הגברת האפורה
New member
נאמנאמ... עכשיו נענה על השאלות
לא קורה כלום. אני בצבא, מטפלת בחיילים חולים (או סתם מפונקים) רוב הזמן. מתה על הגף שלי
. ערכים מעניינים בוויקי: עכשיו אני עובדת על למצוא עלילות של מנגות שאני רוצה לקנות כדי להחליט אם זה שווה לי. הספר השביעי: חכו חכו, אין מצב שזה לא יוצא בשביעי לשביעי אלפיים ושבע (שיוצא יום שבת. איזה צירוף מקרים). אכן עוד מעט כריסטמס, והיא בטוח תפרסם את התאריך יציאה אז. הסרט החמישי יוצא או ביולי או בנובמבר, אני לא באמת זוכרת. אבל כבר יצא הטיזר טריילר הראשון והוא נראה מגניב. אגב, מהתמונות הרשמיות ששוחררו, לנוויל יש תסרוקת מזעזעת. הדבר הזה עם המוכר-לא-מוכר לא קרה לי. קניתי מגוון די גדול של בגדים (כולל חולצה מתמנון שכתוב עליה When I'm good I'm very good but when I'm bad I'm even better), את "ארתור והמינימונים" (הספר) באנגלית ואת הDVD של שודדי הקאריביים 2. אני כל כך מתרוששת *סניף*. יצאתם למקום מעניין: הייתי באראגון. אבל מעניין זה לא היה. פגשתם אנשים מוזרים/מרתקים: לא. בעעע. שאפתם את העיניים בגיקים: אומייגאד, כן! יש אחד בבסיס שלי שמהרגע שראיתי אותו (יושב בתור, במרפאה) חשבתי "וואו, הוא ממש ממש ~ממש~ חתיך". ולפני כמה ימים חבר שלו היה חולה ואישפזו אותו אצלנו (גם חבר שלו היה חמוד. לא יפה בכלל, אבל איזה בנאדם חמוד) והחבר החתיך בא לבקר אותו. תפסתם אנשים במצבים מפדחים: לא ממש. אבל לפני כמה ימים אחד החובש במרפאה (אנש נהדר
) נכנס ללחץ על זה שהוא לא מוצא את המוטורולה שלנו בחדר אוכל. המוטורולה עליה הוא מסתכל בעוד הוא שואל "רגע, איפה המוטורולה שלנו" ונכנס ללחץ בעוד אנחנו חובשים שהוא צוחק עלינו. אני לא B קאפ. אנשים לא אומרים לי את זה, גם. יש לי כרס כל הזמן. היא לא גדלה, though. ירד אצלכם גשם: לא ממש. ולכן גם שאר השאלות הן לא ממש.
לא קורה כלום. אני בצבא, מטפלת בחיילים חולים (או סתם מפונקים) רוב הזמן. מתה על הגף שלי