אז ככה...

bla bla bla 17

New member
אז ככה...

3 טעויות באנגלית 5 בעיברית ( טעון שיפור!!!) וחצי תשובות נכונות במתמטיקה!!!!! מה לעשות? אני לא מצליחה להכניס לראש את המתמטיקה, זה לא מדבר אליי.... איך לומדים את המילים? אין לי בעיה להשקיע רק איך?!? היעד מעל 650 בינתיים- פתיחה 450, שני 570 שלישי 625... תודה ובהצלחה לכולם!

000שירה000

New member
נראה שאת/ה בדרך הנכונה!

לפחות לפי הציונים! לא הבנתי: אם הבעיה הקריטית היא במתמטיקה למה דווקא על המילים את/ה רוצה להתעכב...? נראה לי שבשלב הזה, כשבועיים לפני הבחינה, עדיף לך לשבת על החלק הכמותי, כי המילים דורשות יותר זמן ו-5 טעויות זה לא נורא וזה קשה יותר לשפר מ-50% טעויות בכמותי...(אם הבנתי נכון).

t0mer

New member
שמעי

קודם כל את חייבת אחרי כל מבחן ליבדוק איפה היו הטעויות שלך, תאכלס אין לבוחנים הרבה דרכים לבלבל אותנו בפרק הכמותי ורק לפעמים בפוקס יוצא להם שאלה מכשילה וזה מקסימום אחד שתיים לפרק,אם אחרי כל מבחן תביני איפה הטעויות שלך ותפנימי אותם את יותר לא תיטעי בהם ואז אין לך ממה לחשוש מהפרק הכמותי המילולי לעומת זאת פה זה עיניין של מזל איזה מילים תקבלי במבחן או שפשוט לילמוד את כל המילים ya right...

bla bla bla 17

New member
מתמטיקה....

אני באמת מנסה להבין כל פעם אבל אני לא מצליחה כל כך להפנים .... איך אפשר ללמוד את זה? שיטה תעזור.... בסך הכל אני צריכה לעבוד על מילים וזה, אבל המבחן הולך ומתקרב.... תודה על התשובות ובהצלחה!

000שירה000

New member
אני שוב חוזרת ושואלת ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אם הבעיה במתמטיקה אז למה את צריכה לחזור על המילים??? עזבי כבר את המילים, תלמדי רק את רשימת ה"מילים החמות" (אם הביאו לך בקורס דבר כזה), ותשקיעי הכל בכמותי! לא הבנתי איזו עצה את מחפשת- שיטה ללמוד את הכמותי (כמו שכתבת בנושא ההודעה) או שיטה ללימוד המילים (כמו שכתבת בתוכן)??!?!?!?

למעלה