הנה יאקומו
מבט לאחור,מבט לעבר מביטים אחורה. הזמן חוזר,עובר מהר כל דקה פה חשובה. לא יודעים איך לכאן הגענו! אבל את זה עוד נגלה. מקום כזה מוזר,עוד לא ראינו... אבל רק דבר אחד לנו ידוע. העתיד של המקום,בידינו. אין זמן למשחקים. כל אחד מאיתנו,מיוחד יש לו את הכוח שלו אז כולנו פה,נתאחד לאחד לקבוצה אחת,מאוחדת לא משנה,השוני בינינו לא משנים ההבדלים. רק יודעים אנחנו,כולנו. הגיע הזמן להיות מאוחדים. לפני שתתחילו לקרוא,הנה כמה הערות: ^_^ יהיו פעמים שאני אשים הערות שלי בסוגריים ^^ עכשיו,היקאגו זו מנגה\אנימה שמדברת על משחק גו. הדמויות(שם משפחה בא לפני שם פרטי ^^)- שינדו היקארו. טויה אקירה. אוצ'י קוסוקה. וואיה יושיטאקה. איסומי שיניצ'ירו. מיטאני יוקי. פוג'יסאקי אקארי. לפעמים תראו את שם המשפחה ולפעמים את השם הפרטי,אז אל תתבלבלו ^^; פרק 1-שניים פה!איפה השאר? המקום היה חשוך,לא היה בו אור בפרט לכמה אורות מהבהבים שנכבו ונדלקו ברגעים לא קרואים. "קן!אני חושב שהמחשב איתר אותם!!"ברגע שהקול נשמע,האור במקום נדלק,כמו במטה קסם..או שמא עליי לומר כמו בטכנולוגיה מתקדמת מאוד. "באמת??!!זה נהדר!!"נשמע קולו של נער צעיר. "אה..בעצם לא,הוא רק איתר את שליח הפיצה שהגיע להביא את הפיצה שהזמנתי..". "נו באמת..."מלמל הנער שכפי הנראה שמו היה קן. "רגע!המחשב קולט עוד משהו!!"הנער השני אמר. "כדאי שהפעם זה לא יהיה,שליח ההמבורגר,דיוויס!"אמר קן והתקרב לעבר מסך המחשב הגדול.. "לא,הפעם זה באמת!!זה איתר אותם..."הנער ששמו דיוויס אמר וחייך לעבר חברו. "סוף-סוף..עכשיו רק נותר לנו לשלוח להם מסר.."אמר קן בשמחה. "המשחק הזה גמור,ניצחתי אותו!אין שום-דבר שיוכל להציל אותו!!אין דרך שהוא יוכל לנצח!"אמר וואיה בחיוך,"המשחק הזה יעלה את הניקוד שלי!אינטרנט גו זה כיף!אבל אין כמו הדבר האמיתי!"הוא המשיך. "הא.." הוא אמר בהפתעה כשהופיעה הודעה על צג המחשב שלו,"נו באמת!!מה זה?!"הוא אמר בכעס,"ארג..זה תקע לי את המחשב!!",הוא בעט במחשב בכעס ודפק על המקשים בחוזקה,לפתע נשמע רעש מוזר כאילו המחשב הולך להתפוצץ.."מה עשיתי?!..."הוא מלמל.(ואז גם הופיעה לו טיפה על הראש ^^)צג המחשב הבהב באור מוזר וכבה,ולפני שוואיה הבין מה קורה,הוא הרגיש שהוא נסחף בתוך מערבולת של צבעים.(והם גם זהרו!פיקה פיקה -^-^-) -"אתה חושב שהוא חי?.." -"ברור שהוא חי!דיוויס!המכשיר הזה לא הורג אנשים!!" -"אה..באמת.." -"כן.." -"טוב לדעת!" וואיה מצמץ בעיניו,אור השמש החזק הפריע לו לפקוח את עיניו לגמרי,'איפה אני?..'הוא חשב. "היי!!הוא חי!"אמר דיוויס והתיישב על האדמה ליד וואיה,"אמרתי לך שהוא יחיה!אבל אתה..לא-א-א-א-למה שתקשיב לי!!"אמר קן והביט בנער הצעיר ששכב על האדמה. "מי אתם?.."היו המילים הראשונות שיצאו מפיו של וואיה. "אני קן..",אמר קן וחייך,"ואני דיוויס!!"אמר דיוויס בחיוך. "ואיפה אני?.."וואיה שאל,"כמה שאלות.."מלמל דיוויס,"דיוויס..זה טבעי שיהיו לו שאלות."אמר קן וחייך לעבר וואיה. "אתה בעולם הדיגיטלי.."הוא אמר לאחר שנייה. "העולם..המה?.."שאל וואיה,שלא הבין כלום ממה שזוג הנערים האלה מדברים. "העולם הדיגיטלי!הדיגיטלי!!"אמר דיוויס,שניכר עליו שסבלנות אין לו ממש. "אבל מה זה העולם הדיגיטלי הזה???!!"שאל וואיה וקם על רגליו,"למה אני פה??..מה אתם רוצים ממני???"הוא המשיך לשאול,"הכל יתברר בהמשך.."אמר קן,"לא רוצה שזה יתברר בהמשך!אני רוצה תשובות עכשיו!"הוא אמר והביט על קן ודיוויס בכעס,"וכמעט ניצחתי במשחק הגו באינטרנט.."אמר וואיה ונאנח בעצב.(הוא כמעט ניצח ;_

