אז ככה...

T h e Rose

New member
Fefe Dobson

סגנון מוזיקלי: רוק רק. זמרת קנדית מצליחה, יצאו לה שני אלבומים.

ערן1987

New member
פהפה ממש לא מצליחה

האלבום שלה("פהפה דובסון")נכנס למקום ה-67 בארה"ב ומשם רק ירד למטה ולמטה.. זה מצליח בשבילך?

T h e Rose

New member
טוב סליחה "זמרת קנדית, לא מצליחה

שהאלבום שלה נכנס למקום ה67 בארה"ב ומשם רק ירד.."

ערן1987

New member
יש הבדל

מקום 67 זה מכירות של כמה אלפים בודדים אם לא מאות.. פדיחות

dilan angel

New member
איך זה יכול להיות?../images/Emo12.gif

יש לה שני סינגלים שנכנסו לעשירייה הפותחת של טי אר אל

ערן1987

New member
יש הבדל בין ה-TRL לבילבורד

אני יודע שהסינגל הראשון שלה הגיע בשיאו ב-TRL למקום ה-8,לא יודע מה עם הסינגל החדש.. בכל מקרה,MTV לא קובע את כל המצעדים. עובדה שאמנים רבים שלא מוקרנים בערוץ מוכרים מיליונים מפה עד להודעה החדשה

dilan angel

New member
קפיש

חחח תמיד חשבתי שאם אמן מופיע הרבה באם טי וי זה די יעזור לו במכירות לא? כנראה שאני טועה

ערן1987

New member
זה עוזר מאוד

בכל זאת,חשיפה של כ-8 מיליון צופים זה המון.. אבל זה לא הגורם היחידי קבלי את 10 האלבומים המוכרים ביותר בשבוע האחרון בארה"ב: 1)Norah Jones, Feels Like Home 2)Kanye West, The College Dropout 3)Evanescence, Fallen 4)OutKast, Speakerboxxx/The Love Below 5)Kenny Chesney, When The Sun Goes Down 6)Josh Groban, Closer 7)Twista, Kamikaze 8)Sheryl Crow, The Very Best Of Sheryl Crow 9)Incubus, A Crow Left Of The Murder כמה אמנים כאן הם באמת אמני MTV? רק מקומות 2(ראפר,אני חושב),3(ידועים משום מה),4(כמו 3),7(ראפר עם שיר במקום ה-1 בבילבורד)ו-9(אבל גם לא כ"כ) תראי,אמני ג'אז,קאנטרי-רוק וכדומה.. MTV משפיע,אבל לא על כ-ל המצעד אגב,האלבום הראשון של נורה היה בשבוע שעבר במקום ה-18 במצעד המכירות,מכר כ-80 אלף עותקים. השבוע הוא במקום ה-23 ומכר כ-50 אלף. וזה ככה בממוצע כבר כמה חודשים(אחרי הזכיה הגדולה שלה בגראמי הייתה מלא זמן במקום ה-1,אבל גם אחריה מכרה מלא)

hadasrulez

New member
אוקי אני ממשיכה...

Superchic[k] חברי הלהקה הם: מקס, מאט (בתופים), בן (באס) שהם אגב אחים.., ג'סטין (בגיטרה), האחיות טריסיה (זמרת) ומליסה (זמרת רקע ומנגנת בגיטרה). סגנון מוזיקלי: Funk

hadasrulez

New member
The beu sisters

או בשמן: קנדיס, כריסטי, ג'יילין ודניאל באו. יש להן אלבום חדש בשם Decisions. סגנון מוזיקלי: רוק רך. הן יפתחו את המופע של קליי איקן וקלי קלארקסון.

hadasrulez

New member
Gavin DeGraw

בן 25, זמר חדש עם קול מיוחד. יש לו דיסק דנדש שקוראים לו Chariot . סגנון מוזיקלי: לא הצלחתי לפענח מה הסגנון שלו...

hadasrulez

New member
The Donnas

להקת פאנק מצליחה. הלהקה כוללת 4 בנות והן: דונה א' (זמרת), דונה ס' (בתופים), דונה פ' (באס) ו.... לא תצליחו לנחש...דונה ר' (בגיטרה).

hadasrulez

New member
702

להקה מצליחה שבה 3 בנות: איריש, למישה וקמילה. סגנון מוזיקלי: כל שיר שלהן שונה... הן משלבות את כל הסגנונות ביחד: R&B, dance, Hip-Hop, Jazz and Blues.

14מתן

New member
הם עדיין שרות ???

אני זוכר שלפני כמה שנים היו להם 2-3 שירים ומאז לא שמעתי עליהן יותר...

14מתן

New member
../images/Emo41.gifAshanti../images/Emo41.gif

אחת הזמרות המצליחות באמריקה ואחת הזמרות האהובות עליי... היא זמרת RnB ועד היום יצאו לה 2 אלבומים ששניהם הגיעו למקום הראשון בבילבורד !!! היא גם האומן היחידי שהיה לו שלושה שירים בtop10 של הסינגלים באמריקה עם foolish what's luv עם פאט ג'ו וalways on time עם ג'ה רול

למעלה