אז ככה.

Fluxarator

New member
אז ככה.

יש לנו במשרד מזכירה אחת.צעירה רווקה יפה ונהדרת. אנחנו נמשכים זה לזה מאוד. אבל אני מתחמק. למה? אליה וקוץ בה. היא חרדית. אני לא . היא הבהירה לי שהיא מתכוונת להישאר חרדית עד סוף חייה , כיוון ש"היא מאמינה בדרך החרדית" כלשונה, אבל איכשהוא זה לא מפריע לה ל"השתעשע " בגילה הצעיר (22). הבעיה היא אצלי. אני חושש שאם אשכב איתה , אדפוק לה את החיים בחברה שלכם. ממה שהבנתי ממנה, היא לא חוששת מכך כיוון שבליל הכלולות שלה "בעלה יהיה נרגש ודוס מכדי להבחין" בחוסר בתוליה. למרות שאני ממש מעוניין, אני חושש שגילה הצעיר + ההורמונים מעוורים אותה, ובסופו של דבר היא תשלם מחיר על זה, ואז איך אוכל להסתכל על עצמי בעיניים? מצד שלישי , מה אני הומו? היא (פחות או יותר ) מציעה את עצמה , והיא מספיק מבוגרת לעשות את השיקולים שלה , והיא בטח מכירה את הציבור החרדי טוב ממני. מצד רביעי, היא רק ילדה, ואם מישהו אמור להיות "המבוגר האחראי" זה אני. אז בתור דוסים שמכירים את החברה החרדית היטיב ,אמרו לי, האם לשכב איתה יהיה מעשה שלא ייעשה? או שאולי אני מתנהג באופן פטרנליסטי מידי?

moshe010

New member
דבר פשוט זה ודאי לא

1) בהנחה שהיא לא הולכת למקוה אזי זה איסור כרת שזה איסור חמור ביותר, וזה ביהרוג ועל יעבור, ואם היא חרדית ומאמינה אמור להיות לה מצפון כל ימי חייה וטינה למי שגרם לה להיכשל 2)בכל אירוע כזה יש סיכוי מסוים של עוף השמים יוליך את הקול ואז היא באמת תהיה מסכנה, כי על כזה דבר לא סולחים ולא שוכחים בחברה החרדית לגבי זה שבעלה יהיה נרגש ולא יבחין בחוסר בתוליה, זה אמנם יתכן אבל הבעל מצפה לראות דם כי מדריכים אותם לחפש דם

mister xy

New member
לי לא אמרו את זה

להפך, אמרו לי שלא תמיד יש דם. אגב, איסור נידה אינו ביהרג ואל יעבור.

moshe010

New member
לא רק איסור נידה ביהרג ואל יעבוור

אלא כל איסור של אביזריהו דעריות למרות שהן עונש מיתה על זה ז"א גם לראות אישה ערומה זה אביזריהו, וזה ביהרוג ועל יעבור, וואפילו להנות מאצבע קטנה של אשה בגמרא כתוב שאדם אחד היה חולה במחלת אהבה והרופאים אמרו שאם יראה את נשוא אהבתו ערומה הוא יבריא ובכל זאת אסרו חז"ל בגלל שזה אביזריהו שזה ביהרוג ועל יעבור

mister xy

New member
עד כמה שזכור לי

זה נאמר רק על איסור אשת איש ולא על שאר עריות. (אין לי זמן לחפש מקורות ואולי אני טועה)

לי אמר מדריך חתנים

שניסה להחזיר אותי בתשובה ושאמרתי לו שאני אבודה ךי אני מילא לא בתולה ומי יסתכל עלי אצלהם הוא אמר שהוא את החתנים שלו מדריך שיש מצב שלא יהיה דם כי היום שלא כמו בימים עברו מתחתנים מבוגרים יותר והקרום רך(משו כזה...) מה גם שבכמה פעמים ראשונות לי אישית היה דם כך שבחורה יכולה פעם אחת לשכב ובעלה לא ירגיש כלום.

mister xy

New member
בתלמוד מובא איזה רעיון

שאפשר לשים דם ציפור באו"מ כדי שהבעל יחשוב שהיא בתולה.

