אז ככה....

• פותח הנושא 0g23
  • פורסם בתאריך

0g23

New member
אז ככה....

מזמן מזמן לפני כמעט שנה כתבנו פה את מכתבי הפרידה. אז עשיתי טעויות, גדלתי , אני כבר לא בת 23 ... התחתנתי והתגרשתי , כן עם ההוא שאתה ממש לא אהבת , ההוא שהעדפתי על פניך המוכר,ובעצם עשיתי את הטעות של חיי. והיום אחרי ששיקמתי את חיי ואני עדיין מנסה לשקם אותם, אני לבד , המפליא הוא שאני ואתה הפכנו להיות החברים הכי טובים וכשאני בוכה אני פונה אליך! רק אליך , ואני כן רוצה אותך , להיות עימך ולנסות לחלוק את חיי איתך, ולאוהב אותך כי למדתי להכיר אותך היטב. ואנ אאבק אם רק תאמר לי שכן שנועדנו להיות ביחד ונלך שנינו בדרך חדשה. אוהבת ... ה.

0g30

New member
אז ככה ........

קצת קשה היום להחזיר את הגלגל לאחור ...... שנינו עברנו לא מעט .... אני כמותית :) ..... ואת רגשית ..... זה נראה לי קצת טעות ולא כלכך נכון היום לבוא לצאת בהצהרות של רגע ..... ולהרוס באמת חברות יפה שנרקמה ......את קצת פטאלית לגבי גורלך .....והיום את מנסה בכל כוחך לחזור על אותה הטעות שעשית לפני שנה ..... כיף לנו לדבר נחמד לנו לצחוק ולהתקשקש ...... אבל באמת היית רוצה היום להכנס איתי לזוגיות ..... גם היום בדיוק כמו אז אני לא רואה אף אחד מאיתנו יוצא מגידרו בכדי לפגוש את השני ..... לא בא לך באמת להתאהב ... להרגיש דפיקות בלב פרפורים געגועים התרגשות ..... אני גדול ממך בלא מעט שנים ועדיין מאמין באהבה הזו ולא מוכן להתפשר על פחות מזה .....כל האופציות פתוחות בפניינו ובכל זאת בחרנו לא להיכנס למערכת יחסים ..... אולי כי אנחנו פשוט לא ממש רוצים ..... אני אוהב אותך ..... את יודעת מה ..... אני מת עליך .... את מקסימה את מצחיקה אני אוהב לדבר איתך ולקשקש איתך ....אני אוהב לצאת לשתות איתך .....ולמעשה אני אוהב כל דבר שקשור אליך .....אולי אם הייתי זוכר הייתי גם אומר שאני אוהב לשכב איתך .....אני לא ממש זוכר אבל כנראה שגם את זה מאוד אהבתי איתך (אלכוהול את יודעת) ..... אבל נשמה אהובה יפה ומקסימה שלי ...... אני לא חושב שאני מאוהב ...אני מחפש היום משהו קצת שונה ..... באותה תקופה מדוברת זה היה נראה נכון ..... היום זה נראה לי קצת שונה ..... בקיצור למה להרוס ..... כיף לי עם מה שיש ביניינו עכשיו אני באמת מרגיש שאת חברה טובה שלי ..... למה שלא נמשיך להתגלגל עם זה .... זה כאילו אנחנו ידידים .... ברור שהמיניות והתשוקה אחד לשני נשפכת משניינו .... אז במקום לצאת בהצהרות ולנסות לשנות דברים כי " את לבד " ..... אני כן רוצה שתאבקי אני רוצה שתאבקי על הקשר שנרקם בינינו .... אני רוצה שתאבקי על זכותך להיות מאושרת גם אם אין כרגע מישהו שאת נרגשת מולו .... אני רוצה שתאבקי על החברות הטובה ..... ואולי אפילו פעם אחת תאבקי על להגיע אלי לתל אביב ....... אוהב אותך כמו שלא אהבתי אחת מימי ..... תמיד פה בשבילך .... וחלאס עם מכתבי הפורום המטופשים האלו .... תיכף תתחילי לשלוח לי בלונים ודובונים והשמנה מפורום הגלמודים תכניס הערות ותגובות ..... תתקשרי אלי מחר ביי נשיקות בטוסיק היפה והסקסי שלך

ה מוזה

New member
אז

מרגיש לי שיש לכם באמת קשר מופלא שמרו עליו *סליחה על ההתפרצות* לא התאפקתי

למעלה