אז ככה... ! מבחנים:p

mercedesClsamg

New member
אז ככה... ! מבחנים:p

ביום רביעי עשיתי המבחן הראשון היה היה ענקי מתמטיקה :p והלך לי הכול טוב אקבל ציון בין 95 -100 :p נקווה ל 100 ... 8.12ומחר עברית תנ"ך וספרות ומילים והכתבת חיבור וטקסט חיצוני אעע נקווה שיהיה בסדר ועכשיו לומד וכותב ... 11.12 וביום שני ערבית ספרות ודקדוק.... 13.12 ביוםם רביעי ביולוגיה ... משהו בן זונה בטח אכשל בו 15.12 ביום שישי מחשבים המורה פראיירי לאללה עד עמוד 120 זה הולך לי מאוד טוב.. 18.12 וביום שני אנגלית ספרות ודקדוק ומילים וטקסט חיצוני וגם הכתבת חיבור נקווה שיהיה בסדר גמור אני מת מפחד 20.12 וביום רביעי המבחן האחרון וההכי קשה !! הסטוריהההההההההההההההההה הסטורית האיסלם !! לא מבין כלום חחחח וב 22.12 לחופשת חג המולדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד סוף סוף יאללה תאחלו לי בהצלחההה חברה... ! אוהב אותכם

Atticus Finch

New member
מחר תעודות שליש א' וכאלה...

ואין לי מה לחלום על ממוצע טוב, שלי יהיה בטח באמצע, 75 או משהו. אני יכול להתחיל לחלום על מגמת קולנוע...

Atticus Finch

New member
טוב, חזרתי.

ממוצע 74: ערבית 91 מתמטיקה 80 פיזיקה 40 תנ"ך 52 ספרות 85 היסטוריה 85 ג"ג 60 אנגלית 90 לשון 84 ספורט.. תתכוננו....... 11
אני דיי מרוצה, למרות שיש לי התנהגות ב' ושקידה ג', אבל אני הולך לתת את כולי בשליש הבא.

mercedesClsamg

New member
גייילל כפרהההההההההההה עליך../images/Emo24.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח משהו חבל על הזמן כפרה עליך :p לפני חודש היו לנו תתועדות... רוצה לדע הציונים שלי(A)? ערבית 87 אנגלית 96 מתמטיקה 97 הסטוריה 95 ביולוגיה 90 מחשבים 85 עברית לא שמוו לי ציון חחח :p כי פשוט מאוד חקר של ציון לקחתי בכיתי למורה לא שמה לי :D הממוצע שלי היה 91.6 => 92

וייי בהצלחה

אצלי הממוצע זה בערך 40-45
שזה אומר שמזה אין לי בגרות XDD ויש לי עוד מלא מבחנים שאין לי מושג מתי הם.. אבל גם בהם אני אכשל.. בכל מקרה בהצלחה לך =]

mercedesClsamg

New member
חחחח תודה

כאילו באזה כיתה את ? חח מסכנה:p ! לא מרחמת על עצמך חחחחח...

mercedesClsamg

New member
כמוניייייי... אני ב י" "2" חחח

למה שנתיים וחצי :O? לכיתה י נשאר לנו רק 3 חודשים וחצי עכשיו חופש בגלל החג עד אמצע ינואר... וחוזרים ובסוף מרס חופש לשבועיים וחצי הפסח.... חוזרים בחצי אפראיל לומדים שבועים ואז שבוע של חזרות ובלה בלה בלה בלה ובתחילת מאי יושבים בבית עושים מבחנים ... והתכוננת ובגרות... כיף :p פחות או יותר 3חודשים וחצי............. וכיתצה י"א אותו דבר וכיתה י"ב מחודש ינואר אנחנו נשב בבית חחחח... כמה זה יוצר שנתיים :O?

10 D:

אוי זה מזכיר לי משו חחחח אני וחברה שלי קיבלנו 10 בלשון, ואז בסוף השיעור רדפנו אחרי המורה במדרגנות בטענה שהיא שכחה אפס אחד [סתומרת שאנחנו אמורות לקבל 100>.<"] וזה נורא שישעשע אותי חחחחחח היא לא הבינה מה אנחנו רוצות ממנה XD

mercedesClsamg

New member
חחח איזה סתומה המורה !!

חחחח אבא שלי מי שנכשל אצלו.. מביא 10 אמא שלי שם לו 12 או 13 חחח כדי שלא ישם עוד אפס ל 10 חחחחחחחחחח אז אמ היית אצל אבא שלי היה שם לך 12 או 13 חחחחח

למעלה