עשיתי את זה הערב (: אז הנה תמונות:
M MoonFairy New member 21/3/11 #16 מדהימה!!!!!!!! ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif וואו... פשוט וואו!!!!!!
מדהימה!!!!!!!! ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif וואו... פשוט וואו!!!!!!
פ פנדורה5 New member 23/3/11 #31 אני התחפשתי לצוענייה, פשוט כי זה הדבר היחיד שיכולתי להכין ממטפחת פולקלורית פולנית, בד ארוך שקשור כגלימה טייטס וחולצה חצי צמודה שאחרת לא הייתי לובשת ליפני הילדים מהבית ספר שלי גם אם היו מכוונים לי אקדח לראש, בהמשך אבדוק אם יש תמונה שאוכל להעלות.
אני התחפשתי לצוענייה, פשוט כי זה הדבר היחיד שיכולתי להכין ממטפחת פולקלורית פולנית, בד ארוך שקשור כגלימה טייטס וחולצה חצי צמודה שאחרת לא הייתי לובשת ליפני הילדים מהבית ספר שלי גם אם היו מכוונים לי אקדח לראש, בהמשך אבדוק אם יש תמונה שאוכל להעלות.
M MoonFairy New member 28/3/11 #36 טואוווב! נראה יותר כמו מכשפה-פיירו אבל כנראה זה רק אני והטראומות שלי מכיתה ה׳... (הוו הדמעה.... חח) הפסיק בגד שרואים נראה ממש מעניין, אשמח לראות תמונה של התלבושת עצמה!
טואוווב! נראה יותר כמו מכשפה-פיירו אבל כנראה זה רק אני והטראומות שלי מכיתה ה׳... (הוו הדמעה.... חח) הפסיק בגד שרואים נראה ממש מעניין, אשמח לראות תמונה של התלבושת עצמה!