אז ככה...
ראשית שבת שלום לכולם
.. וכעת אני אשחק את תפקיד האמא..הדואגת..
.. לכל השואלים והמתענינים..הבדיקה של הבן שלי MRI יצאה תקינה לחלוטין ב"ה (אין לו גידול)..
.. אבל..ישנה בעיה אחרת..שקצת מדאיגה אותי..זוכרים שסיפרתי לכם על הבעיה באופן כללי?? אתם יודעים נו.. עיניין של גיל העצמות שמפתח יותר מהגיל וזה אומר שאם למשל הילד שלי בן 10 אז גיל העצמות שלו כאילו בן 13..הבעיה נמצאה אצל שני ילדיי..בכדי לטפל בבעיה שניהם צריכים לעבור זריקות כל 28 יום למשך תקופה מסויימת ע"מ לאזן את הגיל שלהם לגיל העצמות..וכאן באה הבעיה ברגע שמאזנים את גילם לגיל העצמות תיתכן הבעיה הבאה: הם לא יהיו גבוהים כלל, ויתכן מאוד אף נמוכים.. (למרות שהבן הגדול שלי היום נראה גבוה, מאוד לגילו <אך אל תשכחו שזאת הבעיה>).. בקיצור זה מאוד מדכא אותי, הרי שהם גברים ומין הסתם למרות שלא כולם..גברים בדר"כ אוהבים להיות גבוהים ממוצעים.. חברים זאת הינה בעיה שעליי להתמודד איתה לא רק היום אלא גם מחר ומחרתיים, ובעוד שנה ושנתיים, ובעיקר בגיל הבגרות שלהם.. אני מאמינה בכל מאודי שאהיה חזקה בשבילהם..למרות שאתמול בכיתי
לא מעט..בנוסף גילו שלבן שלי הקטן יש אסטמה (סוג של אסטמה)..וקיבלנו משאפים ..ואני מקווה שנצא מזה..
... מלבד זאת הכל בסדר , אני קוראת את ההודעות של כולכם ומאוד נהנת מכל רגע.. חברים ואין כמותכם.. אוהבת את כולכם ניקול*
ראשית שבת שלום לכולם