אז ככה.

גם אני מצטרף

להערכה על האחריות שלך. השאלה הקריטית היא,האם הקטע שלה הוא המשיכה אליך בדווקא,או שהיא החליטה שהיא רוצה סקס ואתה מתאים לה במקרה.אם האפשרות הראשונה נכונה,יש מצב שהיא תתחרט על זה.ואם האפשרות השניה נכונה,היא תמצא בסוף מישהו אחר,אז למה שזה לא יהיה אתה. ויש עוד צד למטבע.לא יזיק לה בכלל לגשת לנישואין כשהיא יודעת משהו על יחסי מין.יכול להיות אפילו שהידיעה על מה מדובר תשפיע איכשהו על בחירת בן הזוג שלה.

לדעתי,

אם היא בתולה, אל תעשה את זה. מכיוון שאז אתה לוקח אחריות על משהו ענק מבחינתה, וגם לא נראה לי הגיוני שאת הפעם הראשונה היא באמת תרצה לעשות עם גבר מבוגר בלי רומן רציני. וסביר להניח שהיא תתחרט. אם היא באמת יפה וצעירה, אין לה שום בעיה למצא רומן מדהים עם מישהו באזור גילה... אם היא לא בתולה, אתה יכול ללכת על זה מכיוון שזה לא ממש משנה אם עושים את זה פעם אחת או חמש פעמים, אין לכך שום משמעות ערכית. בכל מקרה, כמו יוסף בשעתו, אתה אדם מוסרי באופן מרשים, כל הכבוד!!!

Fluxarator

New member
תודה לכל המגיבים.

האמת? לא ציפיתי בכלל לתגובות, ונחמד מצדכם שהגבתם. וסתם הערה - לא ברורות לי המחמאות שנתתם לי (ללא סיבה לדעתי). סך הכל אני רוצה להימנע מלעשות נזק למישהי שפיתחה עימי קשר מאוד משמעותי בחודשים האחרונים. זיון זה כולה זיון , ולא שווה סיכון להרוס למישהו את החיים בשביל זה. בטח לא מישהי שאכפת לך ממנה, ושאם היה מעורב בעניין סקס זה היה ממש רומן מהסרטים. נראה לי שכל אחד אחר שהיה מודע לבעייתיות של הסיטואציה , היה נוהג כמוני בדיוק. לא ממש חומר ל"יצאת צדיק"... הרי ברור שאילו היא היתה בדואית, לא הייתי שוקל בכלל את האפשרות , כי אני יודע שהאחים שלה עלולים לחתוך אותה או משהו , אם זה יתגלה. אז אם כל הכבוד לאהבה ולתשוקה, זה פשוט לא שווה. חרדים זה לא בדואים, אבל גם לא אנשים מערביים, אז אני מודה לכל אלה שהגיבו , ואולי עזרו לי קצת לדעת במה מדובר.

nini132

New member
לא חושב ש `יצאת צדיק`

חושב שיצאת גבר/tapuzforum/images/Emo201.gif שיטת החשיבה שך, לא נפוצה אצל חרדים. ולמען האמת, גם לא אצל חילונים. בחור בגילך שחושב קודם על מה שיגרם לה, ורק אחרי זה על הכיף שלו, ראוי להערכה. ובנימה אישית: לא הייתי פותח חרדיה. תגיד מה שהיא תגיד, זה עלול להוות עילה לגירושין בעתיד. וסתם חבל שיצא לה שם של שרלילה או משו (ואתה יודע כמה החרדים מהירים בהדבקת סטיגמות/tapuzforum/images/Emo3.gif)

יצא בן אדם

מניחה שיש עוד אנשים שהיו נוהגים כמוהו. אני מכירה. נדיר אבל קים.

צאו מהסרט

אולי נוח לכם לחשוב שכל גבר יעשה הכל בשביל זיון, נכון יש כל מיני אנשים, יש גם אנשים שיעשו הכל בשביל כמה גרושים (אני מכיר אגב הרבה בנות כאלה....) אבל לרוב האנשים יש כבוד עצמי ואישיות וכל זה מגיע הרבה לפני איזה סטוץ חסר משמעות. אף אחד לא אשם שהגברים הסובבים אתכם הם ערסים.

sec op

New member
../images/Emo45.gif אבל...

ככה זה תמיד, מיעוט קטן של בעייתיים, הורסים לרוב הנורמאלי.

למעלה