אז ככה

samata

New member
חח הסתכלתי פעם על הכתוביות

הם כתבו את זה "הסכת וסקעת"
חחחחח הרג אותי הכלב..."אין ערבים - אי פיגועים / אין תימנים - אין דבר" :]

עמבה17

New member
אני תימניה!! חחחחחחח

בס"ד הוא כל הזמן צוחק על התימנים!! סקעת?!?!!??! חחחחחחחחחחחחחחח התרגום כזה תקוע! כלומר- זה חשוב ששמים תרגום לאנשים חרשים אבל זה פשוט הורס מלאנטה פאנצ'ים! וחבל...

samata

New member
חחחחח

כל הזין בשבילך
ודווקא הקטע עם הסקעת יותר טוב...זה יוצא יותר מצחיק ככה
ותעני לפרטי...

snail1

New member
../images/Emo6.gif עוד משהו שנזכרתי בו

"אני אכלתי את המשוטים, וקונדופוני עשה על האש את שקנאי המק מק"..

עמבה17

New member
חחחחחחחחחחח

בס"ד וראית שהוא סיפר שהוא אירח על הסירה שלו 30 משפחות מהצפון?!?!? "מה, אתה אלד?! זה זמן חירום! צריך לעזור! נתתי להם לאכול כל מה שהצלחתי לדוג... מסכנים- כבר 4 ימים לא אכלו..."

snail1

New member
אכן!

קונדופוני הו אלא רק חבר- קונדופוני הוא גם נימול.

samata

New member
"אבל זאת לא הייתה הגדולה בצרותיי...

כי לא הרעב ולא הצפיפות השפיעו כמו...הענק הלבן גילי מוסינזון שעמד על גדת הירקון! ויודעים למה? כי הוא (קהל) כושל בן כושל!"

עמבה17

New member
"הכדורסלן והמוזיקאי הכושל..."

בס"ד והיה את הפרק שהוא עשה ביוטופ (ביוטיטופ) מתחת לגשר שבירקון... סולומוניקו: "פתאום! קירות המערה החלו לקרוס מעלי" נבאחו: "מה, הייתה רעידת אדמה??" סולומוניקו: "גילי מוסינזון הכדורסלן והמוזיקאי הכושל קפץ בחבל מעל המערה יחד עם חבר שלו קוואמי דה לה פוקס" נבאחו: "הוא לא כושל!" סולומוניקו: "מה גילי מוסינזון??" קהל: כושל בן כושלללללל!!" סולומוניקו: "אלה חבר'ה בני טובים!" / "ואלה לא אספסוף, אלה אנשים שהצביעו מרץ". (סורי, אנל'א זוכרת מה הוא אמר שם...)

samata

New member
"וזה קהל שלמד באקסטרני" ../images/Emo6.gif

"ויודעים מה לא השתנה מאז תקופתו של אבי וסבי?" נבאחו: "מה?" סלומוניקו: "שקוואמי דה לה פוקס שוב עובד על אלבום"

samata

New member
בושה ../images/Emo10.gif

זה היה השבוע באחת התוכניות...נראה לי מתי שהיה ת'שחקנית מ"כנפיים שבורות".

עמבה17

New member
למה לא ראיתי?!?

בס"ד מוזרררררר כנראה שפספסתי את הפרק (מה שקשה לעשות עם כל השידורים החוזרים האלה) ועוד אני בקושי רואה טלויזיה, וזו התוכנית היחידה שאני עוקבת אחריה..

עמבה17

New member
אני מכורה לתוכנית הזאת!

בס"ד ערב שישי, ארוחת שבת, אני ואחי מדקלמים טקסטים שלמים ונשפכים מצחוק! ההורים בוהים בעיניים שואלות ו-2 האחים האחרים מתחננים שנפסיק כי הם- בשיא חוצפתם- טוענים שזה לא מצחיק... אין על השחקן הזה! יובל סמו הזה פשוט תותח!! ולסיום- "תהיה אלד טוב- תקבל דובדבן, לא תהיה אלד טוב- תקבל אנונה"

samata

New member
כמו שצריך :]

את לא תאמיני כמה שהסדרה הזאת הופכת לגאונית אחרי יום של צלילות בים כשאין לך חמצן במח...זה כמו לקבל סטלה חזקה. אתה פשוט אוכל סרטים (טובים) :D

samata

New member
כה, את יודעת...

יש אנשים שצונחים..יש כאלה שרצים..יש כאלה שצוללים. כל אחד ומה שעושה לו את זה
אגב, יש אפשרות גם לצלילות לדתיות אם את מעוניינת
יש כמה מועדונים שפותחים קבוצות מיוחדות כשיש ביקוש

עמבה17

New member
וואלי?

בס"ד יפה לך... ובאמת יש קבוצות לדתיות? אני דווקא מתכננת נסיעה לאילת לפני הגיוס... יש לך פרטים?

samata

New member
דברי איתי במסרים בנוגע לפרטים

וכן, כשאני עשיתי את הקורס לפני חודש היו איזה 8 דתיות, אז פתחו להן קבוצה עם מדריכה.

למעלה