אז... למי אתם מחכים?

Music Man XD

New member
אז... למי אתם מחכים?

2012 התחילה, ואחרי שסיכמנו את השנה שעברה - הגיע הזמן לעבור הלאה. לאילו אלבומים אתם מחכים השנה? איזה קאמבק קרוב מרגש אתכם? שתפו אותנו! *אני פתחתי את השרשור ולכן זכותי לשים תמונה לא ניטרלית
אז לבהות ולשתוק. ** התמונה

Music Man XD

New member
אני מתחיל!

Christina Aguilera אהבתי ההיסטרית לכריסטינה ידועה לכם. מחכה מאוד לאלבום החדש! Santigold סנטיגולד היא אחת הזמרות האהובות עליי, ואלבום הבכורה שלה הוא אחד האהובים עליי. היא מדהימה כזמרת, ככותבת שירים, כאמנית בכלל. אני בטוח שהאלבום השני יהיה מצוין! כפי שכבר פרסמתי כאן, יצא שיר ראשון ומעולה, Big Mouth שכנראה יהיה באלבום. Corinne Bailey Rae היא אמרה שהיא כותבת לאלבום החדש או משהו כזה, אני לא יודע יותר מזה. לא בטוח שהוא יצא השנה בכלל. בכל מקרה, מחכה לזה! Twin Shadow הדבר היחיד שאני יודע הוא שיהיה אלבום חדש
מחכה גם לזה! The XX הם עובדים על אלבום חדש בימים אלה. יש כבר דמו לשיר חדש שהם פרסמו ברשת אם אתם מעוניינים. Joanna Newsom
היא אפילו לא הצהירה שהיא עובדת על משהו חדש
אני פשוט מחכה באופן כללי

ronaldiniho3

New member
האלבומים שאני מחכה להם

קודם כל, הזמר האהוב עליי ביותר קרייג דייויד שישחרר את אלבומו השישי השנה. מאוד מצפה לזה, במיוחד כשהוא חזר לעבוד עם מארק היל שגילה אותו לעולם המוזיקה והפיק לו את שלושת האלבומים הראשונים והמצויינים. אלבום הקאמבק של בלו. אני מאוד מקווה שנשמע שירים כמו הדליפה האחרונה Risk It All ושהם לא ילכו לכיוון של ההאוס והדאנס. שימשיכו את הסגנון של האלבום האחרון Gulity. האלבום החדש של רובי וויליאמס. עם גארי בארלו כמפיק הראשי. מאוד מאוד מצפה לזה!! האלבום החדש של מצ'בוקס טוונטי. רוב תומאס הוציא 2 אלבומי סולו מעולים אבל אני מאוד מצפה לקאמבק של הלהקה הנפלאה שלו. האלבום החדש והשלישי של ריאן לזלי הגאון Less Is More. כ"כ מחכה לזה! ויש גם את האלבומים החדשים של למאר, אשר, אייקון, כריס בראון, ני-יו, מאריו, ליאונה לואיס.

ronaldiniho3

New member
ואיך שכחתי את

מתיסיהו כמובן, כריס רנה (מקווה שהאלבום שלו יצא השנה) ואולי הגיע הזמן גם לאלבום הבכורה של דניל ג'ונסון מהאקס פקטור הבריטי. ואולי גם אלבום חדש של Hurts? אה והקאמבק של דניאל בדינגפילד כמובן!

ערן1987

New member
הוי, בלו בלו בלו

למה אתם עושים את זה, למה? חוץ ממתן אף אחד לא באמת מחכה לכם

ronaldiniho3

New member
אממ

הם אמרו כמה פעמים שהם מתכננים לשחרר אותו באפריל, והסינגל הראשון יהיה בינואר... אבל עוד שנייה ינואר נגמר אז הם בטח ישחררו אותו חודש הבא או בפברואר או באפריל לפני שהאלבום ישוחרר.. הם עבדו עם ני-יו ורד וואן והקליטו שיר עם ברונו מארס "Black And Blue"... והם רצו לשתף פעולה עם ניקול שרזינגר

Bleed for Me

New member
אמממ...

כרגע לאלבומים של אדם למברט, קארי אנדרווד וליאונה לואיס...

ronaldiniho3

New member
יש את האלבום השני של דניאל מריוותר

שרונסון כמובן הפיק. מצפה לו גם

2Dirrty4U

New member
נכון לעכשיו

אני מחכה רק לאלבום של כריסטינה וזה בעיקר כי אני לא מעודכנת מי מהזמרים הולך להוציא אלבומים השנה

hollypop girl

New member
יש לך מושג אם אמינם הולך להוציא

משהו חדש השנה ? (הבנתי שאת דיי אוהבת אותו ולא ידעתי את מי עוד לשאול...
)

2Dirrty4U

New member
לפי מה שאני יודעת

בינתיים אין אצלו בתכנונים להוציא אלבום השנה... אבל נחכה ונראה. יש שמועות שהוא הקליט דואט עם כריסטינה אגילרה לאלבום החדש שלו!!

למעלה