אז כן - דיון גילאים

SimsY

New member
כן אבל עדיין גם אם הם מיואשים

הם לא יכולים לתת לילד להדרדר ככה בלי שהם יעשו כלום - והוא עוד אומר לאחיין שלי תסתכל אני קורע את דוד שלך מי זה בכלל לא רואה אותו ממטר - אמרתי לאחיין שלי שעדיף להיות משהו בחיים האמיתיים מאשר להיות כלום ולהגיע לדמות חזקה מתישהו בהמשך אוף ואלה הילדים שמשחקים - ואחר כך מתפלאים למה יש כל כך הרבה אנשים לא יציבים נפשית במשחק.

zoharshaler

New member
אני רמה 100 בן 14

ההורים שלי מגבילים אותי לשעתיים ביום אבל אני עדיין עולה רמות בקצב. לרוה מי שמשחק 4+ שעות הוא לא מתאמן הרבה(כי פשוא אי אפשר להתאמן כל כך הרבה)הוא מדבר עם חברים וכו'. אני מתאמן+מדבר באותו זמן בהימס כי אני כותב ממש מהר באנגלית.

Elizab3th

New member
אני כל הזמן מתאמנת ותוך כדי גם מדברת ועולה

מהר ברמות.

אני בת 35 ומכורה למייפל בטירוף

לפני שנה שברתי את הרגל והבן שלי אמר לי שיש איזה משחק חדש שכולם מדברים עליו בבית הספר אז פתחנו דמות (קוסמת) ומאז אני לא זזה משם. ציור הדמויות הוא אכן כמו ילדים, ואי אפשר לדעת מי משחק מאחוריהם. אני לא מבינה מה הקטע תמיד לראות אנשים מסתובבים במייפל ולשאול מהיכן הם או בני כמה. מה זה בכלל משנה? לרוב האמת אני "מתביישת" להגיד את הגיל האמיתי שלי מתוך ניסיון מר. כשאמרתי את הגיל אנשים הרימו גבה וצעקו עלי שאני "סבתא". אז אני אומרת שאני בת 20-25 תלוי מה מתחשק לי באותו רגע. הגיילד שלי ידע בדיוק בת כמה אני שיש לי בן והכול. היתה שם מישהי שסיפרה שהיא ואמא שלה עושות תחרות מי מגיעה יותר מהר לרמה 80 (והיא לא מהארץ). רוב הגיילד שלי היה 20+ כאשר היה מישהו בן 40. לי אישית לא משנה בן כמה הדמות שמשחקת איתי הפארטי. אני אף פעם גם לא שואלת. החברים של הבן שלי מקנאים בו מאוד ואומרים שהלוואי והאמא שלהם היתה גם משחקת. ההורים שלהם אומרים לי בפליאה "שמענו שאת משחקת במייפל... " זה נשמע להם קצת הזוי אבל לא אכפת לי. כיף לחברים של הבן שלי לבוא אלינו הביתה כי אני משתתפת איתם ומדברת בשפה שלהם. אני מתלהבת לא פחות מהם, אם לא יותר

Elizab3th

New member
שלשום קראו לי "האמא של הגילד" ../images/Emo13.gif

יש לי גילד מקסים, אנחנו תמיד צוחקים יחד, הנוכחות שלי משרה עליהם המון בטחון ורוגע והם קוראים לי המון. אצלי זה התחיל ככה, הבן שלי בתחילה השנה הזמין חבר שלו מהכיתה והחבר הכיר לו את מייפל, מה שהפליא אותי כשהתקנתי לו את המשחק שהוא שוקל כל כך הרבה וזה בסה"כ משחק מצוייר, הסתכלתי על המשחק כשהבן שלי שיחק וממש לא נמשכתי אליו, משחק דו מימדי כל כך לא מושקע וממש לא הבנתי את ההתלהבות ממנו. כעבור כמה ימים הבת שלי פתחה שם דמות גם כן ושמעתי אותה מתלהבת, החלטתי גם אני לתת למשחק צ'אנס וההמשך הוא רק היסטוריה. למזלי, כל מי שפגשתי לאורך הזמן שאני משחקת וששאל לגילי (גם אני לא מבינה את פשר השאלה כל הזמן, אבל הרבה יותר כיף לשחק עם בוגרים מאשר עם ילדים קטנים) בהתחלה עשה F6 אבל תוך שניה היו אומרים "איזה כיף לילדים שלך, הלואי ואמא שלי גם היתה משחקת במייפל, את כזאת קולית" ועוד ועוד... לפני חודש הכרתי גם את ה-MS BF שלי והוא כמעט בגילי, הוא אמריקאי והוא טוען שיש כאלו שחושבים שזה קצת מוזר שהוא משחק במייפל אבל הרוב מקבל את זה ממש בשמחה. כשאני במייפל, אני ממש לא מרגישה את הגיל שלי, אני יכולה לעשות שטויות במשחק ולהשתגע בדיוק כמו בני נוער, אני צוחקת המון במשחק, לכן הוא מהווה עבורי תראפיה מדהימה וכיפית. וסימס, לגבי השאלה שלך עם KSRS, אני משתדלת לעמוד על שלי ולא לוותר, למרות שכשנכנס לאזור שלי KSR אני משתגעת מעצבים, מאחר ואני רמה גבוהה יותר היום, אני לא מתביישת לבקש מהם לעבור צ'אנל, אם הם עקשנים, אני קוראת לעזרה מהבאדי ליסט שלי, יש לי ידיד טוב שהוא כמעט בן 30 ויש לו דמות של NIGHT LORD ברמה 127, נראה לי מהות המשחק שלו זה להתעסק עם KSRS, הוא יכול לרדוף אותם במשך ימים ושבועות אם הם ממש מרגיזים, עד כדי כך הוא POWERFUL שכל אותם KSRS מתחננים אליו שיפסיק לעשות להם KS חזרה, הוא באמת דמות חזקה. לפני כמה ימים אחד בעשר רמות נמוך יותר ממני אבל עם ZHELM החליט שהוא מתנחל לי בחדר, וכעבור כמה דקות נכנסה קוסמת לראות אם החדר פנוי, היא נשארה שם וניסה להבין מה קורה, אמרתי לה שתעזור לי כי הוא KSR, היא התלהבה לעזור, ביקשה פארטי וקראה לחברים שלה, תוך שניות הKSR עזב, אז יש גם אנשים טובים במייפל. בעקרון, ממש אין לי כוחות נפשיים להתמודד עם KSRS, אני תמיד מזעיקה עזרה (אם הKSRS ממש עקשנים). רוב החברים שלי בבאדי מעל גיל 20. המשחק הזה מהווה עבורי תראפיה וממש כיף לי במשחק

לגבי SKERS

מעצבן. שפוט מעצבן. בעיקר בבית הרדוף ובעיקר סינים ודיטים. אבל אני לא מוותרת. הקלריקים שלי מצליחה בכל זאת להוריד משהו מתוך הKS ולאחר זמן (שגם יכול לקחת 15 דקות) הם עוזבים כי לא משתלם להם לקבל רק חלק EXP. זה לא עוזר לבגיד CC PLZ. הרוב נכנסים ומיד יוצאים

למעלה