אז ככה....

donslam

New member
אז ככה....

לדעתי ג´ניפר לופז זמרת בינונית מינוס...היא בסדר...נראית טוב,יודעת לרקוד...אבל....התופעה שאפשר לראות עכשיו באמ טי וי שהיא אחת מהמתבלטות בה היא פשוט מגעילה....עד לפני שנה לא ראינו בכלל אנשים משלבים ראפ במוזיקה שלהם...ג´ניפר עשתה פופ,אנ סינק עשו פופ,קרחסטנה עשתה פופ...וכו´...כל אחד עשה את מה שהביא לו כסף....היחידים שעשו היפהופ היו ראפרים נקודה...זהו..ומה לעשות שבגלל שהיפ הופ זו מוזיקה מצויינת,איכותית וחכמה המוזיקה התפוצצה והופיעה בכל מקום...היפ הופ הפך להיות מוזיקה אולטמטיבית שניכנסה לתודעה עולמית וכולם שמעו ושומעים היפ הופ בעולם...ועכשיו מה?...עבר עידן הפופ...ניגמר אז מה הרעיון עכשיו כולם משנים את הזאנר שלהם ועוברים לעשות היפ הופ שזה פשוט מגעיל...לראות את ג´ניפר לופז זוכה בפרס ההיפ הופ ואומרת שהיא גדלה על היפ הופ וזה חשוב לה היה פשוט דוחה....זמרי ההיפ הופ שהתפרסמו...התפרסמו בגלל שהם עשו היפ הופ טוב...עכשיו באו כמה זמרי פופ שעשו אחלה פופ (למרות שאני שונא פופ)ושינו את זה להיפ הופ...אבל הם עושים את זה גרוע ולא עושים את זה מהלב...איכס!!!והכי גרוע זה שראפרים משתפים עם זה פעולה...אז ג´ה רול ונלי עבדו עם ג´ניפר ונלי....סבבה גם ככה אותם אני לא ממש אוהב אבל זה עדיין מעצבן..אבל אז נאס בא ועושה את השיר עם ג´ניפר והנפטונז מפיקים לבריטני....זה פשוט מגעיל.ההתמסחרות הזו של אנשים והעברה של סוגי מוזיקה בין מה שמוכר למה שמוכר יותר רק בשביל הכסף,הפירסום וההצלחה...אין לי בעיה עם ג´ניפר שתעשה מה שבראש שלה אבל אני ממש נגעל מהמעבר בין פופ להיפ הופ ועוד כמה שנים שעידן ההיפ הופ יעבור אז כל הראפרים יעברו למשהו אחר...הייתי רוצה לדעת מה חברי הפורום הזה חושבים על המעבר של ג´ניפר בין פופ לראפ.....מה באמת אתם חושבים על המעבר הזה???....תגובות...

J To The Lo

New member
וואו!

אני לא יכולה לתאר לך כמה אני חושבת שאתה צודק.. אני גם חושבת שהרבה אומני פופ נמשכים לכיוון של ההיפ הופ, כי הם קלטו שפופ כבר דביק ומאוס, והיפ הופ זה משהו צעיר ורענן שהרבה אנשים אוהבים. בקשר לג´ניפר, אני גם לא חושבת שמגיע לה לזכות בפרס ההיפ הופ,גם אם אני מעריצה שלה,היו שם מועמדים שהגיע להם לזכות כמו-מייסי,אאוטקאסט,ובאסטה.

donslam

New member
זה ממש דפוק

אל תבוא ותגיד לי שמה שטוב לה טוב גם לך כי זה הערצה עיוורת וזה קקה.....אם הראפר האהוב עליי היה עושה משהו שאני לא אוהב הייתי מעביר על זה ביקורת כמו שנאז הראפר האהוב עליי עשה שיר עם ג´ניפר וחתם במורדר איי אנ סי...לא אהבתי את זה ואמרתי את זה.....אל תבוא בהערצה עיוורת.....חוץ מיזה החתימה שלך מראה הכול......ממש מצחיק שג´ניפר שלא זכור לי שהיא שחורה אומרת "ניגרז"...חחחח....איזה התמסחרות....לפני שנה אין מצב שהיא הייתה אומרת את זה......

J To The Lo

New member
באמת שמעתי ש...

שנאז חתם במארדאר אינק של ג´ה רול אבל למה לא אהבת את זה?

donslam

New member
בגלל ש...

