אז למה זה כ"כ קשה?

אז למה זה כ"כ קשה?

אני ואתה, אתה ואני שנינו ביחד זה עם זה. אתה ואני, אני ואתה ביחד שניים זה שווה. יושבים כאן יחדיו, מחובקים ידיך עלי, אותי מלטפות ואתה לוחש לי בשקט: "לך הפנים הכי יפות". אני מסמיקה- זה די חדש, אני לא מסמיקה הרבה. אבל כאן עכשיו, אנחנו יחדיו מחבקים זה את זה. אתה מלטף, אני מחזירה מגע היד שלך כה רך. בא לי לצרוח, בא לי לצעוק: "אני אוהבת אותך כ"כ!" אז למה זה כ"כ קשה פשוט לצעוק, לומר את זה? למה זה כה מסובך פשוט להגיד: "אני אוהבת אותך כ"כ"? אז למה זה כ"כ מוזר פשוט לצעוק ורק לומר? למה זה? זה די מופרך, אני אוהבת אותך כ"כ. עכשיו השקיעה על חוף הים אצלך בעיניים ההשתקפות. אתה נוגע, ממשיך ללטף מנשקני ברכות. החול ברגליים פתאום מורגש רעש הגלים בשקט. ואני רואה, אתה מתנתק אז גם אני מתנתקת. אז למה זה כל-כך קשה פשוט לצעוק, לומר את זה? למה זה כה מסובך פשוט להגיד: "אני אוהבת אותך כל-כך"? אז למה זה כל-כך מוזר פשוט לצעוק ורק לומר? למה זה? זה די מופרך, אני אוהבת אותך כל-כך. אני מסתכלת, בך מביטה אל תוך העיניים, עמוק עמוק. אני רואה, אני מרגישה את הנשמה שלך, מתוק. בא לי לומר, בא לי להגיד אבל הפה פשוט נסתם. אני רק חושבת על כמה נעים, הלוואי שלא ייגמר לעולם… אז למה זה כל-כך קשה פשוט לצעוק, לומר את זה? למה זה כה מסובך פשוט להגיד: "אני אוהבת אותך כל-כך"? אז למה זה כל-כך מוזר פשוט לצעוק ורק לומר? למה זה? זה די מופרך, אני אוהבת אותך כל-כך. הזמן עובר, יותר נכון: טס השמש יורדת, כבר חושך בחוץ. אבל לשנינו לא אכפת, לנו כבר יש כל מה שנחוץ. אתה עלי מיד מסתכל, במן מבט סקרן, שואל: "אולי כדאי שנתקפל?" אך ראשי מיד שולל. אז למה זה כל-כך קשה פשוט לצעוק, לומר את זה? למה זה כה מסובך פשוט להגיד: "אני אוהבת אותך כל-כך"? אז למה זה כל-כך מוזר פשוט לצעוק ורק לומר? למה זה? זה די מופרך, אני אוהבת אותך כל-כך. בא לי לומר, בא לי להגיד, אבל הפה פשוט נסתם. אני רק חושבת על כמה נעים, הלוואי שלא ייגמר לעולם… **************************************** הערה: אני יודעת שזה ארוך ושזה חוזר על עצמו, אבל זה כל הקטע בשיר. החזרה מסמלת משהו! אגב, הלחנתי את השיר על גיטרה... ממש מגניב!!!
עדי

ביאנה

New member
השיר ממש חמוד

למרות שלא הבנתי את הכוונה של החזרה גם אני מנסה ללמוד לנגן בגיטרה את יכולה להמליץ על אתרים טובים עם תווים???????? שפשוט להבין!!!!

Mack_ler

New member
בנוגע ללימודי הגיטרה...

אני מנגן זמן מה, ואני יכול לעזור לך מכירה את הספר - שירים וגיטרה? ספר מצוין!! תקני את חלק ח´ ובדרך-אגב, אין אתרים עם תווים, יש עם טאבים, שזוהי שיטה חדשה במקום קריאת תווים - שיטה לעצלנים לדעתי...

יש לי חברה שמכירה אתרים

אני מבטיחה לשאול אותה ולהוסיף לך כאן קישורים... הולך?
והקטע של החזרה?... הכוונה היא... כאילו... איך אני אסביר לך את זה? (מממממ... קשה!)
חשבת פעם, ביאנה, למה זה באמת כ"כ קשה להודות באהבה? הרבה פעמים זה ממש, אבל מממממממממממש קשה להודות כשאוהבים משהו או מישהו, מכל מיני סיבות. אבל למה זה?! לכן הפזמון חוזר על עצמו... :) עכשיו זה מובן? מקווה שכן... אוהבת אתכם...
עדי התל-אביבית

Mack_ler

New member
מ-ד-ה-י-ם!

זהו שיר ממש יפה! את כתבת אותו מנסיון? החזרה על אותו קטע, היא חיונית לדעתי. יש עתיד! :)

חחח... :) תודה רבה לך, מארק!!!!!!!!

