אז ככה

zoeilovebam

New member
אז ככה

זה היה ענקקקק!! הכל התחיל בלילה קריר אך נעים..נפגשתי עם טלי שלי ואלון והלכנו לנטע..הכרתי את אנה..אנה את נחמדה !! =] ואז זה הגיע..... B.B gun של גיא.. זה היה מטורףף מה שהלך שם!!! אנשים לא הבינו מאיפה זה בא להם ובווום כדור שהיה אמור לפגוע בגחל פגע באמיר...אממ אני לא חושבת שמישהו יצא משם בלי איזשהו סימן מגניבב תומי קיבל מכה באצבע והוא מתבכיין עד היום!! ואז כולם הלכו ונשארנו נטע רון רוני תומי אמיר אלון ואני והיה מצחיקקק היו ילדים קטנים ששיחקו בחוץ ב-5 בבוקר.. כמה פריקי !! קמנו ב-11 הספקנו לשרוף פיצות...למצוא את האוצר בתוך קערה של קורנפלקס ללכת מכות..לראות סרט שנמשך בערך יותר מדי זמן..וזהו היה טוב!! נ.ב אני זואי ואני פירומנית!!! לסיום היה ענק אצל נטע..צריך לעשות את זה יותר.. ולסיום סופי שכל אחד ישמור על הביצות שלו ושיהיה לכם חד שמח!! =]

AdShEaTaKoRe

New member
חחחחחח היה פשוט ענק!!!!

חחחחחחחחח כל אחד שם פשוט חטף מכות או כדור... בעיקר כדורים מה B.B gun של ביאץ'... חטפתי כדורים בפיטמה, ברגל, בחיבור של היד, בראש... בכל מקום בקיצור... אנה חטפה אחד בפטמה בגלל אמיר שאגב תרשו לי להגיב - חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.... אחר כך אלון חטף משלהבת (לא בטוח שאתם מכירים אחת מהחבר'ה שלנו והיא גם במקרה חברה של אלון) ירייה בתנוך זה היה כל כך טוב.... גיא התברר להיות צלף מלידה... הבנאדם פשוט יודע לצלוף ממרחקים כמו שהוא פגע באלון שהתחבא מאחורי העולם והוא פגע בו בברך ממרחק של שמונה מאות מטרים.... דרור לעומת זאת, הבאנדם פשוט שבר כלי... שנים הוא מנסה לפגוע בגחל של הנרגילה עם האקדח ואף פעם לא הצליח... אפילו פעם אחת הכדור עף אחורה ופגע באמיר... משהו מצחיק לגמרי!!!!!!!!!!!!! אחר כך גיאצ'וק ואנושקה נרדמו, הם נראו ממש חמודים - ממש רציתי לגדל אותם באקווריום ולהאכיל אותם בחסה :) חוצמזה הלכתי מכות עם כולם כמעט, וחוצמגיא פשוט כל אחד שם הפלתי על הרצפה ודי הרמתי אותם וסובבתי אותם כמו בובות (גיא זוכר שהרמתי את דרור וסובבתי אותו? זה היה מצחיק הוא היה בשוק חחחח)... שמענו גם מלא מטאל רוק וכו'... נקעתי את האצבע... אני ואמיר כמעט אנסנו אחד את השני בבוקר ואחר כך עשינו השכמה לכמה אנשים בבוקר וחזרנו למיטה... לבסוף הלכנו לאכול ארוחת בוקר שם גם עשינו שטויות טיפה ואז ראינו שודדי הקריביים - סרט גאוני :))))))))))) היה פשוט מצחיק!!!!!!!!!!!!!!!!! חובה לעשות את זה שוב!!!!!!!!!!!!!!

WTFsneta

New member
אוו אתם עושים אותי מאושרת:)

איזה מתוקים אתם!!! אני שמחה שכולם נהנו.. בהחלט היה מבדר ביותר... הערב כולו היה משעשע אבל אני חושבת שה"מסיבת פיג'מות" שלו הייתה השיא בשבילי... רוני תומי ואמיר בשלישיה.. זואי ורון.. אני ואלון... בהחלט היה מבדר...וכן כן אח שלי ישן בכל הרעש הזה... משונה הילד הזה... בקיצור ביליתי אתמול/היום עם אנשים נהדרים ואני מאושרת שלי היה כיף ושכולם נהנו.... גם אם יש פציעות מרובות... אז ככה: זואי אני אוהבת אותך!! למרות הפאדיחה... תומי תחלים מהר מותק!! ומי שלא רואה שודדי הקאריבים לפחות חמש פעמים לא יכול להעריך את הסרט.. סרט מדהים... גיא אתה נוחר.... אנה אני מקווה שהם לא פצעו אותך קשה:) אמיר אל תשכח לצייר לי... אה ותשתדל לא ליפול על רצפות.... ואלון... אהה איזה לילה מדהים העברנו ביחד..:) חי חי כן בטח!!! אה ועוד דבר: אתם ילדים אלימים!!! מה זה החינוך הזה ????? ואם אתם רואים ניידת מול הבית של תומי אל תתפלאו.... חי חי חי זהו. נשיקות. "בשביל מי מצלצל הפעמון..."

