אז ככה...

Lydias767

New member
אז ככה...

מה נישמע? איך עבר הסוף שבוע? כבר הרחתם/קניתם את הבושם החדש של ג'ניפר? רציתי להגיד לכם ששלומי טוב, יחסית... עברתי הרבה מאוד השבוע...ואני רוצה לספר לידע כללי...(ספרו גם אתם)... *אז ככה התחלתי את השבוע דיי גרוע,נחמד אבל לא משהו. אבל המורה שלי אמרה לגיתה שלנו שזכינו בכיתה הכי יפה בשכבה ואני וכל הכיתה שלי נוסעים לבאולינג (כמה צפוי). *יום שלישי אמרתי לילד שאני אוהבת שאני אוהבת אותו, כמובן קיבלתי דחייה. *יום רביעי עבר לי דיי חרא..אבל ככה אני וחברה שלי הלכנו לעיר ואז ראיתי את הבושם החדש של ג'ניפר חבללללל שאני לא יכולה לקנות אותווו :( אין לי כסףףף... ואתמול קניתי את *ראש 1* ויש לי סריקות ממנו אני אעלה אותם היום בערב ואתר שלי ואז אשים פה קישור בשבילכם!!!... *ועוד משהו קיבלתי 44 במוסיקה (מגמה שאני לומדת)...:( ציון כמעט הכי נמוךךךךךך אוףףף בעעעסההה אני מתה וכבר מחכה לחופששששש...

boricua

New member
אצלי זה הלך ככה...

השבוע התחיל סביר -, ראיתי סרט נורא חמוד עם חברות ועוד כמה " לפגוש את הפוקרס", מאוד מומלץ... כרגיל סבלתי בשיעורי ביולוגיה, עם המורה מפלצת שנתנו לנו להגיש מלא דוחות מעבדה ועוד שטויות כאלו, היה למחנכת המושלמת שלי מומולדת (27) וקנינו לה מתנות ועשינו לה הפתעה בכיתה, והיא הייתה כזאת חמודה והתרגשה... בקיצור עבר לו עוד שבוע מהר מדיי בחיי, קיבלנו תעודות (כרגיל יותר מאוחר מכל הביצפר), וזה נגמר בדודבן שבקצפת, מבחן בצרפתית... משעמיים..... הייתי אתמול בערב בנאפיס עם חברות והיה נורא נחמד, מסכן המלצר שיגענו אותו... וזהו, סה טו...

../images/Emo109.gif../images/Emo83.gifיההה גם לי בא לספרר

אבל אין לי כוחחח... אני רק אגיד שאני לא צולעתתת יותררר וזה שמייייח נורא (להזכירכם היה לי מים בברך..) והלכתי השבוע פעם ראשונה לקניון מאז המוןןן המוןןןןן זמןןןןןן וגם לשינקין והיה לי נוראאאא שמייייייחחחח כי יכלתי ללללללכתתתתתת איזה כיףףףף קולולולולולולו ואנשיייםםםם-תעריכו את הרגליים שלכם!!!ואת הפלאפונים שלכם!!!ואת כל הדברים שלכם!!!באמת!!!!רק כשמאבדים משו מבינים כמה הוא היה חשוב ובעל משמעותתתת!!!!! בלעע מבחן בהיסטורי אני שונאתתתת

אני אני אני רוצה לספררר

ושתדעו שקראתי תמגילות של כולכם :) העביר כמה רגעים של שיעמוםם :))) אמממממ... מה עשיתי השבוע?? יום רביעי היה מבחן בלשוןןן והלך טוףף *מי ישמע?? חחחח נראה לי אני עוברת.. לא מצפה ליותר מזה* אחרי ביצפר הלכתי לחברה היה אחד הימים המצחיקים אממממ.. בראשון הרכזת ה!@$@#!! תפסה אותי מבריזה ממתמטיקה ואיזה סרטים היא עשתההה בעעעע.. חופשי אני מבריזה אבל כאילו בחיים אבל בחייםםם שלי לא תפסו אותי מבריזה חמישי בביצפר היה שוק... LOL.. ביטלו מתמטיקה גם סוף היום סיימנו 12 ככה הלכנו לבית קפה :)) שישי הייתה צריכה להיות מסיבה שווההה.. ליד איפה שיה פיגוע.... ויתרנו... סבתא הייתה פה שישבת :)) היום אמא עשתה לי פןן :))) ב"ה יש מצב אני רואה את ווסטלייף השנה :))) ו... I need to go shoppingggg לא מצאתי זמן השבוע חיים רק פעם אחת אז תחיו את זה טוףףף.. לאב יההה :)))

Lopezit

New member
קראתי רק את הלשון חח

איך הלך לך טוב?! לי הלך חרא והכל ניחשתי ובפוקס קיבלתי 73! חח והיה לי אתמול מבחן באינגליש איזה כיף שיש מקצוע אחד שאני יכולה להצליח בו חיחי

אחרי פווווולל שיעורים עם מורה פרטית

היה חייב ללכת לי טוף...מי ישמע.. חחח לא הספיקו לנו כל השיעורים אז עברנו רק על חלק שהיה 30 נקודות מהמבחן והיא עושה לי כזה: כל השאר תאלתרי... חחחח.. אז חלק של 30 הקודות הלך מעולה עוד איזה חלק של 16 נקודות היה ממש קל כל השאר אלתרתי חחח אבל הטוח אלתרתי יותר מ10 נקודות ועברתי אז אני שמחההה :)) ייייייאאאאא גם המיקצוע היחיד שאני טובה בו זה אינגליששש.. אינגליש זה טוףףףף.. אוהבת תשפה.. אבל השיעורי אנגלית אצלנו מעפניםםם

Lopezit

New member
גם אצלנו מעפנים!!

במיוחד שכבר החליפו לנו 3 מורות השנה!! והמורה האחרונה שהייתה לא ידעה ללמד אנחנו לימדנו אותה בכלל אני מרגישה כמו מוגבלת בשיעורי אנגלית חח

3 מורות?? וואוווו

חחחחחחחחחח לימדתם תמורה?? חח המורה לאנגלית שנה שעברה אצלנו בקושי דיברה מילה באנגלית עם הכיתה והכלל.. וכשהיא דיברה זה היה במבטא ישראלי כבד... בעעע השנה המורה בסדר.. אבל השיעורים משעממים ברמותתתת

Lopezit

New member
חחח כן היה לה מבטא ישראלי

כבד!!!! בעעע אני לא יכולה לשמוע את זה!!!!

למעלה