אז מה אתה שומע עכשיו....

RAKA

New member
מיקה שלי - ונתנה נוקף וגבעת התחמושת

מתוך פסקול המחזמר

Rubycon

New member
Clearly inferior...

Although the second incarnation of the Mahavishnu has it's quirks, I prefer the cobham/hammer/goodman/laird one.

עמית ע

New member
זה מה ששמעתי בעבודה היום:

Love - Forever Changes Solarplexus - Solarplexus פרוג שבדי מעולה שלא יצא בדיסק - לחפש בסולסיק, מומלץ! Lalo Schifrin - Bullitt פסקול סרט פעולה צרפתי משנות ה-70, קצת איזי ליסנינג בשביל להרגע

jonbirion

New member
solarplexus

דוקא יצא אוסף שלהם מכמה תקליטים. היה לי את זה והעברתי למידד. יונתן

karpada1

New member
עמית

מעבר לאיזיליסנינזם של שיפרין,איך היית מגדיר ומבקר את האלבום.

עמית ע

New member
בוליט

יש שם כמה עיבודים בעלי אופי שונה על קטע הנושא, כמקובל בפסקולים של סרטי קולנוע. רוב הקטעים הם קצביים בסגנון פ'אנקי, חלק איטיים יותר בסגנון שאין לי שם אחר עבורו להוציא "איזי ליסנינג" או "לאונג'", נעימות קלילות בעיבודים ג'אזיים מלטפים. האלבום קצר (כ-32 דקות) וקל וכיף להאזין לו ברצף מתחילתו עד סופו. לשמוע אותו שלוש פעמים ברצף, לעומת זאת, עלול כבר להיות מעיק.

MajorWinters

New member
Fruupp - Future Legend../images/Emo19.gif

פעם ב.., אני מוצא במחוזות הרשת דברים איזוטריים כאלה... החבר'ה האיריים האלו, הוציאו איזה 5 אלבומים, והאלבום הנוכחי. מדהים! מומלץ

עמית ע

New member
הוציאו ארבעה

זה הראשון, ואם אהבת אני ממליץ לך לנסות את השני, Seven Stones, שלטעמי הוא טוב יותר. על השלישי, The Prince of Heaven's Eyes, קראתי המלצות ובעקבותיהן הורדתי אותו. שמעתי פעם אחת והספיק לי כי הוא נשמע לי לא מחדש דבר ביחס לשני הראשונים, ואחרי שטחנתי אותם עד דק (יש לי אותם בדיסק בהוצאה של 2 על 1) זה היה נראה לי מיותר לטרוח. על הרביעי לא קראתי דברים טובים בשום מקום.

MajorWinters

New member
../images/Emo45.gifתודה../images/Emo19.gif

כמה הערות שקראתי על ההוצאה שלך- בדיסק הזה ישנם 13 שירים, כאשר באגדות העתיד יש 8 שירים, ובשבע אבנים יש שבעה שירים. משמע אתה מפסיד שני שירים! בנוסף, אם תוריד, יש שיר תשיעי ב"אגדות העתיד" שיצא ב100 ההדפסות הראשונות של התקליט. סתם, שתדע תודה על המידע

עמית ע

New member
דרוך לי על היבלת, למה לא

מה שכתבת ידוע לי, לצערי... זה היה עוול כלפי היצירות מצד הלייבל שהוציא את זה, ולא ידעתי את זה לפני הקניה. אבל כמו שאומרים בהודית: את הנעשה אין להשיב

למעלה