אז כמו שהבטחתי בנות

נופר30

New member
אז כמו שהבטחתי בנות

ברגע שהוחלט אתן הראשונות לדעת ( אפילו לפני אמא שלי ) כן כן עברתי למעגל המתחתנות עוד אין פרטים רק עכשוו בדרך הבייתה הוחלט נדבר כבר ביי

dorlim

New member
../images/Emo39.gif מזל טוב ../images/Emo39.gif מזל טוב ../images/Emo39.gif

יווו איך שאנחנו שמחים לשמוע
שתדעו רק אושר ואהבה
ואל תשכחו להנות מההכנות
מזל טוב לימור ודורון

omha

New member
מזל טוב ../images/Emo6.gif ../images/Emo49.gif../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif

nikit1

New member
נופר, איזה יופי!../images/Emo65.gif

תמיד משמח לשמוע על חתונה אבל לאור הסיפור שלך- משמח במיוחד!!! שתדעי רק אושר ואהבה!
המון מזל טוב!!!

shelycat

New member
ושוב מזל טוב ובשעה טובה../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

המון מזל טוב וברוכה הבאה למעגל.

J-סיקה

New member
מזל טוב יקירתי

מי כמונו יודעות כמה שזה היה חשוב לך שיהיה לכם המון מזל כיף אושר ועושר ועוד...

נופר30

New member
תודה לכולן העליתן לי חיוך על הבוקר

שיהיה סוף שבוע של אהבה

*מור

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo42.gif../images/Emo49.gif שתדעו רק אושר

מגיע לך ובגדול

הילית*

New member
איך חיכיתי להודעה הזאת שלך...../images/Emo6.gif

איזה כייף לשמוע. שיהיה במזל טוב והמון אושר ואהבה והנאה רבה מההכנות ! אנחנו כאן בשביל ליעץ ולעזור !

יעלי2

New member
נופר המון מזל טוב. בסוף כל הדברים

הטובים מגיעים לאלו שמחכים (בסבלנות). מגיע לך המון מזל טוב, ותעדכני אותנו איך אמא שלך הגיבה....... יעלי2

נופר30

New member
הודענו לאמא היום בצהריים

התרגשה מאוד לדעתי גם בנזוגי מתחיל להתרגש כי למרות שהוא החליט שלא מספרים להורים שלו עד חודש לפני החתונה הוא לא התאפק והתקשר אליהם אבל מה אני מתחילה להיות לחוצה אנחנו מדברים על אמצע מרץ

shelycat

New member
נופר שלנו מתחתנת והשמחה רבה...

אז נו, מתי במרץ (אולי ביום הולדת שלי????)? איפה מחפשים? פתוח או סגור? ואיזה כיף לחפש שמלה. יו כמה אני מתרגשת בשבילך. אני רוצה להתחתן שוב. כמה כיף לך והפעם כמו שצריך.

נופר30

New member
בעיקרון

אנחנו חושבים על 25 במרץ ( חמישה ימים לפני היום הולדת שלי ) למרות שאם זה היה תלוי בנואז בראשון שני למאי ( אבל מה לעשותיש עומר באמצע ) אנחנו מחפשים באזור המרכז ( בין פ"ת ל ראשון בדרום וכפר סבא בצפון) מחפשים משהו שאין הגבלת זמן ( משום מה החברים שלו אוהבים מסיבות ) נראה מה יהיה לוקחת לי יוםיומיים להירגע ואז נתחיל בפעולה

נופר30

New member
נתעניין תאמיני לי

התחלתי כבר לעבוד פתחתי קלסר שבו אני אכניס את כל ההצעות מחיר השוואות ומה שיוצא כמו כן אנימחפשת עכשוו את כל המסמכים ששמתם באתר בזמנו עם שאלות לצלמים ואוללמות וכו ואחרי שאתראגן אוכל להתחיל להרים טלפונים דיברתי כבר עם הרבנות היום בבוקר אנחנו נתחתן כנראה בראשון או שני למאי מאחר ובנזוגי ספרדי ולהם מותר להתחתן זה אמור להוזיל עלויות כי זה בין המצרים ואין הרבה חתונות

שיר 1

New member
בין המצרים-אני יודעת שחברים שלנו

שהתחתנו בלימון קיבלו הנחה בתקופה הזאת אבל בטח עוד מקומות נותנים הנחה בתקופה הזאת אבל לא נראה לי שמשמעותי כי בכל זאת זו התקופה היקרה בשנה. אתם מתכננים גן פתוח?? סגור??

נופר30

New member
אנחנו חושבים על פתוח

וכל הנחה זאת הנחה אם מנה תעלה לי במקום 40 דולר 38 בסך הכל על 300 מוזמנים זה 600 דולאר שזה הרבה כסף שאפשר לנתב אותו למקום אחר התקופה היקרה של השנה מתחילה ב 16 במאי אחרי שבועות אל תשכחי שחצי מהאוכלוסיה ( האשכנזים ) לא יכולים להתחתן בתקופה הזאת

למעלה