אז ככה...

shanikoo

New member
אז ככה...

למה,אבל למה בשם אלוהים,ההורים אף פעם,אבל אף פעם לא מכינים נס כמו שצריך ??? אני קמה משנת צהריים,כולי סמרטוטית ולא יכולה לזוז.. את הקפה שלי אני לא יכולה להכין בעצמי,כי שוב,אני לא יכולה לזוז.אני חייבת קפה,כי בלי זה,אני אמשיך לא לתפקד במשך כל שעות היום הנותרות,ולא רק החצי שעה הבאה. אני אומרת בקול הכי חמוד שלי-אמא,תכיני לי קפה...והיא אומרת בסדר.. איזה אמא נפלאה.. אבל למה היא תמיד מכינה אותו כל כך מגעיל ??? משום מה,הנס שהיא מכינה הוא יותר מר,יש בו יותר אבנית ,ואף פעם אין בו את הצבע הנכון ! כל זה נכון גם לגבי אבא !! והעניין הוא שבאמת יש להם כוונה טובה ! ובסוף כל הנס שלי מתקלקל.. ולא נראה לי שאתם יכולים לעודד אותי בזה.. הא ! נתקעתם ! העולם אכזר ! ערב מצוין שיהיה לכם,ומי יתן שמישהו כבר יעביר קוס להורים באיך להכין נס לילדים שלהם... שני

lee_1

New member
את לא לבד...

תסריט יומי קבוע בבית שלי אימא שלי קמה בבוקר מכינה לעצמה ולאבא שלי קפה ולי היא מכינה נס-קפה אני קמה בבוקר...מתארגנת פוסעת בצעדי ענק לקראת המטבח מצפה בכיליון עיניים לנס קפה נורמלי ומה שאני מקבלת בתמורה זה נס קפה מגעיל חבל על הזמן ואני אני שופכת אותו לכיור וככה זה כל יום כל יום- אני שופכת את הנס קפה לכיור עכשיו העצה שלי אלייך...זה מה שאנחנו התחלנו לעשות... אימא שלי קונה תחליפים לנס קפה... כגון שוקו של יטבתה מילק שייק, מוקה, קפוצ`ינו... אני חושבת שהבנת את הרעיון ואני מקווה שעזרתי

מימי

New member
יא מגעילות!

קפה? דיסקסטינג!!! ברור ששוקו ומילק שייק עדיפים! ובקשר לשאר התלונה: תשמחו שמכינים לכם משהו בבוקר! כשאני קמה ההורים שלי כבר לא בבית ואני צריכה להכין לעצמי את האוכל לביצפר! ואני גם מכינה לעצמי את הארוחת צהריים! אז די עם הפינוק!!! חוצמזה שקפה מעכב את הגדילה! ואם יש לכם אפשרות לשוקו או מילקשייק- נצלו אותה!!!

keren007

New member
ממש נדהמתי ממה שקראתי....

לפי דעתי, במקום להתלונן, אתן צריכות להודות לאלוהים שיש לכם הורים, גם אם הם מכינים לכם נס מגעיל..... סוף העולם... יום אחד, תקומו בבוקר, ולא יהיה מי שיכין לכם נס מגעיל...... ותזכרו, שגם אתם תצטרכו להכין נס מגעיל לילדים שלכם מתישהו... קרן :)

lee_1

New member
סוף סוף!!!!

יש לי היזדמנות להתלונן על זה!!!!!! למה אנשים חייבת להשתמש במילים יא מגעילות! בתגובה להודעה מה זה נותן לאנשים שהם מקללים???? אוף!!! אני לא מצליחה לקלוט את זה... זה כזה מעצבן...

shanikoo

New member
אתם לא מבינים...

הנס זה בשביל שאני אוכל לחיות כמו שצריך,כדי שאני אפתח את העיניים בבוקר... זה בכלל לא שולל את השוקו בשקית שבא אחרי (ואם כבר,אז כבר-רק שוקו קרלו !! לא יטבתה !!) הנס בשביל לשרוד,השוקו בשביל הכיף. לא סותר אחד ת`שני. חוצ`מזה,אם הנס עוצר את הגדילה,זה רק יותר טוב..

שניקו היקרה

ג.נ. קיבלנו את פנייתך ולהלן ההסברים לא סתם קוראים לנס קפה בשם נס קפה, מכיוון שזה אכן נס אם מישהוא מצליח להכין את הנס קפה למישהוא אחר בצורה מוצלחת. הצעת המחלקה כי תבקשי מהוריך בפעם הבאה להכין לך שוקו. תודה על פנייתך ליהי האחת מח` תלונות לשכת אלוהים

מתכון להכנת נס קפה

את מורשית להדפיס ולהעביר להורים: יש להרתיח מי ברז בקומקום החשמלי, ואם אין בקומקום על הגז. שמים את הכוס על השיש ושמים בכוס ככפית שטוחה של נס קפה עלית (או רבע כפית של נס קפה מגורען) אחרי זה שמים כפית לא שטוחה עד שתיים של סוכר (לפי הטעם). לאחר שהמים רותחים, מוזגים את המים לתוך הכוס, כרבע כוס. מערבבים טוב, ואח``כ מוסיפים חלב. מערבבים עוד ערבוב קל, והנס מוכן. לרוויה!!!

למעלה