אז ככה...

victorya

New member
אז ככה...

פעם בכמה זמן אני עושה אוסף של כל הדוליז היותר מוצלחות שלי וכותבת עוד הודעה חדשה (לייק... עוד) עם מלאי הדוליז הסמרטוטיות שלי. אני אשים אותן לפי הסדר, מה"מוקדמות" יותר שלי, עד החדשות, שהן כבר יותר מוצלחות.
אני באמת מדברת ככה... המון ומהר בבת אחת
ולכל אלה ששולחות לי אייסיקיו- אני לא יכולה להתקרב למחשב הזה {עם האייסיקיו} כי הוא נלקח ממני באכזריות (...) ע"י אמא בוזזת המחשבים, היא לא נותנת לי אפילו לנתק את האייסיקיו...

BizzyD Girl

New member
ניצול שרשור-הדולי המכוערת שלי

ולפני שתצעקו עליי שזה לא בסדר וזה גם לא תדעו שלא עשיתי אותה בתוכנה כי התוכנה ה@#$W@@$ !%@!! הזאת לא עובדת לי

victorya

New member
התכוונתי לכתוב את זה בסוף...

אך לאחר שקטעת את השרשור שלי בגסות- אאלץ לכתוב זאת עכשיו> לא יתקבלו "ניצולי שרשור" אלא אם כן הם מלווים במחמאות, ורק בסוף.

את לא יכולה לפתוח שרשור...

לדוליז שלך, ושלך בלבד, בלי נושא מסויים, ועוד לבקש שלא ינצלו אותו. ואת מטשטשת אותן מדי....זה בעע.

Dracos Love

New member
ולסיגל מותר? ../images/Emo108.gif

אני באמת מתעצבנת מזה.. רק בגלל שהיא עושה דוליז יפות מותר לה לפתוח מליון שרשורים חדשים? ברצינות, אפילו שהיא אחותי אני חושבת שזה ממש מגעיל. והיא כתבה גם פעם שאסור לנצל. שירה פותחת פעם בהמון זמן שרשור חדש, אני לא יודעת על מה הבלאגן, ענת..

victorya

New member
../images/Emo6.gif

וזה בכלל היה בצחוק, כשאמרתי מחמאות התכוונתי יותר לתגובות. וטל... את רומזת שהבובות שלי לא יפות?!

crazy chicka

New member
טוב...סליחה

אבל---- זה דורש ניצול גם לי בא לפתוח הודעה חדשה- אבל אם כבר פתחת- למה לא בקיצור- לדעתי הדוליז שלך חמודות אבל כמו שאמרתי - העיצוב יפה- הטישטוש מכעיר יום טוב

למעלה