די אתה לא רציני!

שם יש שיטות איך לעבוד על הבעל?אז למה אומרים שגמרא זה לא משו מעשי לחיים?

sec op

New member
יש שם גם שיטות לעבוד על הנשים

מעשה באדם אחד שנתן עיניו באשתו לגרשה, והיתה כתובתה מרובה. מה עשה? הלך וזימן את שושביניו והאכילן והשקן, שיכרן והשכיבן על מיטה אחת, והביא לובן ביצה והטיל ביניהן, והעמיד להן עדים ובא לבית דין. היה שם זקן אחד מתלמידי שמאי הזקן ובבא בן בוטא שמו, אמר להן, כך מקובלני משמאי הזקן: לובן ביצה סולד מן האור, ושכבת זרע דוחה מן האור. בדקו ומצאו כדבריו, והביאוהו לב"ד והלקוהו והגבוהו כתובתה ממנו. סוטה נז.

mister xy

New member
דבר ראשון מגיע לך צל"ש

על זה שאתה שואל. אם כל האנשים היו חושבים כמוך לפני שדופקים מישהי המצב היה נראה אחרת. לגופו של עניין אני לא יודע מה להגיד לך, אין לי אלא להאחז בדברי חז"ל ש"שב ואל תעשה עדיף" כי אם לא תשכב איתה אין סיבה שתצטער על זה במיוחד בעתיד. אני מניח שבהמשך תקבל עצות מחכימות יותר.

mik504

New member
מי אמר לך שהוא לא ייצטער אם הוא לא י.. איתה?

חרדית רווקה חמה וחכמה זה לא דבר שבשגרה,וכל ימיו כשיראה חרדית צנועה ויפה ייצבט לו הלב,מצד שני זה נכון שהוא לא צריך אבל לא בגללו אלא בגללה אך זה ממש תלוי בפרט חשוב שהוא לא גילה האם היא בתולה ולא שכבה לפניו,כי אם כן אז שיעשה טובה ולא ייגע בה זה יהרוס לה את החיים היא תמיד תחיה עם הנקיפות מצפון כלפי בעלה ויום אחד היא תישבר ותגלה לו ויהיה שמייח אבל כבר אמרו אל תדון את חבירך עד ש"תעמוד" במקומו.....

mister xy

New member
כולה זיון,

כמה כבר אפשר להצטער על זה. מצד שני, אם הוא כן ישכב איתה יכול להיות שהוא יתחרט על זה מאוד מאוד...

סוג ב

New member
כבוד../images/Emo47.gif

לא כולם היו עושים את הח-ן הזה. בתור חרדית בעבר, אני זוכרת, שלמרות שהייתי מדברת עם בנים והיה לי חבר, היה לי מאוד חשוב לשמור על עצמי "שלמה". שמעתי שלבנות של היום זה פחות חשוב. אם היא מציעה את עצמה, אני יכולה להבטיח לך שהיא לא בתולה. היא לא הייתה משתעשעת איתך אם היא הייתה בתולה. לפי הבנתי, בחורה חרדית ששוכבת בפעם הראשונה, תעשה את זה בלהט של רגע ולא אחרי שהיא מפלרטטת עם מישהו מהעבודה ועוד מבקשת את הסקס. שלא תעשה מעצמה קדושה מעונה. היא רוצה להנות. גם אתה. מה אתה מייסר את עצמיך. זה בעיה שלה ולא שלך. תעשו חיים ולא תשכח לשים

Namespace

New member
שים לב

שהיא לא תתחרט ותתבע אותך על אונס או משהוא כזה...

בתור הרוקה היחידה(כמעט) פה אני יגיב

אז ככה אם אתה מחפש נודניקית לחיים וסכנה שיום אחד איזה אח שלה יגמור אותך מכות תעשה את זה. בחורות כאלה שהם מאמינות אך יצרם גובר עלהם הן סכנה! יבוא יום והיא תיתחרט ותיטען שאנסת אותה או שתיתקשר אליה והיא תגיד שאתה מטריד אותה. מנסיון אישי במצב כזה לא שווה להיתעסק עם הבחורה אתה תאוכל אותה.

למעלה