וכמה זמן אתה מנגן, אגב? על איזו גיטרה? ***סקרנית***
עדי התל-אביבית

Mack_ler

New member
כמה זמן אני מנגן?

אז דבר ראשון, שמי הוא מקלר, ולא מארק.... עכשיו, בנוגע לשאלה ששאלת אותי אני מנגן על חשמלית\קלאסית\אקוסטית (מבחינת הנגינה שלי זה אותו הדבר) כבר שלוש שנים, בלי מורה, רק מאותו ספר שציינתי ממקודם. אני גן מנגן על גיטרה בס שלוש שנים, ועל פסנתר ארבעה-חמישה חודשים. מספק אותך? :)

אנגלינה

New member
תל אביבית

השיר שלך מעולה ואכן החזרה הוסיפה לזה את ההרגשה והתחושה יפיפה אנגלינה

תסתכלו על השעה... ../images/Emo8.gif

לא ממש הצלחתי להירדם... חחחח...
בכל מקרה, תודה רבה, אנג´לינה יקירתי... באמת!!!!!!!!!!!!!!!
ובקשר ל"מארק"... סתאאאאאאאם, מקלר!!! :) סחטיקה... אני גם בשלבי התחלה של למידה עצמית ללא מורה. שיהיה לי בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) עדי

ביאנה

New member
וגם רציתי להוסיף

שהשיטה הזאת החדשה היא ממש מטופשת בגלל שניגנתי על אורגן בסביבות 5 שנים או 4 אז אני יודעת תווים טוב מאוד ואני לא צריכה כל מיני שיטות לאנשים שלא מתעניינים בתווים אבל בכל זאת רוצים לנגן (
) לדעתי זאת שטות אני רוצה ללמוד לנגן מתווים ואני ינסה למצוא את הספר שירים וגיטרה חלק ח´ אבל מי כתב אותו?????? איפה ניתן למצוא אותו????

Mack_ler

New member
שירים וגיטרה....

אבי ושי ברק כתבו אותו, וניתן להשיג אותו בחנות (בדרך-כלל) כלי זמר, או בחנות לספרי מוזיקה. הספר שירים וגיטרה מיועד לנגני גיטרה, כי יש שם רק אקורדים. אם את רוצה ספרי תוים לנגן על אורגן או פסנתר, החיפוש יהיה יותר מורכב וקשה, כי למיטב ידיעתי, אין הרבה חנויות שמחזיקות היום סתם ספרי תוים, לנגינה בשעות הפנאי, למשל. בהצלחה כבר אמרתי?? :)

Mack_ler

New member
ספר לימוד גיטרה

אז ככה: אם רק אקורדים, כדי לנגן שירים פופולרים, אז "שירים וגיטרה" (מחלק ד´ ומעלה...) הוא הספר המתאים. את רוצה גם ללמוד תווים וסולמות? אני מוכן לברר בשבילך

ביאנה

New member
../images/Emo32.gif

אם אתה רוצה שאני אתאר לך בדיוק מה שאני רוצה אז ככה: אני רוצה ספר שמלמד בשביל למידה עצמית בשיטה של מהשיר הקל יותר לשיר הקשה קודם מראים 3-4 אקורדים פשוטים ואחר כך מביאים שיר קל שבשבילו צריך רק את האקורדים שלימדו ומלמדים עוד כמה אקורדים ועוברים לשיר היותר קשה וכך הלאה, עם הסברים ושלא צריך בכל שיר אקורדים של ברה (חסימה) שהם קשים מאוד ובמיוחד למתחילים .וגם שלא יהיה פריטות קשות מדי בהתחלה. אני קניתי ספר שנקרא :"שירים וגיטרה אלבום הזהב" וזה בכלל לא טוב כי כל השירים שם הם קשים מאוד ומסובכים מדי למתחילים ויש בכל שיר אקורדים קשים. לבסוף אני רוצה ללמוד לנגן גם שירים עכשויים כי אני מאוד אוהבת רוק ומוזיקה בכלל ומקווה שאם אני אלמד לנגן טוב בגיטרה ובעזרת הידע הרבה שיש לי בנגינה באורגן אוכל לכתוב שירים משלי יש המלצות לספרים?

Mack_ler

New member
אז ככה:

שירים וגיטרה חלק א´ עונה על הדרישות שלך, אבל השירים ממש ישנים, אבל ההסבר מעולה. זהו, אני ממש לא מכיר עוד ספרים שעונים על דרישותייך. מקווה שעזרתי...

באינוש...

קודם - - הגבתי לך על משו רק שזה ירד למטה... (על ההודעה שלי שיהיה לי קשה להכנס בזמן הקרוב לפורום) דבר שני-- אני מנגנת קרוב ל- 10 שנים על הגיטרה... עצה שלי: לכי לחנות כלי זמר או חנות בה מלמדים ופשוט תשאלי!!! דברי עם המורים עם התלמידים ואגב, יש פורום כלךי נגינה ואני יודעת שמנהל הפורום הוא אחלה ויודע הרבה תשאלי שם!! נשיקות אני.

למעלה