אז ככה

אז ככה

אני מתגייס בנומבר... זה התאריך גיוס שקיבלתי...עוד מהצו הראשון עכשיו לכמה לחברים שלי שגם הם היו באותו תאריך כמוני כבר שינו תאריך גיוס.. דחו להם למרץ.. מישהו יודע למה דחו???? ואני עדיין לא קיבלתי מכתב אבל לפי מה שהבנתי אני אמור לקבל מה גם שאני לא ממש רוצה להתגייס יותר מאוחר...

samata

New member
מה הלחץ?!

רבאק, תן לזה יותר מכמה דקות! למה לחברים שלך דחו ולך לא? כל אחד מהסיבות שלו. או שהיה להם מיון מסויים שדרש דחיה או שצה"ל פשוט לא היה צריך אותם לגיוס הקרוב ודחו להם למחזור הגיוסים הבא. ואם לא דחו לך למרץ ואתה בנוב' הקרוב, אז אתה תקבל בקרוב תאריך מחודש של בין ה-19 בנובמבר ל-6 לדצמבר. אז תדע גם לאיזה חיל אתה תתגייס וזה יהיה תאריך סופי.

Little Bit

New member
דחו להם כי

במרץ יש גיוס ליחידה סודית ומובחרת של צה"ל שמוקמת כתוצאה מועדות החקירה של מלחמות לבנון השניה, בלי לעבוד על ביטחון שדה... סתם! דחו להם כי ככה, חכה ותראה. אין לך מה לעשות.

עמבה17

New member
(=

בס"ד "יש פה מזג אוויר של צחוקים ודאחקות- שלאאאאאא נותנים לסולומוניקו לעבוד!!"

samata

New member
"היינו על הסירה אני וקונדופוני

כשלמעלה משגיח מק מק השקנאי" (מקווה שלא טעיתי
)

עמבה17

New member
../images/Emo31.gif

בס"ד נראה לי שזה הולך ככה- "אני וקונדופוני שטנו לנו בירקון, כשמעלינו עף שקנאי המק מק!"

samata

New member
ההתחלה נתונה לשינוי

אבל הקטע עם שקנאי המק מק היה נראה לי שגוי....זהו, עכשיו אין מצב שאני אשכח
ו-23.55 יש שידור...ככה שאין עוד הרבה זמן להעביר פה

samata

New member
"כמה פעמים אני צריך להסביר לך

שהשלישי זה שם המשפחה שלי? אה?"

עמבה17

New member
../images/Emo6.gif

בס"ד "עספפתי ממצאים.. זה ככה לאסוף מהר.. כמו סרטן.."

samata

New member
"אביו אביו של קונדופוני

שמו היה מקאללה....רק שקנאי המק מק נשאר מאז".

עמבה17

New member
חחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

בס"ד נבאחו: "מה קרה לסולומוניקו ה-1 וה-2?" סולומוניקו: "הים לקח אותם". סולומוניקו: "רוצה לשמוע סיפור?" נבאחו: "אם זה צ'יזבט אז לא..." סולומוניקו: "אז אני אספר בכל זאת! הסכט וסכת! (בוווםם טרראחחח!!) היה זה ליל קיץ סגרירי כשאני וקונדופוני שטנו לנו בירקון כשמעלינו עף שקנאי המק מק. הגלים טולטולו את הספינההה והים- בוגדוני!..."

למעלה