אז.........למה אתם מתחפשים???

Lp Fairy

New member
תקע ושקע!!!!!!!!!1

חחח אני חולה עליהם..אני רוצה להתחפש אליהם עם חברה שלי אבל היא לא רוצה..אנחנו בדיוק נהייה בפולין ועדיין אין לנו רעיון לתחפושת..(היא שללה את הרעיון צ'אז ומייק..חח)

:S אני לא יצירתית בשיט..

אפשר ל..אממ.. איזה היפי כזה.. עם אפרו וחליפת דיסקו ושרשראות של פיס ובלה בלה בלה או.. חשבתי להתחפש עם חברות שלי לבנות הפאוורפאף :pP

pookacha1

New member
חחחחחח!!

את יצירתית מאוד!! בנות הפאוור פאף זה ענק!!!!!!! מחשבה מגניבה!

BORDY

New member
בנות הפווארפאף=חרוש

כל הבצפר שלי שנה שעברה היתחפש לזה....

pookacha1

New member
הנה הצעה גנובה..

תתחפשו לרכזת שלכם!!! זה הכי מצחיק שיש!! עשו את זה פעם בבצפר שלי וזה זכה בתחרות! זה עצבני אחו שקשוקה!!

GIANTG

New member
וואי צ'ז איזה גנובה את

צ'ז זה רעיון קטלני שנה הבאה בעזרת השם בואי ניתחפש לליאת ולמנואלה רוצה? זה יהיה כזה מצחיק!!! או לאיזה מורה מעצבן כזה כמו זינה או לא יודע זה יהיה גדול חחחח צ'ז רולז חחחח חייב לעדכן אותך מחר על הנגחה

הנה כמה רעיונות...

תאמת הרעיונות שלי לא קשורות ללניקין פארק... אני די מתלבטת בין: ווילמה (זאתי מפלינגסטונס, או משפחת קדמוני למתקשים, עם העצם על הראש) שודדת-ים (בקיצור פיראטית) מוות (משהו בסגנון להרוג את ביל) חסרת בית (או הומלסית - homeless - איך שתרצו...) והיה לי גם רעיון ממש מגניב שחברה שלי גנבה לי, להתחפש לארנב של אנרג'ייזר (זה עם הבטריה על הגב). תעזרו לי.... למה כדאי לי להתחפש? נ.ב. לכל הבנים בפורום, אפשר להתחפש לאדוארד מ"המספרים של אדוארד" (הייתי מתחפשת לזה בעצמי, אבל היותי בת קצת מקשה עליי) הקטע של המספריים והצלקות על הפרצוף פשוט מגניב אותי לאללה.

alona8

New member
חח רעיונות יפים..

אני לא אהיה בפורים בבית אז אני לא חושבת למה להתחפש... אני נוסעת לאילת... P:

למעלה