"אז מה אתה עושה כאן?"

anyzeany

New member
"אז מה אתה עושה כאן?"

שאלה אותי מישהי מדהימה שהכרתי כאן ושהתפתחו בינינו שיחות נפש מרתקות... "אני מנסה להתגבר על הסודות שלי ולקבל אותם ואותי.." עניתי לה... ואז בעצם חשבתי לעצמי למה סודות?מה יש לי להסתיר?מה זו בעצם "סטייה"?מה זה "נורמלי"?מה "נכון"??? המון שאלות לשעת לילה ואולי זה הזמן המתאים. אז מה בעיניכן/ם נחשב לסטייה שאין עליה סליחה??? אני אענה בשמי ואגיד שעל שלושה דברים אין מחילה...רצח!אונס!מין בכפייה! ומדוע?כי אין לצד השני "זכות" הסכמה או החלטה או שיפוט במקרים האלו. חוץ מזה הכל מותר כל עוד זה מהסכמה!!!

מבחינה מינית:

אונס פדופיליה מין בתוך המשפחה כל השלושה הנ"ל הרבה פעמים הולכים יחד
ברור שביסטיאליות ונקרופיליה מצטרפות לרשימה

rotemotek1988

New member
סטייה...

לדעתי סטיה היא לסטות מדרך הישר שלך ומהאידיאולוגיות שלך ואומנם כל עוד אתה עושה משהו שאתה חושב לנכון והוא אינו פוגע באחר זו היא אינה סטיה יכול להיות שזה לא מקובל אך אינני מסוגלת לחשוב על סטיה שהיא נעשת על ידי שגורמת לעצמי אושר כי כל מה שגורם לי אושר ואינו פוגע בסובבים אותי הוא אינו סטיה איש אני אוהבת אותך

Scifi5

New member
ראשון המתעוררים עונה...

בוקר אור anyzeany, שאלה קשה על הבוקר אך אני כבר אחרי ארוחת הבוקר כך שאני מאמין שתקבל תשובה לשאלתך... בוא נעשה הפרדה בין שני דברים ברשותך: 1. ישנו המשפט שכתבת "אני מנסה להתגבר על הסודות שלי ולקבל אותם ואותי..". 2. המשפט השני, "מה זו בעצם "סטייה"? מה זה "נורמלי"? מה "נכון"???" שני המשפטים הללו שונים לחלוטין האחד מהשני, ואני אסביר... במשפט הראשון והמשכו "חשבתי לעצמי למה סודות? מה יש לי להסתיר?" אינו קשור לסטיה כזו או אחרת (אלא אם אתה פדופיל) אלא אני מניח שקשור לזהות המינית שלך, דבר אותו אתה מסתיר. האמנם? אסור לך לחשוב לרגע שאותה זהות מינית היא סטייה! אני מניח שאתה אכן עושה את ההפרדה, אך ממה שכתבת בהחלט אפשר שלא להבין. לכל אדם יש סודות, דברים אותם הוא אינו מספר לזולת. קיומם של סודות אלו אינו הופך אדם זה או אחר לפחות מוסרי. שמירת סודות זה דבר טבעי לחלוטין ואינו קשור לעובדה שאתה אינך מספר לסביבה על זהות המינית. לפני שתוכל לספר לאנשים שקרובים לליבך את אותם "סודות" אתה חייב לדעתי באמת לקבל אותם ואת עצמך כפי שאתה באמת. (וזה נושא לפעם אחרת) באשר למשפט השני שכתבת... מה נכון? מה זה נורמאלי? כל אלו הם שאלות שאת התשובות להם כל אדם מגדיר לעצמו במהלך חייו, מה שנקרא "תוך כדי תנועה". אין דבר כזה "סטייה שאין עליה סליחה". יכול להיות פשע שלו אין סליחה, אך יש הבדל בין סטייה שאדם לוקה בה לבין המימוש של אותה סטייה לפשע נגד אדם אחר. וכאן הדיון מתחיל לקבל פן "משפטי" ולכן זה זמן טוב להפסיק, מה שנקרא להפסיק את "הסטייה" לפני שתפגע באדם אחר
(ויסלחו לי עורכי הדין שבפורום) Scifi5.

למעלה