרים, ואילו מוצרי הפלסטיק שעליהם צרובה המוסיקה יש איזשהו מחיר ממוצע?" כשמדובר על העתקים - תמיד מדברים על ממוצע. סרטי המאסטר של אותם אלבומים, למשל (דהיינו, אורגינל) שווים הרבה כסף, כי ההיצע שואף לאפס ולכן הביקוש אוסף למקסימום.

trilliane

Well-known member
מנהל
הלו, לא ללכלך על שמי! ../images/Emo123.gif

'בשביל הנשמה' הוא אלבום מצויין, שווה הרבה יותר מ-30 ש"ח (אני אישית שילמתי כפול, בזמנו, ואני לא מתחרטת שלא חיכיתי עד עכשיו). למעשה, במחיר הפעוט של 30 ש"ח זה ממש "פשע" לעבור לידו ולא לרכוש (פטור למי שכבר מחזיק בעותק חוקי). טוב שם טוב משמן טוב.

Deep Purple - The Book of Taliesyn

אלבום סביר מהתקופה הטובה של הלהקה הנפלאה.... פחות טוב לטעמי מאשר deep purple ו shades of deep purple אך עדיין טוב למדי.

Disposable Hero

New member
Kansas- THE ULTIMATE KANSAS

זה פשוט לא יאומן, כל שיר יותר טוב שם מהשיר הקודם. להקה ענקית- כל כך מעניינת. מומלץ בחוםםםםם.

למעלה