AdShEaTaKoRe

New member
חחחחחחחח כן כן...

הנפילה של אמיר... אחד מהדברים הכי מצחיקים שיש... פשוט אתם שומעים כזה ספלאט!!!! ורואים אותו מרוח על הרצפה זה היה קורע!!!!!!! וניידת? ההורים של התקשרו למשטרה כי נעלמתי לכמה שעות :)

zoeilovebam

New member
חחח

באמת פאדיחהה "לנווש..אתה פה" יש לך מזל שבאת בזמן...כי עם הראש הכחול שלי מי יודע אן זה היה מגיע !!!!... אהה ועוד משהוווווווו פיינס זה טוווווווווווווווווווובבבבבבבבבבבבב אז דיי כבר !! =]

bobby6killer

New member
wtf is B.B Gun?

למה לא הזמינו אותי? יאלה יא חארות הייתי צריך להישאר לבד בבית אה? יא זונות

zoeilovebam

New member
רובה מגניבבבבבבב

שיורה כדורים קטנים וצהובים שעושים לך סימנים אדומים בגוף!!!

VVEE MAN

New member
כן למה?

מה אמרו עלי??

zoeilovebam

New member
רד צ'יקס משהו

ואז הבנתי כי ראיתי תמונה שלך.. =] אהה ויש לי שאלה.. מה זה ארבל? כאילו מה המשמעות?

VVEE MAN

New member
חחחחחחחח

מהטים של פיג?? הלוואי חולצות חזירים לכל החיים ואני יסביר לך בהיזדמנות

Sonata Arctica1

New member
תגובה ל"חברינו" תומי וזהר

קודם כל אני מאוד שמח שנהנתם.. באמת.. ותודה שהזמנתם את "כולם".. וכן כן תגידו:"נטע הזמינה את כולם" אז אם זה נכון אז אותה נזיין בתחת. אבל ביניינו.. טכלס.. זה זיון מוח.. אתם הרי אתם יודעים שאנחנו מצלמים בילעדיכם.. ושלנו יותר טוב... וזה אולי גרם שלא תזמינו אותם.. אבל אם זה ככה.. אז אתם סתם זונות.. כי אם כבר לצלם בילעדיינו.. אבל לא להזמין אותנו לאירועים המסריחים שלכם... אז סבבה... רק אל תיתפלאו למה אנחנו מצלמים לבד... וחבר'ה.. משהו אחרון... יוסי פיין הגדול מכולם! נכתב כמכתב מחאה על האירוע המסריח שלכם כתבו:ROOF CLAN HOFIT GANG

bobby6killer

New member
רוצה להוסיף

שאני תומך מאוד בהודעה כי פאק מה הקטע המעפן להזמין את אמיר ורחל מהמושב שלי ואותי לא אז בסדר לא רוצים אותי מובן בהחלט אחר-כך תומי אל תכתוב לי באיסיקיו שאני זה שיוצא חרא שהוא מצלם בלעדיכם ורוצה "לנטוש" את Jky... לדעתי מסתייג מהקטע של רוף קלאן חופית גאנג,תכתבו את זה בתור חברים לא בתור יעני ארגון מתחרה...

AdShEaTaKoRe

New member
אל תאשימו אותי טוב?

חתיכת כפויי טובה!!!! כוסראבאק למסיבות שבבית שלי אני מזמין אותכם אוקי אז לכו תזדיינו מצטער שזה לא הבית שלי אז ממש מצטער שאין לי קול בעניין של את מי להזמין ואת מי לא.... לי אומרים את מי להזמין אז אני בא סראבאק!!!!!!!!!!!

bobby6killer

New member
אואוהו

תומי תרגיע דבר ראשון... דבר שני פאק איט נו מה אתה חושב ישבנו בבית מבואסים ואתם נהנתם, ותומי אחי זה לא רק על זה,פול פעמים עשיתם דברים ובמקרה לא הזמנתם אותנו... אז כמו שאמרתי קודם,אל תזמינו אותנו, זה מובן בהחלט,אבל ללכת לצעוק שיעני אנחנו נגדכם שאנחנו מצלמים בלעדיכם ולא רוצים אותכם שאתם אלא שלא מזמינים אותנו ואין יותר ברירות זה בהחלט חבל

AdShEaTaKoRe

New member
דבר ראשון אל תגיד לי להרגיע כי אני

רגוע...ודבר שני אני מתעצבן פה על זה שאתם מאשימים אותי!!!!! אתם אומרים לי כאילו אני הנציג של כולם.... כוסראבאק אתם רוצים להתלונן תדברו עם שאר האנשים... כי בפעם האחרונה שבדקתי אני היחיד שקוראים לו תומי ולא כל מי שאני יוצא איתו מהחבורה קוראים לו תומי אוקי? תודה....

למעלה