אז מה אתה אומר,נפילה מההר...

אז מה אתה אומר,נפילה מההר...

בינימינה זה בשטחים,טיפשון? תושבי זיכרון מתנחבלים,הדיוט ? אני קורא מפה למרי עממי כנגד ממסד מנוכר שהפקיר את חיי אזרחיו.. מרי ספונטני,בסטיליה יענו ולא מאורגן,כי כל האירגונים אותו זבל הפגנות,הצפות במיילים של משרד ראש-הממשלה. אם גאנדי חזר כמו שפן לישיבות הממשלה אז אין אירגון פוליטי כיום המשקף את רצון הרוב בישראל. מרק.

לוסי1

New member
לשלוח להם מכתבים..

לעטוף את המתאבדים בעור חזיר ולשים להם ראש חזיר בקבר כדי ששיוציאו להם מהראש שהם יהיו איפה שמבטיחים להם.. (-;

תתחילי מזה,מיס לוסי... B-)

שתשלחי להם מייל ,לפי הכתובת המצורפת יחד עם אלפים האפקט חזק יות מהפגנה חד-פעמית. מרק.

לשלוח לראש הממשלה..

כדי להפסיק את ההתאבדויות צריכים לשלוח ההצעה לראש הממשלה! לעטוף את המתאבדים בעור חזיר ולשים להם ראש חזיר בקבר כדי שיוציאו להם מהראש שהם יהיו איפה שמבטיחים להם.. (-;

אבל

לוסי צריכים לזכור שבלשכת ראש הממשלה יהיו האנשים שיתנגדו לשלוח המכתב לראש הממשלה לכן צריך לשלוח ישירות עליו (-;

אלוני.

New member
גנדי????

דמגוג שחוזר על המנטרה שלו בתקשורת מדי בוקר וערב. היה כדאי לאלה שמאמינים בו ותומכים בדרכו לבדוק פעם את העשייה של האיש ולא את הדיבורים. כדי לבדוק את העשייה היה כדאי לעקוב אחרי פרסומי עיתונות, ספרים שכתבו אנשים אחרים ועוד..... אחרי שתגמור את המאזן של האיש תחליט לבד, תנסה זה מעניין. לגבי העובדות הנוכחיות אני מניח שלא יהיה חולק שפיו ומעשיו של האיש בתחום הפוליטי רחוקים מזרח ממערב. הוא מצליח למצא צידוק (אין רוב בתנועתו לפרישה) להמשך ישיבתו בממשלה ובקבינט. עניין אותי לשאול אותו האם רוב תנועתו מחליט להמשיך לשבת בממשלה שאינה מונעת הרג יהודים האם זה לא מעמיד אותו באור מוזר מעט?? לאן לשלוח את הגזר????

למעלה