אז ככה, חשוב לי מאד,

~*~gaL

New member
אז ככה, חשוב לי מאד,

שעד מחר, ואם אפשר מחר בצהריים, בסביבות שלוש ככה, תאשרו לי מי מכאן מתכוון להגיע לצילומים. אוקיי? הרי יובל ושני מגיעים, ויעלושי פלוס אחד. אוקיי, זה בטוח לי. גל, יער, ספיר, ליהי + חברה, אני מבינה שגם אתם באים. מתי, את באה בסוף? שכל אחד ירשום לי אם הוא בא או לא. גם אם לא בא לכם. תרשמו. זה יכול לעלות לכם בכרטיס.
קדימה. אגב, סורי שאני לא פה הרבה, המבחנים הורגים אותי... אני אגיב על כל ההודעות פה מחר... אבל ממה שהספקתי לראות, ספיר - מזל טוב!

mati88

New member
אם רק הייתי יודעת....

יש לי בעיה די רצינית וכרגע הפיתרון ה=י=ח=י=ד זה שחברה תבוא איתי...זה עוד אפשרי?

Yuvalenko

New member
מתי, סידרתי לך את הבעיה. את באה.

זהו. נקודה. אין ויכוח.
נו מה?? בואי כבר!!!! די עם הקונצים!!! אנשים פשוט מתים לראות אותך (אהמ.. אני.. אהמ...) אז למה את עושה דווקא?? זה בגלל שאני יין, נכון? ידעתי, ידעתי שאת עושה אפליה ליינות!! את אנטייינית!!! (אמאלה, מילה בלתי אפשרית..)

mati88

New member
99 אחוז שאני לא יכולה לבוא בסוף!!

אוווווווווווווווף....כל כך חיכיתי לזה....סעמק...אם זה היה יותר מוקדם...או אם היה לי רישיון....זה גם היה פתרון טוב... אקיצר לא נראה לי שאני באה כי יש בעיה עם החזרה..לסוע לבד ברכבת בלילה (אבל 10 וחצי זה לא לילה
) לא נראה להורים שלי לעניין... הסיכוי היחיד שאני כן אוכל לסוע זה אם חברה שלי תגיד לי שהיא נוסעת לת"א יום 5 (היא לא תבוא לצילומים) ואז נחזור ביחד.. אני אדע את זה רק מחר...

~*~gaL

New member
גררררררררררררר

אז זה סגור כרגע ככה. יער, ליהי, זה מאד חשוב שתאשרו! מאד! כי אם לא צריך לבטל את הכרטיסים. גל + 1 גל ספיר יער (תאשרררררר) ליהי + 1 (תאשרייייי) יובל + 3 שני יעלושי + 1 *חוזרת ללמוד לספרות*

mati88

New member
אוקי גל...אני באה, אם פולי יאשר...

(אהממ פולי רמז דק שתודיע לי כבר מה נסגר עם זה...אני חייבת לדעת..אני לא ישנה בלילה....) אז כנראה שצריך לחכות לתשובה מפולי...

פIלי

New member
פולי לא מאשר ../images/Emo10.gif

כיאילו הוא מאשר לעצמו אבל לא למתי
אבל מתי מוזמנת לבוא איתו לירושלים אם בא לה

mati88

New member
נבר סיי דאי!!

או משו כזה..כי יש עוד תקווה ויכול ליות שאני באה...אני אדע בחצי שעה שעה הקרובה..אני מקווה שזה לא מאוחר מידי...

mati88

New member
ואני אומרת- העקשנות משתלמת!!

אם אני רוצה משו אני אשיג אותו בסוף...אני תמיד מנצחת...(נכון יובל?:
) בקיצור ולעניין: אני באה מחר!!! יאאאא אני מתרגשת!! אז...נראה אותכם מחר נכון?!
(ופולי אם אתה עושה לי את אותו תרגיל שעשית לי בעצרת, אני מזהירה אותך- דמך בראשך.
) ותודה רבה רבה רבה רבה רבה רבהההההה לגל למתני וליובל!!! מתה עליכם מללאאאא!!!!! בה בי יום טוב.

kfm

New member
נוו פרובלם ../images/Emo8.gif../images/Emo92.gif

תהניייייי.....גם כל השאר.....הלוואי שהייתי יכולה לבוא, אני מתה לראות את קיצ'קס ופרידמן ואני מתגעגעת לכוווולם....
אז תהנו מחר, במת, מכל ה
....ותמסרו ד"ש בשמי

למעלה