אז ככה ^_^

Ray girl

New member
את לא מוסיפה דמויות!!!

או גורמת לקן להתאהב בך הילדה מהבית ספר

Ray girl

New member
כן! *יוצאים לי אונזיי שטן וזנב*

*מחזיקה קלשון ודוקרת את לייט*

נייקו-צ'אן P:

לא צריך להגזים בתגובות P: ועכשיו..אני הולכת להמשיך את הפיק,אבל לפני זה..אני אחלק אותו לפרקים..אני אמרתי לפני הרבה הרבה זמן שאני אעשה את זה,ועכשיו הגיע הזמן ^_^

Ray girl

New member
מוהאהאהאהאהאה

XD IM SO EVEL!!!!!!!!!!!! <<רוקדת ריקוד ניצחון ודוקרת את הקירות>>

בוודאי ^^'

חחחח..אם יעשו מזה אנימה או סדרת המשך לדיג'ימון וככה היוצרים של דיג'ימון ושל היקאגו יעבדו ביחד,אז אני אשמח אם תדובב שם P:

CoolBoy14

New member
טוב אני רוצה את הדמות שנראית הכי

טוב תבחרי לי

כמעט כולם שם נראים טוב :)

קשה להחליט \: מממ..אקירה נראה טוב אבל הוא צריך קול רציני כזה. היקארו הוא נראה טוב ונראה לי שהקול שלך יתאים לו ^_^,ממ..נראה לי שאתה יכול לדובב את היקארו :) או מישהו כמוהו..לא יודעת מי,אני צריכה עזרה ממישהו שראה את האנימה של היקאגו P: אחרי הכל הדמויות הן מהיקאגו(אני קראתי רק את המנגה),חוץ מדיוויס וקן שהם מדיג'ימון ^_^'

star_female

New member
אהבתי!! D:

למרות שקראתי (חצי) לפני זה כבר ^^; אני.. חזרתי ביום ראשון אבל אתמול הלכתי לישון אצל חברה ^^; גומן שלא אמרתי לך ;; (אבל ראינו טונות של היקאגו והיה נורא כיף *_*) אורי.. הדמות שנראית הכי טוב, זה קשה לבחור. אני מניחה (מזה שהיקארו הולך לשחק עם אקירה) שזה מסוף הסדרה אז כולם בעיקרון נראים ממש טוב, לא יודעת את הטעם שלך בגברים (
), *לדעתי* אקירה הכי יפה אבל להיקארו, וואיה ואיסומי ממש (ממש) לא חסר... אני אחפש תמונה טובה לשים ^^ אז, בתמונה: מימין לשמאל, נאסה (הבת, היא לא מופיעה בפיק), היקארו (חצי בלונדיני), וואיה (שיער חום), איסומי (שיער אמ, גם חום.. הוא יותר גבוה), אקירה (שיער ארוך), אוצ'י (עם המשקפיים, בעע, ילד מעצבן) וסאי *_* (הוא [כן, זה *הוא*] לא מופיע בפיק) *מחפשת תמונה עם אקארי ומיטאני*

^_^

יש!אהבת את זה!!^_^ זה בסדר שלא אמרת לי,העיקר שנהנת ^_^ אקירה באמת הכי יפה *_* אקירה!מושלם שלי!!!*סוגדת לאקירה* והנה תמונה של קן ודיוויס :) גם בגלל שהם משתתפים בפיק וגם בגלל שאני אוהבת אותם :) קן משמאל ודיוויס מימין ^_^

star_female

New member
טוב, מצאתי תמונה

יותר טובה אפילו, כולם שם
אבל התמונה הקודמת פשוט יפה בלי קשר *_* אהם.. טוב.. נתעלם מרוב האנשים (דמויות שלא מופיעות בפיק..), אוצ'י יושב ומנסה לקרוא, היקארו זורק על וואיה אבני גו, איסומי תופס את וואיה שלא יפול, מיטאני (הג'ינג'י) שוכב, אקארי היא הילדה החמודה עם השיער החום שיושבת על הלוח ואקירה מציץ מאחורי הלוח ומסתכל (ועוקב אחרי XD)היקארו. שכחתי מישהו? דרך אגב, הצבעי שיער ועיניים שלהם לא קבועים במנגה אז בגלל זה לאקירה ואיסומי יש צבעים אחרים.

Digi Lista

New member
הרווחת ביושר...../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

קטגוריה חדשה במאמרים בה יהיו כול הפרקים שלך(ואם לך שתמונות מסוימות יופיעו ליד כול פרק רק תגידי מה ואני בצ'יק מסדרת את העניינים
וכול הכבוד!נהניתי לקרוא את הפרק הראשון

יאי!!^_^

תהיה להיקאגומון קטגוריה במאמרים!^_^ יאי!! מחזיק מפתחות אקירה:זה פשוט רגע מרגש,נכון?.. נכון -_-',אז אל תהרוס אותו עם הערות ציניות ומגעילות.. מחזיק מפתחות אקירה:*מוציא לשון* דמהדווימון:והנה זה שוב מתחיל...לא!לא..אל תמשוך לה בשיער!!!חופית,תנשמי עמוק!!!!!רק שמישהו לא ילקח לבית חולים \:

miaka

New member
חופייייייית ^____^

הייתי חייבת להגיד גם פה- זה פשוט אדיר *_* אני פשוט יכולה לראות את waya החמוד *שלי* משחק לו נט-גו ופתאום מגלה את עצמו בתוך העולם הדיגיטלי *_* את כותבת פשוט מעולה! *סוגדת לחופית* ואני מאאאאאאאד מחכה לפרק 2 ^_^ *פותחת לחופית וורד וגורמת לה לכתוב את פרק 2* GET TO WORK

Goggle Girl

New member
נאאאאאאאניייייייי?! שלך?!?!?!?!

זאת הכרזת מלחמה! >.< א) שלי!
ב) של איזומי ^_^

למעלה