אז ככה...

t i g e r i t

New member
אז ככה... ../images/Emo66.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

קצת עצוב בפורום ובאוויר בכלל... אז אני מרשה לעצמי לנסות לגרום לכם קצת לחייך... כנסו ללינק...

t i g e r i t

New member
וקצת בדיחות... ../images/Emo66.gif

O צנחנים גולני וגבעתי עושים ביניהם תחרות: הם צריכים לעבור הר גבוה , להיכנס לנחל ולתלוש לתנין את השן, ללכת לבקתה ולזיין שם זקנה בתחת. הצנחן מנסה לעבור את ההר ולא מצליח. גבעתי מנסה לעבור את ההר ומצליח, הוא נכנס לנחל והתנין טורף אותו. בא גולני ועובר את ההר בדילוגים, הוא נכנס לנחל ומתחיל מאבק בינו לבין התנין, כעבור עשר דקות הוא יוצא מהנחל ושואל: עכשיו אני צריך לתלוש לזקנה את השן, נכון ??? O ילד בא לאבא שלו ואומר "אבא היום עברתי את החוויה המינית הראשונה שלי" אומר לו אביו : "בוא שב תספר" עונה הבן: "אבא אני לא יכול לשבת" O זוג מנסה להבריח בואש לארץ, הבעל מורה לאישתו להחביא את הבואש בתחתוניה. שואלת האישה : מה עם הריח? משיב הבעל : אה לזה אני כבר התרגלתי גם הוא יתרגל! O לקחו מישהו למסיבת רווקים יום לפני החתונה והביאו נערות ליווי הוא בחר אחת ושכב איתה פתאום נישבר לו הכלי, הוא הלך בוכה לאבא שלו אבא שלו אמר לו לקחת שקית ניילון ומסקנטייפ ולעטוף את הכלי. הגיעה החתונה ועברה, הגיעו הזוג למלון והאישה פותחת רגליה ואומרת לבעלה אתה רואה אני עדיין בתולה הוא מוריד מכנסיו ואומר לה את רואה שלי עוד בניילון!! O מה משותף לתנוחת 69 ומנגו? בשניהם נשאר תמיד שערות בפה... O ש: מה אתה עושה כשפודל מאונן לך על הרגל? ת: בועט בו! ש: ומה אתה עושה כשדוברמן מאונן לך על הרגל? ת: מזייף אורגזמה! O מה ההבדל בין מרוקאי לבטריה ?? בבטריה יש פלוס !! O מה ההבדל בין תנוחת 69 לקג"ב? בשניהם אתה עושה טעות קטנה אתה עלול לאכול חרא. O יום אחד חלה האפיפיור במחלה קשה. לאחר בדיקה הודיע לו הרופא כי בדרך היחידה בה יוכל להבריא תהיה לשכב עם אישה. האפיפיור וכל הקרנדלים התכנסו בכדי להחליט מה לעשות.? לאחר דיונים החליט האפיפיור " אם זאת מצוות הרופאים - אין ברירה אך מחייבים באשה 4 תנאים" "מהם" ? שאלו הקרדינלים.. תנאי ראשון -עליה להיות עיוורת...אמר האפיפיור. מדוע? "על מנת שלא תוכל חלילה לזהות את קדושתו". תנאי שני-עליה להיות חרשת-כדי שאם יפלטו קול כלשהו תוך כדי לא תוכל לזהות בכל זאת שזהו קדושתו" תנאי שלישי -"עליה להיות אילמת כדי בכל זאת תרגיש במשהו לא תוכל לספר" ומהו התנא הרביעי - שאלו הקרדינלים. "עליה להיות בעל חזה גדול!!!" ענה האפיפיור "חזה גדול" מדוע." התפלאו הקרדינלים "כי ככה אני אוהב" ענה האפיפיור. O מה הדימיון בין חזייה למקל סבא ??? תשובה : שניהם מחזיקים נופלים !! O ביל גייטס פנה לביל קלינטון בבקשה ש"יסדר לו בחורה". פתח קלינטון את היומן, ואמר לגייטס: בתאריך ..... בשעה 14:00 מוניקה תהיה פנויה לשרותך. בתאריך ..... בשעה 14:02 התקשר גייטס לקלינטון ואמר לו: היה מצויין, סופסוף אני יודע מזה מין אוראלי. לאחר מס' דקות התקשרה מוניקה לקלינטון ואמרה לו: סופסוף אני יודעת מזה מיקרו-סופט......... O