אז מה, איילון?

סיגל! ../images/Emo29.gif../images/Emo205.gif

long time no see!
איכס סופגניות עם מילוי אקזוטי! רק ריבה בשבילי...

De-Panther

New member
ניסיתי להשיג אותך..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

בטלפון לפני כמה זמן ולא הצלחתי אבל כבר הבנתי למה
מה נו אז כולם בצבא או באוניברסיטה??

DarkMagic18

New member
תרגיל: כולם בצבא או באוני'???../images/Emo28.gif

צ"ל: כולם בצבא או באוניברסיטה. קסם= כולם. קסם=> באוניברסיטה || V כולם=> באוניברסיטה מ.ש.ל. כמה עצוב שככה נראים רוב הימים שלי:-\

DarkMagic18

New member
אבל מה עם ריבת חלב../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo28.gif

BlueBeIl

New member
אוף. אולי בשדרות במקום?

אכלתי חצי סופגניה ואז זרקתי אותה לפח. ואז התחוור לי שמישהו שמר לי במיוחד סופגניה אקסטרה-איכותית עם מילוי ריבת חלב של רולדין והכלבה מהמדור שלי אכלה אותה:( הספר השביעי לא ממש העסיק אותי, כי רק עתה נזכרתי להניח את ידי על הספר השישי...
קניתי אותו במיוחד לשמירות בשבת שסגרתי שבוע שעבר, והקצינה העתודאית הפעורה החליטה שלא קוראים בשמירה! אבל למה אני צריכה לסבול מהצעירות?? לי לא יצא לשאול אנשים אם הם מוכרים אך לעומת זאת לאחרונה הזכרתי לאנשים את: האקסית שלהם, מישהי מכוערת מהבסיס שלהם (בתוספת הערה - אבל את הרבה יותר יפה ממנה!! -כן בטח....
) הילדה שרוקדת בהיי-קליפ ביוטיוב, פייג' ממכושפות, מישהי לא מזוהה ממכושפות, ומישהי מספיידרמן 2. תגובת האדם האחרון שנראיתי לו מוכרת ונאלץ לסבול את כל התסכול המצטבר - "כנראה שפשוט יש אנשים כאלה, עם פרצוף מוכר" אפילו האחות שדחפה לי את האינפוזיה במיון שבוע שעבר אמרה "את נראית לי ממש מוכרת, היית פה בשירות לאומי או משהו?" כרס חורף... כרס צבא נקרא לזה. גשם? איפה?

DarkMagic18

New member
את מוכרת לי מפעם../images/Emo79.gif../images/Emo28.gif

המממ כן, יש אנשים כאלה עם פרצוף מוכר..
אבל זאת אחלה דרך להכיר אנשים... תגידי להם "אז אולי נכיר ואז בפעם הבאה שתגיד שאני נראית לך מוכרת זה יהיה נכון
" או משהו נדוש ומעוות שכזה

PopPy

New member
כן, צריך איילון..!

מה קורה איתי? צבא, בעיקר, זה ממלא את רוב הזמן.
לא מצאתי שום דבר מעניין בויקי לאחרונה, אבל היא תמיד תמיד שימושית. |* אני ממש שונאת סופגניות, אבל אכלתי היום לביבות של סבתא. ^^
האמת שלפני איזה שבועיים חשבתי מתי הספר יוצא..! החמישי יוצא בקיץ, לא? אוי, אבל מרצ'נדייז לא ראיתי שנים.
אם מישהו נראה לי מוכר אני אנעץ בו קצת מבטים, ואסמוך על זה שהוא יפנה אלי. אם הוא לא פנה אלי, או שהוא לא באמת מוכר או שהוא לא זוכר אותי, אז בכל מקרה הוא לא מעניין.
קניתי השבוע משקפיים חדשות! והן מגניבות לחלוטין. וגם וילון יפה לחדר במחיר ממש (!) זול, כמה קשקושים מגניבים בנחלת בנימין ונרקיסים. *-*
הייתי אתמול בנחלת בנימין, דברים מוזרים/מרתקים ראיתי בשפע. אבל לא הייתה לי שום היכרות אמיתי עם מישהו/משהו מעניין לאחרונה. גם גיקים לא ראיתי. :( (יש גיקים בעלי מראה מצודד?)
מי קונה חזיה בלי למדוד.
איזה גשם, איזה. מאוקטובר לא ראיתי טיפת גשם, ובקושי הרחתי ריח של חורף.

