אז ככה...

ליאור 30

New member
ניקולי מה זה משנה

העיקר שהיא חושבת ומתפללת עלייך זה מספיק ואני אוסיף ואומר גם אני חושב עלייך כל הזמן ומתפלל על הילדים המתוקים שלך אז מה זה אומר שאנחנו מכירים או לא??????????????

ניקולי

New member
תודה נשמה

אני יודעת שאתה מכיר אותי הרבה זמן..ורק אתה יודע מה אני עברתי.. תודה שאתה מתפלל עבורי ועבור ילדיי המקסימים... חולה עלייך ניקול*

shiraz2

New member
קצת חסרת מילים,

וזאת הסיבה שלא הגבתי עד עתה... שלא תחשבי שלא קראתייי....!!! (
) אני ממש ממש ממש מקווה שהכל בסוף יסתדר, איש חכם מאוד אמר לי פעם, שאם מאמינים חזק חזק, מכל הלב, כל מה שנרצה יקרה. אז תדעי שאני באמת מאמינה בך ובילדים חזק חזק, ואני בטוחה, שיהיה טוב. תמיד תמיד תזכרי שאני מאחורייך, שאני יתמוך בך בכל מצב שיהיה, תמיד. שולחת לך אינספור
ו
, תזכרי שאני אוהבת אותך, שירז
----------------------- בדקה אחת של עצב איבדת 60 שניות של שמחה

sidi

New member
ניקולי

היי, קראתי מה שכתבת וזה מוכר לי, במקרה לאחד מהחברים הכי טובים שלי היתה את הבעיה הזאת, ולמרות הכל אני יכול לאחל להרבה אנשים שיהיו מוצלחים כמוהו. אז הוא קצת נמוך גם לא נמוך מאוד אבל הוא כישרוני ומצליח ועושה דברים שרבים אחרים היו רוצים לעשות ואם זה משפר את הרגשתך, הוא היה גם בצבא באחת מהסיירות המובחרות. אז אני מקווה שהתקופה הקשה הזאת תעבור במהרה בכל מקרה יש כאן אנשים שתמיד יקשיבו לך ויתנו כתף.

mariana

New member
נשמה שלי../images/Emo140.gif

אני מבינה אותך את אמא אבל אני אנחם אותך, את דואגת לחינם. מותר לך את אמא. אז למה אני אומרת את זה? דבר ראשון גם לאחותי גילו בר כזה והיא הייתה ממש רזה לגילה אז בדקנו לה ואמרו שהיא לא תגבה הרבה, אבל מה אני אגיד לך הם טעו, היום היא יותר גבוה מימני. וחוץ מזה גם כשמשמינים קצת אז הכל נראה אחרת הם לא ישארו כאלה עם פרצוף של ילד קטן. ובקשר לאסטמה לי יש. אני אוהבת ספורט והייתי צריכה לנסוע המון לוינגייט לתחרויות ואז גילו אצלי אסטמה ושאני לא יכולה לרוץ, קניתי את המשאפים האלה, ואז הרגלתי את עצמי ואת הנשימה שלי לעמוד במאמץ, היום אני כבר לא משתמשת בכלל במשאף אולי פעם בחצי שנה, בזמן שהייתי משתמשת פעם ביום אחרי כל ריצה. אז באמת שאין לך מה לדאוג הרבה, כל יסתדר לטובה. ואני ממש שמחה שהבדיקה יצאה תקינה ואני מאחלת לך ולילדייך המון בריאות שתוכלו להיסתדר עם זה. אוהבת ודש ליהודה

ניקולי

New member
יקרים שלי../images/Emo24.gif

אתם פשוט מקסימים...כולכםםםםםםם מבלי יוצא מין הכלל.. ליאור 30, שירז, מיקי, ריקוש, ג´ס, סידי, מרין...וכמובן את מי ששכחתי (מתנצלת מראש)... בחיי, אתם מקסימים, לקחתי לתשומת ליבי את מה שכתבתם..ואני מאמינה שיהיה בסדר....הייתי רוצה להודות לכל אחד לחוד אבל...כולכם כתבתם אותו הדבר.. אז במילה אחת
... אוהבת אותכם מכל ה -
.. שלכם ניקול*

mariana

New member
יפיופה מה שלומך?

איך התגעגעתי אלייך, אין לך מושג. איך שאני משתעממת פה חבל"ז מה חדש אצלך?

ניקולי

New member
קוקו מרין..

מרינושקה אני כאן נשמה שלי...לאן יש לי ללכת??? לאן אפנה,ולאן אשוב?? נשמתי גם אני התגעגעתי אלייך עד מאודדדדדדדדדדד..... חוץ מזה יש לך את ה
..שלי אז תתקשרי בובה..מחכה לטלפון אוהבת ניקול* נ.ב. ואת יודעת שאינך קשורה רק לפורום הבית שלי פתוח גם מחוצה לו.. ושוב אוהבת ניקול*

~מעיין~

New member
לניקולי..

היי מתוקה.. נורא התגעגעתי!! אז ככה בקשר לבנים שלך.. קודם כל נגיד תודה לאל אלף פעם שמדובר רק בזה ולא באיזה גידול שלכי תדעי.. ולא נורא בקשר לאסטמה.. להמון אנשי יש את זה והם מתמודדים עם זה מצוין.. גם לאחותי יש וזה לא כזה נורא כמו שזה נשמע.. יהיה טוב תמיד תתני למחשבה הזאת להוליך אותך.. ותאמיני בה ועוד משהו.. תמיד תהיה חזקה ליד הילדים שלך.. כשהם יראו אותך נשברת הם יאבדו את כל האמונה שיהיה בסדר.. תראי להם שעוד הכל יסתדר.. המון בריאות ממי ביי ביי..

ניקולי

New member
מעיינוש

תודה מתוקה, תראי בקשר לאסטמה..אני יודעת שזה גם עובר..אבל כשמקבלים התקפה..זה עלול להתסיים לא טוב.. אתיודעת מה אני אפילו לא רוצה לחשוב על זה, וכן אני מודה לאל שזה רק זה ולא דברים אחרים.. בכל אופן מתוקה תודה.. אוהבת ניקול*

~מעיין~

New member
לניקולושש

ממי אל תחשבי על הגרוע... תחשבי תמיד אופטימי בשבילך ובעיקר בשביל הילדים תראי להם שאסטמה זה כלום לעומת מה שהם.. ואת יודעת לכמה אנשים יש אסטמה ואצלהם זה רק בגדר שם של מחלה ואפילו בקושי מציק להם ואם מקבלים התקפה לוקחים קצת אוויר מהמכשיר (שכחתי איך קוראים לו) והכל בסדר תהיה חזקה.. אני איתך אוהבת מאוד מאוד מעיין

למעלה