"לדעת לשתות"
כמובן הדבר הראשון הוא לשתות איכות הדבר השני הוא לדעת לשתות בצורה נכונה כלומר... לאכול לפני השתיה לא לשתות על בטן ריקה כי אחרי זה באמת תבלה מול האסלה מקיא את המיצי קיבה שלך... אלכוהול הוא דבר מצויין.. יכול להיות חבר שלך...(לא חבר לחיים שלא תחשבו אני אלכוהוליסט או משהו, אני בקושי שותה - ברצינות) אבל מצד שני יכול להיות קטלני כשהוצאתי רישיון דוד שלי אמר לי משפט דומה - "הרכב יכול להיות חבר טוב שלך, להסיע אותך ממקום למקום, לשרת אותך, אבל הוא גם יכול להיות קטלני.. לכן תיזהר באיך שאתה נוהג" אותו דבר בשתיה - תיזהר באיך שאתה שותה - אל תשתה כמויות/בקבוקים כדי להשתכר יש לי חבר, ששתה בקבוק וודקה שלם ב7 דקות ולא הבין למה זה לא השפיע עליו... הבחור בעל מימדים גדולים - (שוקל בערך 100) ו...אחרי 20 דקות אחרי השתיה הוא קיבל את הזבנג האמיתי... לא מומלץ.. לשתות נכון - לא לערבב משקאות לבנים בעיקר/משקאות בכלל לא וודקה עם רום ג'ין וטקילה(קוברה, לונג איילנד וכל הסוגים האלה למינהם) לא לערבב משקאות מתוקים - ראה ערך - פליימינג למבורגיני לשתות נכון - לדעת לשתות - לא לשתות כמו ילד קטן ולעשות שטויות - להנות ממה שאתה שותה... לא לשתות ויסקי - ולהגיד טעים לי - וכל לגימה שלך אתה בוכה שהזמנת את הכוסית ויסקי הזאת ב90 שקל... לא לשתות בכוח - וכמובן - אתה בטח בן טיפשעשרה - אבל גם לבני ה20 זה לא חסר... ל-א להיות מושפעים מלחץ חברתי.. מקווה שתפנים