אז ככה..

dagan181

New member
אז ככה..

ששותים,אני מדבר בעיקר על וודקה. אומרים לי שכדי לשתות צריך לדעת איך לשתות, איך להינות הכי הרבה מהאלכוהול ובלי להקיא וכל זה.. מישהו כאן מוכן להסביר לי את המושג "לדעת לשתות"?

Inola

New member
פשוט מאוד...

יש "לדעת לשתות" ויש "להשתכר". לדעת לשתות - לשתות כדי להנות (מהשתיה), לתפוס קצת ראש ולא לשתות בכמויות. להשתכר - שתיה שמטרתה הסופית - לדבר שטויות לא קשורות או סתם להתעלף. ובשביל זה לא צריך שתיה איכותית, מספיק טקילה ב- 11.60.

hollyyam

New member
תראה

זה הכל תלוי בקיבולת האלכוהול שלך.. צריך לנסות את הגוף שלך עד שאתה מבין כמה אתה צריך לשתות כדי להיות בהיי אבל לא להקיא אלא פשוט להנות מהאלכוהול ומההרגשה אותה הוא מקנה. ואז פשוט לשתות את הכמות הזאת וברגע שעובר לך ההיי לשתות שוב ושוב קיצור עד שנוסעים הביתה.. הכיף מובטח! אבל לפניי זה תמיד קורה שמשתכרים תחת ומתחרמנים עם האסלה במשך כל הלילה

MEIMIS

New member
לא הבנתי... אתה תומך....

בנהיגה ושתיה? ברגע שאתה אמור לשתות אל תשתה כ-ל-ו-ם!!!

hollyyam

New member
דבר ראשון אני בת!

דבר שני לא אני לא תומכת בלשתות ולנהוג. כתבתי לנסוע הביתה באוטו יש חמש מקומות ורק אחד מהם הוא של הנהג. דבר שלישי בקשר למה שכתבת על כל אחד אלכוהול משפיע אחרת. חברה שלי משתכרת מכוס וודקה אני רק מגיעה להיי מחצי בקבוק. ככה גם בקשר לערבוב זה הכל נורא סובייקטיבי וקשור בגוף שלך. בשביל לדעת תקיבולת שלו ואיך כל דבר משפיע עליך אתה כמובן צריך לנסות. כי אם אתה לא רוצה להשתכר בכלל אף פעם פשוט אל תשתה! אותו דבר בקשר להאנגובר, יש אנשים שבכלל לא מודעים לתופעה שכזאת כי אפילו כשהם משתכרים תחת זה לא קורה להם. צריך ללמוד תאיזון של הגוף שלך עם כמויות וסוגי האלכוהול.

MidNight Flame

New member
בחייאת את אוהבת

סקרו דריוור ולונג איילנד אייס טי ועונה לשאלה כזו? פחחח

MEIMIS

New member
"לדעת לשתות"

כמובן הדבר הראשון הוא לשתות איכות הדבר השני הוא לדעת לשתות בצורה נכונה כלומר... לאכול לפני השתיה לא לשתות על בטן ריקה כי אחרי זה באמת תבלה מול האסלה מקיא את המיצי קיבה שלך... אלכוהול הוא דבר מצויין.. יכול להיות חבר שלך...(לא חבר לחיים שלא תחשבו אני אלכוהוליסט או משהו, אני בקושי שותה - ברצינות) אבל מצד שני יכול להיות קטלני כשהוצאתי רישיון דוד שלי אמר לי משפט דומה - "הרכב יכול להיות חבר טוב שלך, להסיע אותך ממקום למקום, לשרת אותך, אבל הוא גם יכול להיות קטלני.. לכן תיזהר באיך שאתה נוהג" אותו דבר בשתיה - תיזהר באיך שאתה שותה - אל תשתה כמויות/בקבוקים כדי להשתכר יש לי חבר, ששתה בקבוק וודקה שלם ב7 דקות ולא הבין למה זה לא השפיע עליו... הבחור בעל מימדים גדולים - (שוקל בערך 100) ו...אחרי 20 דקות אחרי השתיה הוא קיבל את הזבנג האמיתי... לא מומלץ.. לשתות נכון - לא לערבב משקאות לבנים בעיקר/משקאות בכלל לא וודקה עם רום ג'ין וטקילה(קוברה, לונג איילנד וכל הסוגים האלה למינהם) לא לערבב משקאות מתוקים - ראה ערך - פליימינג למבורגיני לשתות נכון - לדעת לשתות - לא לשתות כמו ילד קטן ולעשות שטויות - להנות ממה שאתה שותה... לא לשתות ויסקי - ולהגיד טעים לי - וכל לגימה שלך אתה בוכה שהזמנת את הכוסית ויסקי הזאת ב90 שקל... לא לשתות בכוח - וכמובן - אתה בטח בן טיפשעשרה - אבל גם לבני ה20 זה לא חסר... ל-א להיות מושפעים מלחץ חברתי.. מקווה שתפנים

hermis1

New member
לדעת לשתות זה פשוט להנות מאלכוהול

וכל הדרכים כשרות

MidNight Flame

New member
נו באמת הרמיס... ציפיתי ממך לגישה

פחות מתחסדת... כשאתה אומר שכל הדרכים כשרות אתה בעצם נותן לגיטימציה לאנשים שבאים למסיבה ובולעים שוט אחרי שוט של טאקו טאקו עם ספרייט כדי "לדפוק ת'ראש ולהשתחרר".

hermis1

New member
../images/Emo11.gifאז?

אם מישהו שתה 17 שוטים של טאקו טאקו, הקיא את נשמתו על המדרכה ממול, חזר לעוד שאט תהילה עם קינלי ואמר לדייט של החבר בדיוק מה הוא חושב על אפקטיביות הדיאטה שלה, אחר כך נרדם במושב האחורי בדרך הביתה. אבל, הוא נהנה, ולמחרת בבוקר מתוך כאב ראש נוראי חשב שזה הערב הכי מגניב שהיה לו כבר הרבה זמן. אז מה? אתה לא אוהב ככה? אבל מה הקשר אליו? הוא נהנה מהאלכוהול והערב. חובבי שתיה כמוך אולי יזלזלו ויאמרו שזו לא הדרך להנות מאלכוהול, בדיוק כמו שחובבי סרטי איכות יזלזלו במי שנהנה מ"אמריקן פאי 2". זה אומר שזה לא בסדר להנות מהסרט?

egavish

New member
יש קטע שאף אחד לא התייחס אליו...

והוא שכששותים הרבה משקאות בכל ערב אפלולי נתון, הלשון שלך מתחילה לאבד את חוש הטעם (זה מה שנקרא "הביטואציה" לדעתי, אבל יכול להיות שאני טועה). זה הזמן להפסיק לשתות. הנאה מאלכוהול זה מדיוק מה שזה: ה-נ-א-ה. זה לא ממש מהנה לשתות עד הקאה על מנת שלמחרת, כשתצליח לקום, תוכל להשוויץ ש"שתית 8 שאט'ס של ייגר". (הקאה זה לא משהו - אבל זו דעה אישית) תאכיל את הקיבה שלך קצת ותשתה, ולאט לאט תראה שהקיבולת שלך תגדל (כאן המקום קצת לסייג- מפני שיש גם לימיט פיסיולוגי בעניין. איש איש והכבד שלו)

hermis1

New member
על פי התאוריה של איבוד הטעם

כתוצאה משתייה, הייתי אמור להפסיק להבחין בין כרוב כבוש ושוקולד פרה כבר לפני שנים.

למעלה