עם כל הכבוד למורדר אני לא אוהב את כל הגימיק הדבילי הזה...ג´ה היה פעם ראפר מצויין....וזה היה בתקופה שהוא היה עושה ראפ....אני לא יודע מה הוא עושה עכשיו...אבל ברגע שהוא הופך למיינסטרים הוא נהיה מין זמר מוזר כזה שצועק "will you love me,trust me" לא אוהב את כל השטויות האלה ....אני נהנה לשמוע את חברי מורדר לעתים רחוקות....אבל נאז הראפר האהוב עליי...אני רגיל לראות אותו כשחור מדוכא מקווינס ניו יורק שכל העולם נגדו והוא שר על עוני וקשיים לא בא לי שהשירים העצובים והמרגשים שלו פתאום ילוו בצעקות "we murders" "love me" "it´s murder" וכו´ וכו´ ג´ה אירב גוטי אשאנטאיי ושאר המורדר אינק הם קבוצה שמבססת את עצמה על גימיקים,פוזות ופירסום מהיר בשקל של נערות בנות 14 שחושבות שג´ה רול הוא "כזה חתיך"...נאז הוא ראפר אמיתי ששר על דברים אמיתיים ...שר בשביל להפיץ את הכאב שלו ברחבי העולם ולא לצעוק "we murders baby" לא יודע..לא שילוב מתאים לדעתי

J To The Lo

New member
הוא מדבר על עוני אבל..

וגם מקלל את ג´יי-זי בשירים שלו אתה לא חושב שיש פה ניגודים? אתה חושב שראפר אמיתי צריך לקלל ראפרים אחרים בשירים שלו כמו טופאק על ביגי ופאפי, או להתעלם כמו שביגי היה עושה?

donslam

New member
על מה את מדברת

ביגי החזיר ל2 פאק......רק שביגי החזיר באיכות ופאק החזיר כמו ילד קטן אבל זה ויכוח אחר.......ביפים היו קיימים בהיפ הופ מאז או ומעולם וזה אחד המעפיינים שלו.........הביפ בין נאז לג´יי זי או לגיטימי לגמריי ואין שום סיבה שזה יהפוך את נאז לממוסחר במיוחד כאשר ג´יי זי פתח את הריב שחבריו ביני סיגל וממפיס בליק ירדו על נאז בתוכנית של פאנק מסטר פלקס בתחתנת הרדיו hot 97

J To The Lo

New member
אתה יכול לרשום...

את הרשימה של האלבומים והסינגלים של נאז? בערך, מה שאתה יודע

donslam

New member
כן סבבה....

דיסקים רגילים illmatic it was written i am nastradanuse stillmatic lost tapes דיסקים של רמיקסים from illmatic to stillmatic remixes street dreams the remixes דיסקים שמעריצים שלו הכינו משירים שלו death of escobar greatest hits the background bootleg nas vs jay z-collectors edition הדיסק שלו ושל הכנופיה שלו קיו ביס פינסט queensbridge finest סינגלים street dreams single life´s a bitch got yourself a gun one mic

gal be

New member
הזמנים משתנים ואנחנו איתם...

כל הדברים בחיים משתנים ואיתם המוסיקה... חוץ מיזה בלי חידושים והמצאות הכל יהיה מאוס ומשעמם... מה שגם אני תמיד הייתי בעד שילובים במוסיקה (כלומר שכמה זמרים שרים ביחד)... תראה שג´ניפר רק התחילה במעבר להיפהופ אני לא אהבתי את זה... והערצתי אותה פחות.. אבל אחרי ששמעתי את השיר "איים ריל" בגירסת הרמיקס (שהיה הראשון שלא היה פופ אלא היפהופ) הרבה פעמים... התחלתי לחבב יותר את הסגנון ואחרי יצא "איינט יט פני" בגירסת הרמיקס.. שהוא השיר שאני הכי אוהבת (מאלה של ג´ן), אז אני יכולה להגיד על עצמי שנחשפתי למוסיקה אחרת ואפילו גיליתי שאני אוהבת אותה.. בלעדי ג´ן זה היה קורה אחרי הרבה יותר זמן.. (בעצם ג´ניפר השתנתה עם הזמנים ואני גם...חוץ מיזה שזה באמת מוסיקה מצויינת)

למעלה