DarkMagic18

New member
אתיייייי../images/Emo23.gif../images/Emo28.gif

נחלת בנימין זה *ה*מקום האהוב עליי בארץ, אם לא בעולם
פשוט מקום גדול

Some Might Say

New member
כפרות

הבנתי שהספר הבא בסדרה יקרא and the Deathly Hallows ואני בד"כ פונה. כי אם אני נועצת מבטים באנשים יש יותר מדי סיכוי שהם יחשבו שזו נעיצה עוינת, ואז אין מה לסמוך על זה שהם יפנו אליי X: אתי עם משקפיים!
תמונה! מממ נרקיסים
ולשאלה מי קונה חזיה בלי למדוד: מי שמתו לו כל החזיות והוא רואה "3 ב-50" בתמחת בדרך הביתה ביום שישי, שניה לפני שכל החנויות נסגרות, ואין בדוכן הארור תא מדידה.

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifיהה בייבי..

ממ אני בצבא וכאלה,ודי כיף לי כי זה לא באמת צבא. מצאתי את הערך על צ'ארלס מנסון בוויקפדיה וזה היה ממש ממש מעניין. ולא אכלתי אף סופגניה מהתחלת חנוכה אבל מחר אני בטח אטחן המווווון! מסיבת חנוכה עם מבוגרים מפגרים. חה. אני לא מבקרת בפורום 666 יש בו יותר מדי רוחות רפאים של הומואים. לא איכפת לי כ"כ מהסרטים של הארי פוטר למען האמת,בכלל מסרטים בקולנוע-אני מעדיפה לשבת ולדבר עם חברים שלי. הכרתי מלא אנשים בסופשבוע והיה לי כיף,הם היו מכל הגוונים האפשריים,אפילו שטפתי את האיניים בהמון מוזיקאים שמתלבשים בצוטרה קלאסית שכזו,אחושרמוטה גיקים,וגם תלפיונים כן.עשיתי המון דברים מעניינים שאם אני אתחיל לספר עליהם אני אפספס שעות שינה שיחסרו לי השבוע.. תפסתי אנשים שוברים כלים בחדריי אוכל ואני מבטיחה שיש לי עוד המון סיפורים משעשעים לספר, כולל כאלה שכוללים דברים שאסור לי לעשות כמו טרמפים הזויים.לא החלק של ההזוי אלא של הטרמפים. ולא היה גשם לצערי אבל זה לא הרס כלום. ממ סיגל

DarkMagic18

New member
תלפיונים../images/Emo99.gif../images/Emo28.gif

תכירי לי^_^ ספרי סיפורי טרמפיםXDXD תמיד כיף

Some Might Say

New member
נה?

- מבוגרים מפגרים? - מז"א מתלבשים בצורה קלאסית? - שוברים כלים בחדרי אוכל?!!? - טרמפים?
אורה, את לא יכולה לסקרן אותי ככה ואז פשוט לברוח. הרחיבי נא, בצירוף מעללי השבוע הנוסף שחלף

sarah

New member
../images/Emo77.gif ../images/Emo13.gif הלוואי והיה לי זמן..

ננמנמנמנמ. אם את רוצה מייל ארוך ונחמד בנושאים הזויים כאלה את מוזמנה לכתוב לי גם..
.(ואני אשלח לך קוקיז מרושעים, מוהאהאהאהאהא!) [email protected] (ולא ילדים מופרעים זה לא המסנג'ר שלי.)

וואלה.

אני עסוקה בלהתפתח רוחנית ולחפור בעצמי בכפית- זאת אומרת, לא יותר מידי. קורים דברים, לאט אבל בטוח, אבל זה לא לכאן, I guess. חלילה סופגניה, רק שקשוקה ביתית. אחושרמוטה כרס חורף, אבל השמועות גורסות שגדל לי החזה. O: ובעיקר שרתי שירים של The Afghan Whigs בגשם, הרבה יותר מידי. ויש חומר אנושי משובח בחיים שלי לאחרונה, אז וואלה בכיף וכאלה.

DarkMagic18

New member
הנמנמ דיאטה רולללזזז^_^../images/Emo28.gif

נדמה לי שגם החזה שלי גדל קצת
ואני לא בטוחה שזה קשור למשקל יותר מדי... כי המשקל די נשאר קבוע ופתאום אני צריכה חזיות חדשות
מהו החומר האנושי המשובח
ספרי קצת

הינה דבר מה שערכתי, דעתכם???

הגבעה הצרפתית, אני גר פההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!
הערך הטוב ביותר בוויקיפדיה בזכותי! (אני ברמודה) למרות זאת יתכן שיש דברים לא מובנים / שצריך להעיף -- נא להגיד לי! תודה

למעלה