אז כן - דיון גילאים

ווינגז

New member
אז כן - דיון גילאים

מייפל סטורי - עניין של גיל? כן, לא, שחור או לבן? מה דעתכם, האם מייפל הוא משחק לילדים, או שהוא מתאים לכולם בכל זמן? האם אתם משחקים עם בני גילכם, או שזה לא משנה? למבוגרים (באופן יחסי
) שבינינו, מה מייפל נותן לכם, ומה או מי משך אתכם לשחק? כמו כן, איזה תגובות אתם מקבלים מהסביבה, והאם אתם "מתביישים" בעיסוק? נסו לפתוח פה דיון, ולא לענות על השאלות בצורה יבשה. כמובן, נשמח לראות שיש לכם מה להוסיף.

דעתי ../images/Emo109.gif

זה משחק רשת, בד"כ משחקים מיועדים לילדים 3: יש שם אנשים מכל הגילאים, ילדים, בני נוער ואפילו מבוגרים~ בתכלס לפעמים זה לא עד כדי כך לילדים ובעיקר מהארץ כי הרבה ילדים פה לא יודעים ככ אנגלית 3: אבל מכל העולם.. המ.. לאדת. אם מבוגר מסתכל על תמונה מתוך המשחק, הוא נראה נורא ילדותי. המפלצות האלה עם הפרצופים החמוווווווווווווווווווווטים 3:, הדמויות החמודות עם הדברים המגניבים, אבל כשמתחילים לשחק זה פשוט ממכר.. יש למייפלסטורי סיפור אחד גדול. זה כמו סרט שאנחנו משתתפים בו, וגם אפשר לפגוש אנשים מכל העולם. זה מה שאני אוהבת במשחק ולמשפט שאמרתי עכשיו אין גיל ספציפי (לדעתי). 33333>

deisy

New member
כן, החלק של האנגלית קצת בעייתי

אבל הילדים שלי לומדים יופי אנגלית מהמשחק... אז יש בזה גם יתרונות

גם אני קצת למדתי <:

זה מעולה לתרגל את האנגלית, אני מתכתבת שם רק באנגלית והאנגלית שלי ממש טובה יחסית ^^" זה מאוד מאוד חינוכי, אני זוכרת פעם ראיתי עם ההורים שלי את "כל בוקר" ובא איזה ילד שנראה בערך בגילי והוא סיפר על המייפלסטורי ואמרו שם שזה אחד המשחקים הכי חינוכיים ברשת :) *נ.ב אני בת 11וחצי*

deisy

New member
לא חושבת שלמייפל יש גיל

כל אחד מפיק ממנו דברים אחרים.. אני משחקת עם הבן שלי, יש ביננו 28 שנה, ושנינו נהנים... אז נכון שהרבה פעמים מסטלבטים עלי כשאני אומרת שאני משחקת מייפל סטורי, אבל אין לי שום בעיה עם זה.. אני אוהבת משחקי מחשב, בשבילי המייפל הוא תחביב ... ושיחשבו כולם מה שהם רוצים.. את המשחק אני מכירה כבר מעל 4 שנים, עוד כשהבן הגדול שלי התחיל לשחק.. אבל רק לפני 8 חודשים בערך החלטתי גם לשחק...לראות מה ההתלהבות... בינתיים, הוא נטש את המייפל ועבר לנגן בבס, ואני נשארתי עם המייפל עם הבן השני... לגבי שחקנים אחרים, אני תמיד יוצאת מנקודות הנחה שהם ילדים, לא יודעת למה... ואני מוותרת להם הרבה, נותנת דברים ועוזרת.ולא "לוקחת" כסף.... ואגב, לא ממש שואלת אנשים בני כמה הם.. אני לא חושבת שהגיל משחק תפקיד... לא במשחק הזה לפחות...

היה כבר על זה דיון...../images/Emo87.gif

אבל יאללה- אין למשחק שום גיל. אני בן 21 וחולה באופן קטלני על המשחק המטומטם הזה
.

לדעתי אין למייפל גיל ואנשים מוכיחים זאת

בכל פעם שאני פוגשת אנשים ויוצא לי להתכתב איתם קצת ומסתבר שהם בהרבה יותר גדולים ממני
(ולידע כללי, אני בת 20
)

מבחוץ הוא נראה ילדותי מאוד../images/Emo108.gif

אבל המהות העיקרית שלו הוא בעיקר לאנשים קצת יותר מבוגרים... קשה לראות ילדים ברמות 90+ שהולכים לזאקום, ומרוויחים כסף וכל מיני כאלה...

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo215.gif אם המשחק היה מוגבל רק לילדים

בני 11 +-, מייפל מזמן היה נהרס. בכל מקום אפשר היה לראות ריבים, קללות ואיומים (לא שעכשיו יש מחסור..). כל הקטע זה שאתה פוגש אנשים מכל העולם, מכל מיני גילאים ודתות שונות.

SimsY

New member
זהו בדיוק

הרבה פעמים נשבר לי מהמשחק בגלל שסך הכל אי אפשר לנסות לדבר עם אנשים מעצבנים כי הם ילדים בסופו של דבר ובאינטרנט כמו במציאות זה דבילי לריב עם ילד. לפעמים פשוט מוציאים ממך את הרוע לקחת לו חלק מהפיים.