איך רואים את הערוץ המרוקאי בטלויזיה ?? שמים סכין על האנטנה !?! O כורדי פוגש רועה צאן ואומר לו : " אם אגיד לך כמה כבשים בעדר , תתן לי אחת ? " . כן, משיב הרועה. יש לך 1923 כבשים בעדר. הרועה בתדהמה : " שיחקת אותה בגדול, על זה מגיעה לך כבשה . " אסף הכורדי את זכייתו והחל ללכת. עצר אותו רועה הצאן ואמר לו : "אם אני אגיד לך מהי העדה שלך תחזיר לי את מה שלקחת ? ". בוודאי , משיב הכורדי. "טוב, אתה כורדי ולא סתם כורדי, אתה האבא של הכורדים " . אומר הרועה. "וואלה, איך ידעת? " משיב הכורדי. "זה די פשוט" אומר הרועה, מבין כל 1923 הכבשים לקחת דווקא את הכלב. !?!?!? O דוד לוי הלך לקנות קולה במכונה אוטומטית. הכניס שני שקלים וקיבל את הפחית. הכניס עוד שני שקלים וקיבל עוד פחית והמשיך לעשות זאת מספר פעמים. בא לקראתו הנהג שלו ושאל אותו " מה אתה עושה, למה כל כך הרבה פחיות ? " דוד ענה לו : " עזוב , אתה לא רואה שזה יום המזל שלי " . O שיכור הולך ברחוב ומת לשתות אבל אין לו כסף. פתאום הוא מבחין בשטר של 50 שקל. הלך לסיטונאי המשקאות וביקש ארגז "מכבי". שתה את כל הארגז (והשתכר כמובן) ונרדם על ספסל בגן הציבורי. בלילה בא הומו וחיפש קורבן. ראה את השיכור ועשה את שלו. כשסיים טמן שטר של 50 שקלים בחולצת השיכור והלך. למחרת, ראה השיכור את השטר בחולצתו והלך לקנות עוד ארגז בירה מכבי. השתכר , נרדם על הספסל , הומו בא , עושה מה שעושה , שם 50 שקלים והולך, השיכור קם הולך לקנות ארגז מכבי וחוזר חלילה. אחרי שבועיים, בא השיכור לסיטונאי והאחרון מגיש לו אוטומטית ארגז בירה מכבי. עוצר אותו השיכור ומבקש ארגז בירה גולדסטאר, הסיטונאי בפליאה : "מה קרה שאתה לא מעוניין יותר בבירה מכבי ? " עונה השיכור " בזמן האחרון, אני לא יודע למה אבל כל פעם שאני שותה בירה מכבי כואב לי התחת " . ?!?! 0 למה פרסי אוהב לראות סרט כחול בפלאש- בק.? תשובה-הוא אוהב לראות את הזונה מחזירה את הכסף ללקוח. 0 למה פרסי מטגן דגים אם הראש מחוץ למחבת? תשובה-שלא יישתו את השמן. O אמא נכנסת לחדר של הבת שלה, ורואה אותה שוכבת במיטה, ומעשנת סיגריה.. בזעקות מרות היא צועקת עליה מה היא מעשנת, ילדה קטנה, רק בת שש, בלה בלה בלה (אתם מקבלים את הגרסה המקוצרת...) והבת עונה: "מה, אחרי זיון אסור לעשן סיגריה?" O עשו סקר בארה"ב ושאלו אלפי נשים אם היו מוכנות לשכב עם ביל קלינטון. %72 אחוז מהן ענו : "מה, עוד פעם " ?? 0 איך מזהים מטוס גרוזיני? לפי השיערות מתחת לכנפיים... O גרוזיני אחד הביא הביתה דיסקים. אשתו שואלת אותו : "יאצק, למה הבאת דיסקים אם אין לנו בכלל מערכת ???" "תשתקי"!, הוא אומר לה. "כשאת קונה חזיות, אני מתלונן?!?" O למה גרוזיני חופף את הראש ב "ריצפז?" כי יש לו ראש בלטה!!! O כמה גרוזינים צריך כדי לדפוק מסמר בקיר?- 100! אחד, כדי להחזיק את המסמר 99, כדי לדחוף את הקיר מהצד השני!! O איך מודיעים לגרוזיני שאימא שלו מתה??? - " שווילי, בוא תוריד ת'זבל!" - "למה, מי מת?" - "אימא שלך... O מה זה מרוקאי? בגיל שלוש שרשרת ביד ימין . בגיל שלוש-עשרה שרשרת ביד שמאל ובגיל 18 בא שוטר ומחבר לו את שתי השרשראות.

למעלה