אז ככה

AdShEaTaKoRe

New member
אור היקר....

דבר ראשון זה באמת נטע הזמינה ותרגע עם הדיבורים שלך טוב??? ועכשיו אני מבין מאיפה זה בא כל הצילומים בלעדינו וזה... אז זה לא אתה שקורא לי לא חבר זה ההיפך... אתה החרא פה... אז אחר כך אל תתפלא למה לא מזמינים אותך אוקי? אתה מגזים חושילינג

Sonata Arctica1

New member
תומי היקר

אני קורה לך לא חבר?!?!? לךלך מפיל את האשמה עלינו.. וטכלס נטע הזמינה את כווולם חוץ ממנו... לפי דעתי זה קצת מוזר... קצת לא??? ואני החרא פה? אם היה אכפת לך ממנו הייתה מרים פלאפון אלי,ליכטמן,אופיר, ואו בן אומר לנו" כל החבר'ה אצל נטע" והיינו באים.. או שהייתה הולך לנטע כמו חבר אמיתי.. וכנראה שלא אכפת לך מאיתנו.. ואתה עוד קורה לי לא חבר?!??! סבבה.. ולמה אתה מתכוון" ועכשיו אני מבין מאיפה זה בא כל הצילומים בלעדינו וזה..." סתם מזיין את השכל.. דוגרי מאז ששפיצי היתגייס לא עשינו בכלל ג'קאס... ועוד הינה אתה אומר " אל תתפלא למה לא מזמינים אותך" אה.. פתאום אתה מודה.. ועוד אומר שאני מגזים.. אתה,אתם סתם מגדילים.. בסהכל בן בא אלינו ואנחנו עושים דברים קטנים.. לא חמולות.. 5 ילדים.. וזה כאילו אנחנו לא מזמינים אותכם.. אבל תאמין לי שאם אני יעשה אירוע בבית אני בכיף יזמין אותך כי נראה לי שאתה אחלה גבר.. ויש כאלה שלא ממש מחבבים אותנו.. אבל אין מה לעשות.. ואני לא זה שמגזים פה... אלה אתם... ואם יש פה דברים מוזרים זה בגלל ששלוש וחצי בבוקר ואני מסטול רצח.. אז חלק נורמלי וחלק זיון שכל ד"א... ותומי תחשוב.. מי שמגזים\מגזימים פה...

AdShEaTaKoRe

New member
כנראה שאתה באמת מסטול כי...

חצי ממה שאתה כותב פה סותר את ההודעה הקודמת שלך, עכשיו אתה אומר שזה בכלל לא צילומים טובים וזה סתם משהו קטן ובהודעה הקודמת אתר אומר שזה בהרבה יותר טוב משלנו וכל מיני שטויות תחרותיות ילדותיות... וזה שאני אומר אל תתפלא שלא מזמינים ואתך הכוונה היא שאולי בגלל התחרותיות הזאת אז יש מצב שלא מזמינים אותך כי אני הרי הייתי מזמין אותכם תמיד אז אל תזיין לי תשכל טוב?!?!?!?! וסבבה הייתי מרים טלפון.. מאיפה?!?!??!?! מהטלפון שיש לי או מהפלא שיש לי??? ומאיפה אני אשיג את המספר הא? וסורי שדברים כמו לבקש מנטע לא עלו לי על הראש כי אתה לא רוצה לדעת איזה עוד דברים היו לי ועדיין יש לי על הראש טוב???? הלוואי והלחץ היחיד שהיה לי זה מה2 בגרויות שיש לכם... אז אל תנסה אפילו להתחיל להאשים אותי.... והנה אתה אמרת שיש כאלו שלא מחבבים אותכם - נו???? אז האנשים האלו לא הזמינו אותכם - אתה באמת רוצה להיות אצל מישהו שלא הזמין אותך ולא ממש רצה שתהיה אצלו אבל אתה באת כי אנשים התחננו בשבילו???? אני אישית לא הייתי רוצה.... ואם הייתי מתקשר מה הייתי אומר? אה כן אור שמע אנחנו מארגנים פה מפגשון והכל אבל יש פה מישהי שלא רוצה שתבואו אז נדבר טוב ביי אחי... תהיה הגיוני - jesus

metallicamir

New member
תגובה לסכסוך...

