זה לא בדיוק מה שהוא אמר, אבל ניחא, לא חושב שיש עודף ציפייה לגלות אמת עובדתית בפוסטים הרל"בים שלך.לטענת ביבי המדינה שתומכת בנו בגדול
היא הודו עם שלל ציוצים דמעודדים את ביבי
שפרסמו רובוטים משם.
כל הכבוד לביבי!!!!
הודו היא המדינה העיקרית שהשתתפה בהלוויה השבוע באירןלטענת ביבי המדינה שתומכת בנו בגדול
היא הודו עם שלל ציוצים דמעודדים את ביבי
שפרסמו רובוטים משם.
כל הכבוד לביבי!!!!
בפועל הכול מסחר, חוץ מארה"ב, מיקרונזיה, איי מרשל, אנדורה ועוד מדינות לווין של ארה"ב אף מדינה לא תמכה בישראל באו"ם, אה בעצם הונגריה וארגנטינה. אבל אף מדינה ממערב אירופה לא תמכה בישראל באו"ם מאז הצהרת אלז'יר של ערפאת אז כל המערב היה נגד.הודו היא המדינה העיקרית שהשתתפה בהלוויה השבוע באירן
היא שותפת הסחר הגדולה של אירן
הודו שברה את החרם העולמי על אירן
את רוב הנשק שלה היא קונה מרוסיה
ובכל ההצבעות בנושא הסכסוך הישראלי פלסטינאי , הם מצביעים נגד ישראל
ישראל תומכת בהקמת מדינה פלסטינאית
והודו מעולם לא עזרה לישראל בשום תחום.
זה נכון שהודו גם קונה טכנולוגיות מישראל, וגם מקבלת תיירים רבים מישראל
בזה זה נגמר
אם כל העולם אומר לך שאתה שיכור...בפועל הכול מסחר, חוץ מארה"ב, מיקרונזיה, איי מרשל, אנדורה ועוד מדינות לווין של ארה"ב אף מדינה לא תמכה בישראל באו"ם, אה בעצם הונגריה וארגנטינה. אבל אף מדינה ממערב אירופה לא תמכה בישראל באו"ם מאז הצהרת אלז'יר של ערפאת אז כל המערב היה נגד.
גם לגליללאו גליליי אמרו שהוא שיכור וגם לצ'רצ'יל בעת חתימת הסכם מינכן על ידי צ'מברלין.אם כל העולם אומר לך שאתה שיכור...
העניין הוא שהבוטים שנועדו לעשות לייקים לכל מה שביבי מפרסם בפייסבוק וחלקם גם לכתוב תגובות אוהדות נמצאים בהודו ובסין. אגב ביבי לא היחיד גם לפוליטיקאים אחרים יש בוטים שיוצרים אשליה של ריבבות לייקים וחלקם גם כותבים תגובות אוהדות וייתכן וגם הם בחו"ל כולל בהודו.לא קשור כלכך
אבל פעם פרסמתי סרטון ביוטיוב.
והיו לי מלאא צפיות מהודו.
ונראה לי שהם פשוט משועממים.
ומכורים לאינטרנט
כל מי שעוסק בתחום יודע את כמות הבוטים מכל צד. עניין פעוט היום. אני לעצמי הפכתי את החיפושים אחרי בוטים לספורט. 100% הצלחה. משעמם...העניין הוא שהבוטים שנועדו לעשות לייקים לכל מה שביבי מפרסם בפייסבוק וחלקם גם לכתוב תגובות אוהדות נמצאים בהודו ובסין. אגב ביבי לא היחיד גם לפוליטיקאים אחרים יש בוטים שיוצרים אשליה של ריבבות לייקים וחלקם גם כותבים תגובות אוהדות וייתכן וגם הם בחו"ל כולל בהודו.
שתפי אותנו במומחיות שלך.כל מי שעוסק בתחום יודע את כמות הבוטים מכל צד. עניין פעוט היום. אני לעצמי הפכתי את החיפושים אחרי בוטים לספורט. 100% הצלחה. משעמם...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.