אז... למי אתם מחכים?

ערן1987

New member
תמונה יפה!

hollypop girl

New member
האלבומים שאני הכי מחכה להם:

כריסטינה אגילרה ומדונה. _ האלבום של לנה דל ריי שאמור לצאת עוד יום? יומיים?

CantBeTamed

New member
היא הייתה פעם גבר תגיד?

יש לה משהו ממשפחת הבקר בפנים..תווי פנים קצת גסים מדי לבחורה.

ערן1987

New member
מה הקשר ניקי מינאג'? ומה הקשר אם היא נשית

או לא? ניקי אמנם בהמה לא קטנה אבל יש לה כישרון ענק לעומת ליאונה שהיא טכנית זמרת טובה אבל יש בה אפס נשמה ואפס יכולת לרגש.

לא ידוע לי על חוק שאוסר לעקוץ מעריצים של

זמרות מסוימות ועם כל הכבוד ליאונה לואיס לא נראית כמו גבר (וניקי דווקא כן אבל זה סובייקטיבי.) והמשפט השני שלך כנ"ל. אז יום נעים :)

ערן1987

New member
מותר לעקוץ, בהחלט - אבל למה להכניס אמן כלשהו

לנושא השיחה (גם אם זה ירידות ברוח טובה) אם הוא אפילו לא מוזכר שם? למה להכניס את ניקי (או לצורך העניין כל אמן אחר שהוא לא מי שדיברנו עליו, במקרה הזה ליאונה לואיס) אם אפילו לא דיברנו עליה? זה סתם מעורר ויכוחים מיותרים ואתה יודע את זה. ואסיים בזה שניקי היא ראפרית ולא זמרת, היא לא אמורה להיות מבצעת שאמורה לרגש עד כדי דמעות (לעומת ליאונה שכן מנסה להיות כזו מפעם לפעם).

CantBeTamed

New member
מה ניקי מינאג' קשורה?

לליאונה יש תווי פנים מאוד גסים בעיניי, זו דעתי. למה אתה צריך לרדת על זמרת אחרת כדי להרים את זו שאתה אוהב?.

CantBeTamed

New member
האלבומים שאני מחכה להם

ריאהנה - המלכה שלי.בטוח תוציא עוד אלבום בחצי דקה הקרובה. ניקי מינאג' - גאונה גאונה גאונה, מת לעוד ממנה. כריסטינה אגילרה - מעניין אם היא תחפש להיות צודקת או חכמה. אני גם מחכה לאלבום של בריטני. אני רוצה לראות אם היא תחליט ללכת אחרי הלב שלה, ואחרי מה שהיא רוצה מעצמה כאמנית. משהו בי עדיין מאמין שהילדה הזאת עם הקול החזק שהיא הייתה בגיל 7 עדיין נמצאת שם וכלואה בכלוב של ד"ר לוק ומקס מרטין.

ערן1987

New member
אני מחכה לאלאניס מוריסט!

אני זוכר שקראתי איפשהו שהיא עובדת על אלבום חדש שזה מעולה כי עבר מלא זמן מאז האחרון. אני מחכה גם לחדש של פיונה אפל, עברו כבר 7 שנים (!!) מאז יצא EM המצוין שלה. כמו אחרים אני מחכה לראות מה עם מדונה וכריסטינה, יהיה מעניין לראות מה ה-XX יעשו.. אין לי מושג מי עוד אמור לעשות קאמבק אז אני קצת באוויר עם השאלה הזאת חח

inbal287

New member
האמת לא כל כך הספקתי להתעדכן מה אמור לצאת,

אבל בעיקרון:
חדש לכריסטינה - מקווה שיהיה מוצלח הפעם...
שמועות שאמור לצאת דיסק חדש לHIM...
חדש למארק לאנגן
, Blues Funeral, שאמור לצאת בחודש הבא.
החדש של גבע אלון
רג'ינה ספקטור
רייכל/גפן אם באמת ייצא השנה
The XX

aint mindless

New member
גם אני מחכה לכריסטינה

בתקווה שייצא לה משהו ראוי לשמיעה הפעם. וגם ללנה דל ריי, לנינט שתוציא דיסק באנגלית ולניקי מינאז'.

גם אני בעיקר לכריסטינה..

ובלו :) אי אפשר שלא לשמוע לפחות פעם אחת, לשם התרפקות נוסטלגית...

למעלה