הממ,../images/Emo108.gif

אני והנובים בקושי נפגשים יותר... איך אומרים? אנחנו במעגלים שונים XD כמובן שיש את הנובים ברמות גבוהות, שהם בדר"כ האקרים/סקאמרים [הולך לPAP ואין לו פוטים, מממ -_-] אבל אני ממש ממליץ להשקיע קצת, להגיע לסביבות ה90+- ולהיפגש עם האנשים הנחמדים באמת של מייפל... נגיד באמוריה PQ כולם נחמדים, בבונוס נזרקים תפוחים שווים 2-3 מיל ואנשים לא גונבים אחד לשני [בזמן שבלודי אנשים גונבים גלימות של 50K] במקומות אימון נפוצים לרמות גבוהות כמו גובים, סקויידס, ניוטי וכאלה כמעט ואין KS [למעט הנובים שדיברתי עליהם קודם] אז לאיודע, לפי דעתי להשקיע ולעלות שווה את זה, תשיגו גילד טוב [כשכל הבלאגן הזה ייגמר] ותתחילו להיכנס לכיף באמת שבמייפל D:

SimsY

New member
איפה אתה פוגש אותם ?

א. לפיקיו של אמוריה אפשר להכנס רק אם אתה נשוי וזה צריך NX ב. איפה אין נובים ? הכל מפוצץ, כאלה שיפריעו לך בסאקורה סיליון בלי בושה במקום לקחת חלק אחד על הפלטפורמה ברד דרייקס, במה לא בעצם ? נגיד אתה עובר באנט טאנל רק עובר ומן הסתם אתה תפלס דרך אתה לא תתנגש רק בגלל שיש מישהו למעלה ואז מישהו מוריד לך פיים כי עשית לו KS כשהוא בכלל היה בפלטפורמה למעלה אז כאילו לא יודע - איפה האנשים הנורמלים ?

כמו שאמרתי,../images/Emo108.gif

[אני בטח נשמע מה-זה סנוב XD] זה משתלם לעלות לסביבות הרמות 90, כי אז נפגשים עם האנשים דרך אימונים משותפים במפלצות חזקות, pap runs וכאלה... ברמות האלה תוכך להגן על המקום שלך בסאקורה סליונס בלי בעיה בקשר לאנט טאנל, מומלץ לקחת VIP קאב כדי לעבור את הקטע הארוך ההוא..

SimsY

New member
.....

עד שאני אגיע לשלבים כאלה בטח אני יעבור לצוד מפלצות שנותנות הרבה יותר בשביל הכסף. ניסית פעם HIMES ? כן אבל ה-VIP קאב זה 10K לא מעט... ולעשות את זה רק בגלל נובים ? השאלה גם אם אכפת לך/לכם מהפיים או לא - ואם מישהו שמוריד לכם פתאום פיים הורס לכם את הכיף לאותו היום ואין לך/לכם חשק לשחק יותר או שזה אחרת אצלכם

HIMES עוד לא, אני צריך לעלות עוד קצת../images/Emo108.gif

אני בנתיים בגובים, לבד או עם פארטי, אני גם נהנה מאוד וגם מקבל בערך 20% לשעה בלי דאבל אקספי D: 10K זה לא כזה הרבה, הדרך היא מאוד ארוכה :Oה מבחינת פיים, לא כל כך אכפת לי מה אנשים חושבים עליי ממבט ראשון, אז כל עוד יש לי 20+ פיים כדי ללבוש את האובראול שלי, ממש לא אכפת לי :O

SimsY

New member
כן אבל בדרך אפשר למצוא דברים ולקבל ניסיון

אז זה דווקא כיף משהו :)

אני לא משכתי, היא נמשכה "אליי" לבד...

חוץ מזה שהתחלה ניסיתי לסלק אותה לא לשחק בזה ואמרתי לה שזה משחק של ילדים... חהחהחהחהחה.... ואם אתם רוצים לדעת איך אני הגעתי למשחק אז זה סיפור ארוך ...

מייפל הוא לא עניין גילאים

אבל לא תיראה ילד בן 13 ( כוח לבר המצווה!!!!!) ברמה 100+ כי הייתי בגילד (עד שהעיפו אותי לא מיזמן ... ) שהיו רמות 70+ וביניהם היו רק 5 מתוך 13 שמתחת לגיל 18 היתה גם אחת בגיל 52 ..... כאילו הבוגרים הם אלא שבונים את המשחק בילעדיהם לא היה לאף אחד כסף כי הם לא כמו ילדים שפשוט רוצים להנות מהחוויה של הרבה כסף (כמוני .... ) לא אכפת להם להישאר עם 0 מסוס אם הם לא צריכים כלום

MR Lordi

New member
לא נכון...../images/Emo3.gif

יש מישהו שהכרתי והוא בן 14 והוא רמה 139

SimsY

New member
גם חבר של האחיין שלי ככה

אבל זה לא חוכמה כי החיים שלו הם ברדק אחד גדול - הוא לא הולך לבית ספר לא מכין שיעורים פשוט נשאר בבית רק לעשות רמות עם הגנב שלו - אני מתפלא אבל על דבר אחד - איפה ההורים שלו ?!

למעלה