אז.........למה אתם מתחפשים???

חחחחחחחחחחחחחחחחחח

אפלה וקשוחה אלק.... אבל אני חייבת לומר שזה מצחיקקקקקקקקקקק!!!! DDDDD=

לגמרי... :]

אני ממש צוחקת בקול רם כשאני קוראת את זה.. :| "כאילו וואו אני קשוחה ואפלההההה אני פריקיתתתת ואני לובשת שחור..! והערסים בגינה מפחדים ממני..! כן כן ואני חותכת ורידים! כי זה קשוח!!! פאקצות, לייק, תתרחקו ממני...!!!!!" :] אני חושבת שזה בלוג פיקטיבי.. אבל לא יודעת o_O

חחחח היי..! קראתי את התגובה שלך!

:]]]]] היטלר גם גותי LOL

s w e e t16

New member
אממ..אני ממליצה על הבלוג של..

שליייייייייייי(= חח אבל ברצינות..יש לי בלוג יפה..(נראה לי.) ואם אתה רוצה אני יכולה להמליץ לך על מלא בלוגים יפים שאני מכירה..

GIANTG

New member
ווווווווואווווווווווו

בואנה מזל טוב שלא יהיה שנתיים אלא שמונים שנה מינימום עד 220 שתחיו ותגדלו 5 ילדים בבית בקיסריה או בסביון ותירשו קצת כסף רק כמה מילירדים מהחשבון הפרטי של ביל גייטס (במצב שזה יקרה תיזרקי אליי כמה גרושים) הקיצר מזל טוב ושלא יגמר לעולם

חג אהבה שמח!!../images/Emo23.gif

לכולם!!!!!!!!! ותגידו לי להתחדש כי קניתי ביום שישי את METEORAֱֱֱ

GIANTG

New member
חחחח תתחדשי

אבל למה רק עכשיו? סתםםםםםםם את מכירה את הלהקה papa raoch?

alona8

New member
יוו אהבההה שמייחחחח../images/Emo140.gif

אווחח אני שונאאתתת אתת היוםם הזההההההההההה

אז.........למה אתם מתחפשים???

תעזרו לייייייייייייייייייי אין לי שום רעיון! ואני רוצה להתחפש השנה כי שנה שעברה לא התחפשתי והתחרטתיעל זה אז אני מבקשת ממכם שתתנו לי רעיונות

כרמל 1

New member
בכיתה ו' התחפשתי לצ'סטר

וחשבו שהתחפשתי למרקר בגלל הצבע של השיער
אולי מייק? עם שיער כחול או משהו

GIANTG

New member
חחח קבלי רעיונות

אני או שאני מתחפש למייק כי אומרים לי שאני דומה לו טיפה או שאני מתחפש לטינקרבל ומה שמצחיק פה שאני גדול כזה ושרירי ושער לא חסר חחחח או הינה רעיון תתחפשי לגרוזיני זה התחפושת שלי משנה שעברה עם גורמטים והכל ומה מצחיק? אני באמת גרוזיני!!!

pookacha1

New member
אני!!

אני לצ'סטר!!! :) ושי מתחפש למייק.. הוא אמר כבר.. אז זה יהיה מגניב! אנחנו באותה כיתה!

KaUrO DoNo

New member
תקשיבי לי שניה בבקשה...

פעם הבאה בבקשה תשרשרי הודעות כאלו להודעות "אוף" ביגלל שזה לא משהו שקשור לנושא הפורום...יש בדף הזה כבר שרשור אוף אז בבקשה ממך להבא..

../images/Emo23.gif../images/Emo111.gifאני מתחפשת

למג ווייט, המתופפת של THE WHITE STRIPES.עוד לא ברור לי כל כך איך, אבל כן, זה הרעיון הכללי.אני חושבת שאפשר להתחפש לחייל של לינקין, זה די מגניב

למעלה