אז ככה....

Swiss Babe

New member
okay!

thank you very intresting as a graphic designer ive been working with film makers so i know a few terms and always happy to learn more just got back from yet another beautiful day here went to a friends house an hour from here she is living on the lake of luzern if you want to imagine this just think of a perfect post card she and her family hosted us. they have an oven outside and they made REAL pizzas .we just had a feast... the vinyards , the fall colors , the lake and the snowy mountains around...wow after that my other swiss friend took me to the zurich i have never seen before- the old part,my favourite area. we walked around and went to drink something from time to time we went to a bar very high up and saw the whole of zurich from the top at night. i love that. so i have had a great day hope the rest of you have a good week bye for now michal

judyr

New member
סוויסי....

נו באמת אופו תמונות אופו

judyr

New member
MBECHOR....

לא זה לא קל לעבוד עם הנושא הזה... כבר בשלב הלוגינג יש זכרונות למרות ששום דבר לא ממש נשכח אלא יותר קצת נרגע. אתמול למשל במהלך הלוגינג ראיתי איזה קטע שאנשים פשוט קמו ותרמו לתיבת ההתרמה וזה היה מאוד מרגש... ישראלים שעומדים בתור
ועוד לתת מעצמם... זה אומר המון
זה היה מאוד חזק וכמובן שזה אחד הדברים שאני מאמינה שיכנסו לעריכה... אבל יש עוד זמן לזה... עכשיו זה הזמן לטוס ללוגינג ו...אהממממ... להעריץ... לא בבקשה לא.... אני פשוט עשיתי זאת מהלב ואמשיך כך
ג´ודי

judyr

New member
עדכון

סיימתי בשעה טובה ומוצלחת את הלוגינג.... לוקחת כמה ימי חופש מהחומר... ושבוע הבא מתחילה תסריט עריכה.... ועכשיו ... לחלום קצת על האיש שלי.... לילה טוב לכולם

Hey Judyyyyyyyyy......../images/Emo49.gif

I Will repeat what I said in the previous "shirshur"....It was great speaking to you and |I made contact with Eli Mezner. He sounds like a great guy who is doing some great job. ( and you too from what I have read here...It is very hard to block your emotions and feelings in the face of what is in front of your eyes...) I hope I will be able to do something for the "Amuta". Take care and I can´t wait to see the finished product!

judyr

New member
תודה פיטנס......

ועכשיו תקשיב.... כשתקרא את ההודעה הזו זה יהיה כבר אחרי שהיגעת הביתה.... וזה יהיה כבר אחורי שאני ביצעתי את המתוכנן.... קודם כל בנוגע לפרוייקט אז קיבלנו אישור מהצנזורה הצבאית להעלות מסוק מעל הנמל ולצלם את האונייה ישששששששששש
כל הכבוד למנכ"ל בית רוטנברג ודבר שני... חזרתי מקניות..... עכשיו.... ואני מתכנת ארוחת ערב רומנטית בחוף הים
משהו קליל.... יין אדום מרלו כמובן
וסנדביצ´ים מג´בטה.... עם גבינת שמנת.... פסטו..... גבינה צהובה הולנדית... פרוסות דקיקות של פלפל אדום בפנוכו.... ליד יש קוביות גבינה לבנה קשה בשמן זית שתובל בפלפלים חריפים.... זיתים שחורים קצת ירוקים (בשביל הגיוון) ומלפפונים חמוצים. ולקינוח מלאבי..... כמובן שאני אביא נר..... מקווה שהוא לא יכבה מהרוח.... וזה גם לא נורא כי יש ירח מלא... בדקתי מבעוד מועד.... ואתמול כשהכנתי את התחזית לעדשה מקומית.... אז רשמתי שיהיה מזג אוויר נוח.... (מקווה שהפעם לא טעיתי
) שמיכה ענקית..... בשביל לשבת או משהו....
עוד שמיכה ענקית בשביל להתנגב.... (למה מגבת כשאפשר משהו יותר גדול) וזהו.... מוסיקה לא נחוצה כי יש את המוסיקה של הטבע ו... שלנו. אוף.... שיעבור כבר היום הזה....

לוו

New member
ג´ודי איזה כייף לך ,

שמח לשמוע שתה עושה חיים בארה"ב , אני מקנא בך ...

היי ג´ודי......

חזרתי הביתה בדיוק לפני כשעה....שמחתי לקרוא שקיבלתם את האישור לצלם את האוניה...ובקשר לארוחה הרומנטית...המצחיק בכל הענין הוא שמה שאת מכינה, היין הגבינות הזיתים וכו´ זה בדיוק הארוחה שקיבלתי על הטיסה היום בין תל אביב לניו יורק....בחיי שזה לא סתם סיפור...גם היין (אני תמיד בוחר מרלו) גם הגבינות (מבחר שלם היה) סלט עם זיתים...הדבר שלא היה זה הים, הנר, השמיכה
ולא ג´ודי....שיהיה מוצלח ונעים.....

judyr

New member
היה מדהים....

יצא אפילו יותר מאשר ציפיתי
אפילו לא חלמתי בלילה...(טוב לא זוכרת את שחלמתי) כי אתמול בערב זה היה כאילו לקוח מחלום..... אפילו עשיתי קצת פוקוס רך בפריים שבראש שלי.....
ועכשיו אני חייבת לטוס לאוטובוס כי מעבירה הדרכה במת"ב בנוגע לצילום אולפן לקורס החדש שבבית רוטנברג..... ג´ודי לא לעשות פדיחות.....
מזל שנגמר הלוגינג..... יום טוב לכולם וגפנונה...... אם את לא תסדרי את המחשב שלך אני לא באה
(זה יקפיץ אותה אתם תראו כבר
)

judyr

New member
לא רק שזה לא הקפיץ אותה.....

היא גם לא עונה לי במסנג´ר.... ג´ודי בתהייה אם זה אישי....הממממממ

למעלה