אתם ילדים קטנייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייים נטע לא הזמינה אף אחד!!! אנשים פשוט באו... לא כולם בכלל היו אמורים לבוא 90 אחוז משם פשוט היו אצלה בבית לפני... אור, אני אוהב אותך אבל אתה ובן יודעים לעשות לאנשים רע על הנשמה עם הפראות שלכם, אני שמח שכיף לכם ותצלמו בסבבה אבל לא על חשבון אחרים למשל לג בעומר היה לא במקום והרסתם למיכל ולעוד אנשים ערב שהיה יכול להיות נחמד אני אפילו לא הוזמנתי תומי אמר שהוא הולך אז באתי רחל לא הייתה שם וגם לא מיקה אני הייתי היחיד ממונאש אף אחד לא ידע שאני הולך בכלל אז אל תהפחו את זה לעניין של ריגשי כי זה לא תצלמו לכם בסבבה באמת, זה לא קטע של אנחנו נגדיכם אנחנו אפילו לא לוקחים את זה ברצינות אני רואה שלא הבנתם את המהות של הצילום של השטויות זה התחיל כן בטור נסיון להפיק משהו אבל עכשיו זה סתם להנציח הנאה... אתם עושים את זה רק בשביל לעשות את זה בחיים לא ראיתי אותכם עושים שטויות בלי מצלמה המצלמה זה לא הקטע הכיף זה הקטע אתם כולכם מתנהגים בחוסר בגרות מטורף אולי במקום לחפס מי לא הזמין את מי תנסו לחשוב איזה סיבה יש לאנשים לא להזמין אותכם אני אוהב את בן כמו שאתם בחיים לא תהבו ואני מכיר אותו יותר טוב מכולכם ביחד אבל כשאתה אור ועמית ובן נמצאים בסביבה אני לעתים נדירות מצליח להינות אני יותר צריך לדאוג אם תהרסו לי את הערב או לא אין לכם איך להתחמק מזה שאתם ממש מתנהגים בדפיקות כי זה כבר עבר את גבול ההנאה עכשיו זה סתם לצחוק על חשבון הסבל של אחרים וזה אפילו לא בראש טוב של כולם... אז תחשבו קצת לפני שאתם יורקים הערות כי בסך הכל אנחנו כולם חברים ולדעתי עדיף לחשוב קצת ולא לאבד את זה

Sonata Arctica1

New member
עוד קצת לתומי היקר...

ותאמין לי שאנחנו לא מגזימים... אנחנו כועסים על זה שלא הוזמנוץ... ותאמין לי שאם אתה לא הייתה מוזמן הייתה מגיב באותה צורה... *וגם אין לי נגדך שום דבר... אבל לא יפה לכתוב" ואחר כך אל תתפלא למה לא מזמינים אותך אוקי?" למה זה ממש לא בכיוון

zoeilovebam

New member
בוא נגזייםםם

אתם כמו חבורה של נקבות.. "זה מזה לא בסדר שלא הוזמנו" "יואוו איך אני שונא את זה" "תומי\אור\בן אתה מזה לא חבר טוב!!!" פאאקק אפשר לחשוב ישבנו תיכננו את מי להזמין חודש לפני ..זה היה הכי בספונטניות שבעולם.. ידענו שיש לנטע בית ריק כן..ארבל עש איזה 3 שעות לפני לא ידענו מה עושים בכלל..אז אל תיקחו כלום אישי..כלום לא היה נגדכם במכוון!! ולדבר אחר... את תשתווווווו!!!!!!!! אלכוהול=כאב ראש =\ בהאנגאובר מטורף..צ'או לכם

AdShEaTaKoRe

New member
זה לא בכיוון???? הא באמת...

