אז ככה...

ערן1987

New member
מתקן אותך

היא האמן היחידי ש-3 שירים שלו היו באותו השבוע בטופ10 בארה"ב

the rasmus

אז נכון שאין דה שאדווס היה להיט, אבל אף אחד לא באמת מכיר את הלהקה. אז קצת פרטים: סגנון מוזיקלי: רוק חברים: לאורי הסולן, אירו על הבאס, פאולי על החשמלית ואקי על התופים. הלהקה הפינית, נוסדה לפני כ10 שנים והצליחה מאוד בסקנדינביה אבל לא מחוץ לה. האלבום האחרון (dead letters) הפך להצלחה עצומה בכל רחבי אירופה. יש לה כבר 6 אלבומים+ דיסק אוסף אחד.

dilan angel

New member
Maroon 5

להקה מעולה.. היא די מצליחה בארה"ב...במיוחד הלהיט THIS LOVE שלהם.. הסגנון שלהם הוא רוק פאנק כזה..

ערן1987

New member
רציתי לכתוב אותם

הורדתי שיר אחד שלהם שברח לי השם שלהם והם נשמעים אחלה להקה!! אני אמור לקבל את הדיסק שלהם לאלה ממכם שלא יודעים(ולאלה ממכם שכן
)

dilan angel

New member
../images/Emo47.gifmichelle branch../images/Emo47.gif

זמרת ענקית
היא לא ממש מוכרת בארץ למרות שיש עליה פורום כאן,בתפוז
היא כותבת ומנגנת את השירים שלה, היא מצליחה מאוד בארצות הברית ואפילו זכתה בVMA ב2002..
היא מנגנת רוק פופ כזה.. יש לה להיטים כמו EVERYWHERE ARE YOU HAPPY NOW ועוד להיט עם סנטנה שכחתי איך קוראין לו

my josh

New member
לא הייתי אורמת שהוא מאודד הצליח פה.

תשאל אנשים מי זה די 12 הם לא כל כך יוכלו להגיד לך.. אולי הם ידעו שזה להקה שאמינם שם אבל אי אפשר להגיד עליהם "מאוד מוכרים גאן" כי הם לא וחבל

my josh

New member
טוב לא יודעת אולי.. אבל אולי הכירו

אותם רק ב"פארפל היל/פילס" אני בטוחה שעכשיו יצליח להם יותר פה.. מי שלט יודע יוצא להם דיסק בחודש הקרוב וסינגל בשבוע שבועיים הקרובים..

my josh

New member
כןןן!@! אתם יכולים להוריד אותו ב

פורום אמינם.! וגם לקרוא את הלירקס.. שימו לב לשירשור קטע קטן מ"מיי באנד" בשירשור הזה תכנסו ותראו שם "קבלו את השיר המלא" כנסו לשם ותורידו... לינק לשם למטה.. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=602

Juliann

New member
CLAY AIKEN

[מאמריקן איידול 2] אני לא אגזים אם אני אגיד שהוא *הזמר* פופ הכי פופולרי, מוכר ומפורסם באמריקה השנה. דיסק שמכר 2 מיליון בפחות מחודשיים סינגל שמכר כמיליון וקיבל פרס בילבורד על הסינגל הנמכר של השנה פרס בחירת המעריצים בטקס פרסי המוזיקה האחרון פרס טיויגייד לאישיות הריאליטי האהוב ביותר ועוד מלאאאא פרסים שהספקתי לשכוח
כרגע הוא בסיבוב הופעות עם קלי קלארקסון המדהימה. הקליפ הראשון שלו לInvisible היה ברשימת TRL של הקליפים שהיו מקום 1 הכי הרבה השנה והקליפ השני ל THE WAY יוצא בשבוע הבא. תמונה מצורפת.

the papercut

New member
רגע מה אם גאיידנס

גאיידנס להקהת רוק ישראלית ששרה באנגלית

למעלה