אז מה, איילון?

Some Might Say

New member
אז מה, איילון?

מה קורה אתכם בזמן האחרון ככה? מצאתם לאחרונה ערכים מעניינים בוויקי? אכלתם סופגניה עם מילוי אקזוטי? ביקרתם בפורום ככה? חשבתם: "מתי יוצא הספר השביעי של הארי פוטר? זה לא עוד מעט כריסטמס וזה?"? חשבתם: "מתי יוצא הסרט החמישי+מרצ'נדייז של הארי פוטר, זה לא עוד מעט כריסטמס וזה?"? הלכתם למישהו שנראה לכם מוכר ושאלתם אותו אם אתם מכירים אותו והוא אמר לכם שלא? קניתם משהו מעניין? יצאתם למקום מעניין? עשיתם משהו מעניין? פגשתם אנשים מוזרים/מרתקים? שטפתם את העיניים בגיקים בעלי מראה מצודד? תפסתם אנשים במצבים מפדחים? קניתם חזיות קאפ B בלי למדוד כי כולם אמרו לכם שאתם נראים קאפ B, ורק אחרי זה גיליתם שאתם לא ושכבר הורדתם את התוויות? צימחתם כרסססססססס חורף? ירד אצלכם גשם? היה ריח של אדמה רטובה? רקדתם אין דה ריין? זה היה בסוף גשם אמיתי או ממטרות? דברו

DarkMagic18

New member
נייט איילון בשבילי../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

סטודנטית קשת יום
הספר השביעי יוצא בקיץ הקרוב
הסרט החמישי מעניין לי את הזרת ברגל שמאל
שטפתי את העיניים בגיקים רביםםםםםם מאז כניסתי לטכניון, חלקם אפילו בעלי מראה מצודד^_^ ואם אמרו לך שאת קאפ B והאמנת אז חבל
כי את ממש לא קאפ B... יותר כמו C גדול או D
אני, לעומת זאת...
ירד פה גשםםםם^_^ גשם זה תמיד טוף
המנמנמ

DarkMagic18

New member
מדעי המחשב../images/Emo9.gif../images/Emo28.gif

אבל נכון לסימסטר הזה זה בעיקר מתמטיקה...

DarkMagic18

New member
דווקא שלחתי לה סמס חג שמח..../images/Emo28.gif

אבל היא לא החזירה לי.. פיזיקה הזונה הזאת:-\ אם השאלה היא האם אני בקשר עם הנושא, או המקצוע, פיזיקה- אז לא. כרגע לא. יהיה לי פיזיקה בסימסטר הבא לצערי:-\ אם השאלה היא האם אני בקשר עם הפקולטה לפיזיקה- אז גם לא. לנצח לא. איכס פיזיקה, איכס. אם השאלה היא האם אני בקשר עם אנשים שלומדים פיזיקה- אז כן, נדבי שלנו
.... המנמנמ

buffgirl

New member
ארמ.. השאלה כמובן לאנשים ../images/Emo9.gif

את ונדב לא בקשר עם מי שבמסלול פסגות נכון?

thebaby

New member
היי אני פליט פסגות../images/Emo101.gif

אני לא מספיק חרשן. אבל כן מספיק חרמן, אבל זה לא מספיק להם. בקיצר, אני כן רואה אותם לפעמים רצים בין שיעור לשיעור. אבל אני משתדל בתור חוק לא לתקשר עם אף אחד בטכניון כמו בכל מקום אחר בעולם גם פה כל היצורים האלה הם בני אדם.....

buffgirl

New member
ארמ..

