אז למה אתם מתחפשים?

MoonFairy

New member
תפסיקו להיות כאלה מתים! ../images/Emo4.gif אני אתחיל...

יצא שפורים הזה יש לי 3 תחפושות (בד״כ זה 2 ועולה חחח) הראשונה זה פרת משה רבנו עם מחוך שחור-אדום סקסי בטירוף, טוטו שחורה וחותלות אדומות חחחח. זה היה למסיבת פורים בפאב בכ״ס יום רביעי.. השנייה הייתה היום למסיבה בניצנים. באטגירל מאולתרת לגמרי עם חצאית שחורה גבוה, סמל באטמן צהוב שהכנתי מסול לפני שנים, חגורה צהובה מאולתרת מסמרטוט מטבח חח וגלימה מיוחדת של באטמן היישר מהסיקס-פלאגס בסנט לואיס חחח השלישית (בתקווה שתהיה מוכנה עד מחר בערב) למסיבת סטודנטים בתל יצחק (איך זה שאני ב3 חורים שונים בארץ בחג אחד?? חחח) והתחפושת היא פוייזן אייבי המדהימההה עם גרביון ירוק, מחוך ותחתונים ירוקים, פאה אדומה ועלים על הההההכול חחח יהיה כיף! :)

Jerald_Admonds

New member
אני 'התחפשתי'

לג'נטלמן אוקולטיסטי, כלומר- לבשתי כל מני דברים שישבו לי בבית, הכנתי מטה לתחפושת, וזה מה שיצא.

MoonFairy

New member
פשששש יצא מדהים!!!

ותודה

Wolf woman

New member
התחפשתי לאלפית

אחרי התלבטויות בין ציידת של יצורי אופל לשד, החלטתי שבכלל בא לי משהו צבעוני אז עשיתי תלתלים בשיער, שמתי משהו על השיער שנראה מברזל והוא מקשרים קלטיים, החזקתי את האזניים עם סלוטייפ, לקחתי חצאית ירוקה כהה וארוכה, שמתי מעל סוג של חגורה שהכנתי מהרבה רצועות ירוקות בגוונים שונים ואורכים שונים, לקחתי חולצה ירוקה וגם אותה קישטתי ברצועות, מעליה שמתי מחוך אדום, ושמתי שרשרת אדומה ונעלתי נעליים ירוקות. לצערי לא יצא לי לצלם, אבל יצא כל כך יפה שאולי אני אתלבש סתם ככה ואצלם, ואז אולי אני גם אעלה לכאן.

Jerald_Admonds

New member
יופי

דריאדה שמתחפשת לאלפית, כמה מקורי... חשבתי שרצית להיות ציידת יצורי אופל.

Wolf woman

New member
חחח

עדיין חושב שאני דריאדה
בכל מקרה, רציתי כל מיני תחפושות, החלטיות זה לא תמיד הקטע שלי...

Jerald_Admonds

New member
אמשיך לחשוב עד שתוכיחי אחרת

מבחינתי את עדיין יצור פרא יפיפה, נוטף מיניות שאוהב שוקולד ושונא גברים.

MoonFairy

New member
wooooooot? ../images/Emo12.gif ../images/Emo6.gif

אממ... הסבר לאלה מאיתנו שעדיין לא מבינים כלום?

Jerald_Admonds

New member
דריאדות הן רוחות יער

משהו כמו הנשמה הדמוי אנושית של העצים. יש וריאציה מאוד ספציפית שלהן בספרים של דיוויד אדינגס. הן קטנות מאוד נשיות, מדהימות ביופיין ושוכנות ביער עתיק כאשר הן הורגות כל זכר שפולש אליו- אלא אם כן הוא נאה וחסון, אז הן שומרות אותו למטרות רבייה והנאה(הן יכולות להוליד רק נקבות דריאדות נוספות) כאשר בסוף הן משחררות אותו. הדרך היחידה להסיח אותן מרצונן להרוג היא באמצעות שוקולד- שעבורן הוא טוב יותר מסקס. בקיצור- פחות או יותר כמו וולף וומן.

למעלה