"גו?..מה זה?.."שאל דיוויס,"זה משחק,עם אבנים שחורות ולבנות.."ענה וואיה,"ומה המטרה של המשחק?.. "שאל דיוויס,"המטרה היא לבנות טריטוריה ולקחת את האבנים של היריב שלך בתור שבויים,זה שיש לו הכי הרבה נקודות בסוף מנצח,ויש גם שלושה חוקים עיקריים..אבל זה לא משנה כרגע.."אמר וואיה. "תגידו,איך אני חוזר מכאן הביתה?.."וואיה שאל,"אתה לא חוזר.."ענה דיוויס ולחץ על מקשי המחשב הגדול בלחץ,"מה זאת אומרת לא חוזר??"וואיה אמר וקפץ(לא קפיצה של קפיץ-קפוץ..)על רגליו,מופתע מתשובתו של דיוויס. "לא חוזר,זה לא חוזר..אתה לא יכול לחזור עד שאתה ושאר הדיג'יגורלים יצילו את העולם הדיגיטלי.."אמר דיוויס והביט בוואיה,"למה אני?.."וואיה שאל בהיסוס,"כי אתה דיג'יגורל.."אמר קן שהביט בצג המחשב הגדול,"דיג'יגורל?..הא?!..חשבתי שהחיים שלי יהיו פשוטים.."מלמל וואיה והתיישב על האדמה. "מצאתי עוד אחד!!זה די כיף..זה כמו משחק מחשב שהמטרה בו זה לאתר פולשים.."אמר דיוויס וצחק,"אבל זה לא משחק מחשב.."אמר קן ופניו הרצינו,"זה יותר מזה!החיים של כל הדיג'ימונים שבעולם הדיגיטלי תלויים בנו ובדיג'יגורלים."הוא המשיך. "איזה כבד.."מלמל דיוויס,"קן..על איזה כפתור אמרת שצריך ללחוץ,האדום?.."שאל דיוויס ועמד ללחוץ על הכפתור האדום,"לא!!אמרתי לך שעל הכפתור האדום –לא- ללחוץ!תלחץ על הכפתור הירוק.."אמר קן. "טוב..בסדר.."אמר דיוויס ולחץ על הכפתור הירוק. "אסור לאחר!אסור לאחר!אסור לאחר!"מלמל היקארו לעצמו בזמן שרץ לעבר סלון הגו של אקירה,הוא דילג על אחת השלוליות שהיו מפוזרות על המדרכה כאילו להוכיח שאתמול בלילה ירד גשם חזק. "הא.."היקארו פלט וחזר על עקבותיו לעבר השלולית שדילג מעליה לפני רגע. הוא בהה בשלולית לרגע,וכשהתכוון להפנות את מבטו ממנה ולהמשיך הלאה,החלו להיווצר דמויות בתוך השלולית,הוא הביט בשלולית בהפתעה 'מה קורה כאן??'הוא חשב,'וואיה??!ומי זה הבחור עם המשקפת הזאת?ומי זה לידו?..אקירה?,לא זה לא אקירה!או שכן?...'הוא הרהר. הוא קירב את ידו לשלולית,הוא נגע במים העכורים שלה,אך כלום לא קרה,בדיוק כשהתכוון להוציא את ידו מהמים(בעע..זה קשה לכתוב את הקטעים האלו!זה קל לראות אותם ולדמיין אותם,אבל לכתוב..זה כבר משהו אחר..)משהו לא מזוהה,תפס את ידו וסחב אותו לתוך השלולית,היקארו עצם את עיניו. כשהוא פקח אותן,הוא כבר לא היה ברחוב שבו היה קודם לכן. "היי!היקארו!!"הוא שמע את קולו של חברו,וואיה. "וואיה!"הוא אמר בשמחה,"איפה אנחנו?"הוא שאל לאחר שנייה. (הכניסו פה נפילה כזאת כמו באנימות ^^')"ממ..בעולם הדיגיטלי,או משהו כזה.."אמר וואיה. "אהה.."אמר היקארו בהבנה,למרות שלא הבין שלא הבין שום דבר. האם היקארו יבין יום אחד מה קורה פה? איפה שאר הדיג'יגורלים? מי יהיה נער הגוגל החדש?(תנחשו..) האם דיוויס יוותר על המשקפת שלו? האם קן באמת דומה לאקירה? מה הסכנה שמרחפת עכשיו על העולם הדיגיטלי? האם היקארו לעולם לא יספיק להגיע למשחק הגו שלו עם אקירה?האם הוא תמיד יאחר? כל זאת ועוד..בפרק הבא של.. היקאגומון!^_^ (בעע..מאיפה הוצאתי את השם הזה??)