אם יוצא לכם לפגוש מישהו בשם עומר, עם שיער שחור, אז.. ארמ.. אל תדברו איתו.

thebaby

New member
הטכניון - ../images/Emo101.gif

המיקום הגאומטרי של כל העקומות והמרובעים. בוחן אמצע בחדו"א 1ת' היה היום ונראה לי שאכלתי זין. נו מילא. איכככככ אני שונא חדו"א >__>

DarkMagic18

New member
אתה בחדו"א 1 ת'../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo28.gif

איך לא ידעתי על זה עד עכשיו
אתה עם אביב צנזור, אסף הרי
איזה קטע... אז גם לך היה היום בוחן
היה לי חרא:-\ כמו שאומרים- אני אכלתי זין יותר גדול. ואפילו לא נהניתי מזה
בעעעעע אני שונאת חדו"א:-\ אגב איך במת לא רואים אותך בזמן האחרון
גיליתי שהטכניון לא כזההה מקום רקוב ויש פאב שאנשים הולכים אליו די קרוב... אנחנו צריכים ללכת לשם מתישהו אתה ואני
נדדבבב^_^

thebaby

New member
הסלס. פאב נחמד../images/Emo101.gif

מ9:30 הם מכניסים רק 21+. אני יודע אני יודע. וזה כן מקום רקוב. ואממ, כולם שונאים חדו"א זה נובע מההגדרה. אני עם אסף הרי הגבר. הוא תותח =]. כמה הוא מצחיק אותי... אין.

DarkMagic18

New member
רגעעע.... קוראים לזה הסלס?../images/Emo28.gif

כשמישהו דיבר איתי הייתי בטוחה שאני שומעת "האצל".... יש מצב שזה הסלס ופשוט התבלבלתי?
אז אתה אומר שאם אני הולכת לשם אני צריכה להגיע לפני תשע וחצי?
צבי הראל מצחיק... פשוט מצחיק כמה שהוא עצוב
היום הוא אומר "נראה לי שכתבתי את זה לא הכי ברור" וכולם נקרעים מצחוק... שסוףסוף הוא הבחין בכך שהכתב שלו נראה כמו כף רגל מעוכה

thebaby

New member
סביר להניח,../images/Emo101.gif

זה לא העיוות הראשון של השם של זה ששמעתי... ופאב ממש אחלה, אבל כן, תגיעי מוקדם.

Some Might Say

New member
הגזמת קצת עם המידות X:

אבל אני אעביר את זה לאגו הנשי שלי או משהו העניין עם הספר השביעי בטוח? (נראה לי שכאן השימוש במילה "הזוי" יהיה הולם. בחיי, איזה זקנים משועממים אנחנו, עדיין בפורום) וזה לא הוגן שאת שומרת את כל הגיקים לעצמך ):. [גם אצלנו לא חסרים, אבל נשאר רק עוד שבוע :0] גשם גשם גשם גשם גשם גםש גם ש

DarkMagic18

New member
שמתם לב שהפורום חוזר לחיים קצת?../images/Emo3.gif

מאז שהספדנו אותו... זה די משעשע
אממממ כלום לא בטוח חוץ מהמוות, אבל זה מה שרולינג אומרת כבר המון זמן...
כה הא? זקנים משועממים
למרות שידיד שלי גולש בפורום מכבי חיפה וכשהוא שמע שלנו היו מפגשים עצומים ב-2001 כבר הוא כזה "ריספקט" אההההה כמה גיקים חמודים^_^ אני מקווה שיהיו התפתחויות, מבטיחה לעדכן

De-Panther

New member
ערכתי לאחרונה ערכים|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שמעניינים אותי בויקי (מה לעשות שהם נורא מצומצמים) ובשבוע האחרון הסתובבתי הרבה באתרים של הארי פוטר כדי לברר פרטים על מה אמור לצאת עכשיו... ויש גם כלמיני טריילרים נחמדים ואני רוצה איילון!! ידעתי שאמור להיות משהו בחנוכה!! אין אנחנו חייבים איילון!! אפילו אם זה אומר שכל היום אני רק מסתובב באוטובוסים כדי להגיע מיותר מידיי מקומות ליותר מידיי מקומות אחרים והתפוזים בעץ שבגינה שלי גדלו

למעלה