אה אם ככה אז אני מצטער ואם היית נושם לרגע וקורא את מה שכתבתי בקשר לזה שאין פלא למה לא מזמינים אותך אז היית מבין - אולי זה היה אכזרי מצידי מצטער פשוט אתה חייב להבין שאני רותח פה כמו מטורף בגלל שאנשים שבמקום לנסות להבין אותי ישר מתחיל להבין אותי.... וצודק אתם לא מגזימים בכלל שמפעם אחת שלא מזמינים אותכם אתם עושים סרטים ומאשימים לא את כולם אלא את מי? אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כושיליראבראבאק... אותי?!??!?!? אני זה שתמיד מארגן מסיבות ומזמין אותכם!!!!! אני זה שמדבר איתכם כל הזמן באיי סי... ואני זה שהייתי במסיבה שלכם וניסיתי לעזור לכם כמה שיכולתי... אני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בגלל זה אני אומר שאתם כפויי טובה ועכשיו שמישהו יגיד לי אם אני מגזים!!!!!

וואי סתמו כולכם!!

(כל מי שלא יודע .. אני אופיר מחופית "לא מוזמן") וואי תומי, בן , אור, סתמו! שיא הרצינות תפסתם מזה משו יותר מדי גדול ואת ם מגזימים בטירוף! אוקי לא הזמינו אותנו בואו נתבכיין.. נו מה באמת אפשר לחשוב אז לא הזמינו.. כן רוצים לא רוצים על הזין שלי ... תאחלס לא אכפת לי אם לא בא לכם להזמנין אוןתנו או שסתם לא יצא.. אני לא אתבכיין על זה תומי אתה מגזים.. אתה רוצה לדבר עם בן או אור תתקשר.. למה הודעות מפגרות?! אני לא פה כדי לדבר אני פה כדי להגיד! ואור ובן.. הגזמתם! אפשר לחשוב.. (ואל תקח כדוגמא אז שדיברת איתי בטלפון.. זה היה פאקין אמצע הלילה והייתי בחלום 4 שלי) אגב בקשר לג'קאס שלנו.. אנחנו מצלמים את זה בגלל שזה עדיף מאשר לשבת בבית לחכות לשפיצי שיחזור הביתה או שתומי יתפנה או אני יודע מה ולא לעשות כלום.. אז החלטנו לצלם בעצמינו.. לא אכפת לנו מה אנשים חושבים.. אותנו זה מבדר (לפחות לפי דעתי) אגב תומי.. אני אומר שאתה מגזים.. כמה סימני קריאה?!?

AdShEaTaKoRe

New member
רגע תן לי להבין....

אם אני מבין ואם זכרוני לא מטעה אותי... מה שאתה בעצם מנסה להגיד פה זה שאני מגזים? טוב... הקיצר באמת אתם מתנהגים כמו ילדים קטנים אז בואו ונפסיק ולכל מי שיש לו בעיה איתי על הזין!!!!!!! אם בא לכם לעשות משהו בקשר לזה - יאללה אני מחכה!!!

AdShEaTaKoRe

New member
הולך!!!

אל תשכח - אני כבר עשיתי שעווה בתחת אז יו אר גוינג דאון בייבי!!!

VVEE MAN

New member
כן אבל

מה ההבדל בין טאק לפלאק? וזה ארבל זוכר? הייתי אז שההודי ההוא רדף אחריך באם הדרך נראה לי וצילמת בנוו זה היה בפורים ניראה לי

חחחח אני זוכר

מי אתה אבל מתי רדפת אחרי?? אני זוכר שהלכנו בכפר מונאש ועשינו מלחמת תפוזים או משו כזה.. ליד הבית של בן ואגב נכון יש את הפטישים האלה שמצפצפים? האלה של יום העצמאות אז פלאק זה כשנותנים מכה עם הקצה של הפטיש.. זה שעוש את הציפצוף ופלאק זה החלק הכואב בין של הקצוות של הפטיש..

אהההההההה

זה היה השומר!! הוא רדף אחרי.. ראית את מה יצא בסוף?! זה היה כזה בן זונה.. קולטים אותי מצלם אותו ולאט לאט הולך אחורה.. מדי פעם מסתכל שאני לא נתקע במשו.. והוא מגביר לאט את הקצב.. ואז פתאום בשניה אחת קולטים אותו מתחיל לרוץ ואז לא מבינים כלום בגלל שברחתי חחחחחחח חחחח ראית בסוף שהשומר גם הוציא אקדח??

אבל מה..

הקשר בין פלוק לפטיש?? אפשר להכות עם הפטיש בזין.. אבל זה או טאק או פלאק.. הפלוק זה לוואי של הזין!

למעלה