אז מה, איילון?

נאמנאמ... עכשיו נענה על השאלות

לא קורה כלום. אני בצבא, מטפלת בחיילים חולים (או סתם מפונקים) רוב הזמן. מתה על הגף שלי
. ערכים מעניינים בוויקי: עכשיו אני עובדת על למצוא עלילות של מנגות שאני רוצה לקנות כדי להחליט אם זה שווה לי. הספר השביעי: חכו חכו, אין מצב שזה לא יוצא בשביעי לשביעי אלפיים ושבע (שיוצא יום שבת. איזה צירוף מקרים). אכן עוד מעט כריסטמס, והיא בטוח תפרסם את התאריך יציאה אז. הסרט החמישי יוצא או ביולי או בנובמבר, אני לא באמת זוכרת. אבל כבר יצא הטיזר טריילר הראשון והוא נראה מגניב. אגב, מהתמונות הרשמיות ששוחררו, לנוויל יש תסרוקת מזעזעת. הדבר הזה עם המוכר-לא-מוכר לא קרה לי. קניתי מגוון די גדול של בגדים (כולל חולצה מתמנון שכתוב עליה When I'm good I'm very good but when I'm bad I'm even better), את "ארתור והמינימונים" (הספר) באנגלית ואת הDVD של שודדי הקאריביים 2. אני כל כך מתרוששת *סניף*. יצאתם למקום מעניין: הייתי באראגון. אבל מעניין זה לא היה. פגשתם אנשים מוזרים/מרתקים: לא. בעעע. שאפתם את העיניים בגיקים: אומייגאד, כן! יש אחד בבסיס שלי שמהרגע שראיתי אותו (יושב בתור, במרפאה) חשבתי "וואו, הוא ממש ממש ~ממש~ חתיך". ולפני כמה ימים חבר שלו היה חולה ואישפזו אותו אצלנו (גם חבר שלו היה חמוד. לא יפה בכלל, אבל איזה בנאדם חמוד) והחבר החתיך בא לבקר אותו. תפסתם אנשים במצבים מפדחים: לא ממש. אבל לפני כמה ימים אחד החובש במרפאה (אנש נהדר
) נכנס ללחץ על זה שהוא לא מוצא את המוטורולה שלנו בחדר אוכל. המוטורולה עליה הוא מסתכל בעוד הוא שואל "רגע, איפה המוטורולה שלנו" ונכנס ללחץ בעוד אנחנו חובשים שהוא צוחק עלינו. אני לא B קאפ. אנשים לא אומרים לי את זה, גם. יש לי כרס כל הזמן. היא לא גדלה, though. ירד אצלכם גשם: לא ממש. ולכן גם שאר השאלות הן לא ממש.

Pure M

New member
ממ. חיים קשים,

אבל נסתדר. סטודנט+חברה+חיפוש עבודה נואש. פיתחתי לאחרונה התמכרות מטורפת למשחקי מחשב המכילים קצת מחשבה, גיליתי שזה פחות מנוון את המוח מהטלוויזיה. אני חושב. סופגניה עם מילוי אקזוטי.. ממ. לא כדאי. הדיאטה הנצחית בפעולה. ביקורים בפורום מדי פעם, לאחרונה מעניין לי לצפות בפורום אז אני נכנס קצת יותר. ממ. לא חשבתי כל כך על הספר השביעי, לא נראה לי שהוא מעניין אותי כל כך. למרות שאני בטח אקרא אותו. אותו דבר גם לגבי הסרטים הבאים. טוב אני אדלג לסוף, אין לי כח. כרס חורף? לא יודע, היא שם גם בקיץ. ובאביב. ובסתיו. בעצם.. היא די שם.. תמיד
חוץ מבתקופות שנורא בא לי ואז אני מוריד למשקל נורמלי, עד שנמאס לי ואני מטפח כרס שוב. נראה לי שאני פשוט מחבב אותה. וממ. כן, ירד גשם, ארצות הקור אנד סטאף, סיביר היתה מתגאה בנו. נייטי נייט פיפל.

GalBatz

New member
רק מפגינה נוכחות -

למרות שאני בספק אם מישהו יראה את זה. לא קורה איתי הרבה, אבל איכשהו בכל זאת אין לי זמן לכלום. או שאני סתם עצלנית.^_^ האמת שקראתי בויקיפדיה על התיאוריה על המוות של פול מקרטני, והיה די משעשע. אכלתי מליון סופגניות השנה!:O אחת מהן הייתה עם מילוי וניל, והייתי בטוחה שזה יהיה טעים אבל זה לא היה. ביקרתי בפורום?מדי פעם....P: חשבתי על מתי יוצא הספר השביעי, אבל אמרו כבר שזה יהיה ביולי... אני דווקא חושבת שזה יהיה ב-31 ולא בשביעי. זה יותר מגניב. הסרט החמישי לא מעניין אותי יותר מדי. מדי פעם אנשים נראים לי מוכרים למרות שאני לא מכירה אותם, אבל אני בדרך כלל לא אומרת להם את זה כי אני ממש שונאת שאומרים לי שאני נראית מוכרת. וזה קורה כל הזמן.>< בטח עשיתי קצת דברים מעניינים, אבל אני לא זוכרת משהו יוצא דופן. כנראה שהם לא היו מעניינים -מדי-. אנשים מוזרים יש בכל מקום, וזה די נחמד. לא חושבת שראיתי מישהו במצב מפדח, ואני שמחה שלא כי אני תמיד מרגישה רע עם עצמי אח"כ. העניין עם החזיות - לא. כרס - גמכן לא, עד כמה שאני יודעת. היה גשם אמיתי למדי, ועדיין יש. אתמול אפילו זכיתי להרטב בו ולקפוא מקור, בלי שיהיו לי בגדים להחלפה. איכשהו אני קצת פחות אוהבת את החורף השנה. וזהו.

למעלה